|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
jebać te stare ....y żydowskie,
a po drogie co wy macie z tym klaskaniem po każdym prostym kopnnieciu prostym przez pilkarza? strasznie rozwala to doping, guli by was jebal za to ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() ![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wisła pany
Powód: capslockiem nie można pisać? :D JżS
Ostatnio edytowane przez Kamson : 17.03.2019 o godz. 23:19.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wisłą PANY!
Zadowolenie jest lecxz do szczęścia zabrakło 3:0 lub 4:0 kiedy Peszkin zawalił sam na sam prawie ehhhh Krzysiu D. rozwija się, Boże spraw abym się mylił w jego ocenie. Cała drużyna na PLUS. Pierwsze 20 minut zadziałała MAGIA R22, parchate strasznie sie obsrały plus nasi ładnie ich gonili, presing gruby, bałem się, że po 1:0 cofniemy się, a tu druga brama i napór przez chwile trwał. Szkoda tego cofania się i nerwówki, tak neistety u nas sie gra - prowadzenie i cofanie. MAGIA R22 jest potężna parchowae zawodniki nie wiedziały co się dzieje, a tak się napinali przed meczem :] Nie dla... pejsa kiełbasa ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jakiś taki ....a samotny, wyobcowany, nikt z nim nie chciał siedzieć ...9
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cudownie, że zwycięska passa z sąsiadką trwa. Niesamowity paradoks, że dzieje się to w momencie, gdy walczymy o przetrwanie kolejny sezon, a nie lata temu, gdy byliśmy absolutnym dominatorem w lidze.
Szkoda tych dwóch straconych bramek, szkoda zmarnowanej sytuacji Peszki (dobry mecz Sławka tak swoją drogą) na 4:0, bo taki pogrom miałby chyba też psychologiczne znaczenie w następnej potyczce, która być może zdarzy się jeszcze tej wiosny. A fakt, że w sumie niewiele zabrakło do remisu, na pewno da im jakiś oddech, choćby niewielki. A może przesadzam i nie ma to żadnego znaczenia, zresztą nie mam też zamiaru jakoś bardzo się nad tym roztrząsać, bo mimo wszystko czwarte zwycięstwo z kolei to rzecz wspaniała. Co do pierwszego gola... Ręke Kolar położył, czy było to wyraźne pchnięcie? No właśnie nie, nie było to mocne, wyraźne popchnięcie i wydaje mi się, że tym sugerował się sędzia uznając bramkę. Czy ta ręka miała wpływ na wyskok Dytiatjewa? Być może, wie to tylko on sam, a pewnie nawet sam siebie będzie kłamał przez resztę życia. Cała sytuacja wygląda zdecydowanie mniej nieprzepisowo w czasie rzeczywistym, nie na spowolnionej powtórce. Bramki Drzazgi i Kuby fantastyczne, ale dla mnie MVP jest Burliga. Był dzisiaj wszędzie, absolutnie wszędzie. Przecinał, odbierał, wybijał, blokował. Naprawdę świetny mecz, oby tak dalej, nic dziwnego, że posadził Palcicia na ławce. Ofensywa powoli się dociera, wygląda to wszystko zdecydowanie lepiej niż na początku rundy, sporo chyba jednak daje Savicevic, choc dzisiaj jakby gorszy niż w Kielcach i dwa tygodnie temu w meczu z Pogonią. Wojtkowski jak zwykle, kompletnie mnie nie przekonuje... Teraz przerwa na kadrę - złapać oddech, potrenować i zagrać z Legią jak najlepiej, bo dawno przy R22 z nią nie wygraliśmy, a patrząc na jej formę, jest na to naprawdę spora szansa. Trzeba walczyć o ósemkę z całych sił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam podobne zdanie. Burliga był dziś naszym najlepszym zawodnikiem, choć na moją ocenę pewnie wpływ ma jego ostatnia forma i mniejsze możliwości niż reprezentanci.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kolejne derby nasze i po raz kolejny probierz dostaje po dupie
![]() Bury!!! Mamrot nie płakał jak sprzedawał? I jeszcze mu płacą.. heh. Zejście Drzazgi i potem zdjęcie Kolara i zrobił się dramat z przodu... Nie było komu zagrywać, nie było komu tej piłki przytrzymać. Buchal - aż mi go szkoda... dwa razy w tym sezonie wskakiwał do pierwszego składu i dwa razy sam się z niego wyrzucił. Ogólnie: BRAWO PANOWIE PIŁKARZE (+sztab). I na koniec: Pleksa vs Pajace - zdecydowane zwycięstwo Pleksy ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Jakby jeszcze wylaczyc swiatla na satadionie, to efekt bylby jeszcze lepszy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Co nie zmienia faktu że dla mnie zawodnik pierwszej trójki za Kuba i na równi z Basha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jadczak odwrotnie trzyma lornetkę, biedaczek z przodu ma wlepkę rekina
![]()
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 18.03.2019 o godz. 08:33.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bije się w pierś - nie spodziewałem się aż tyle po Kubie. Ten facet jest fenomenalny. Wiedziałem, że mentalnie i wizerunkowo pociągnie Wisełkę ale tak dobrej dyspozycji czysto piłkarskiej po prostu się nie spodziewałem. Wspaniałe widowisko i oby takich więcej. Pełen stadion robi wrażenie. Wisła Pany!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szkoda żółtych kartek. Nie mamy ławki co pokazał kolejny mecz. Powrót Boguskiego jak najbardziej wskazany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Szacun Panowie, tego się nie spodziewałem!
Bez sensu po takim meczy wystawiać oceny indywidualne. BTW: Z tymi foodtrackami fajny pomysł ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten mecz to było lustrzane odbicie do tego z Pogonią.Przebieg, wynik, nawet golew podobnych okresach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła PANY!
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2019/03/18/derby-wisla-zasluzyla/
Czy panienki z drugiej strony błon zaczynają zajmować się demontażem instalacji grzewczych? Niedługo będą płytki w ścianach będą kuc byle coś rozwalic na naszym stadionie. Klub powinien oszacować straty i podać do publicznej informacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
wygląda na to że nasz sektor gości pomimo że już ma swoje lata jest najlepiej wyremontowanym ze wszystkich w PL.
Regularna napraw za pieniądze Filipiaka raz na 2 lata, to majstersztyk naszych wszystkich zarządów ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Świetny mecz. Szkoda sytuacji Sławka na 4-0 bo gdyby to wykorzystał mogło się skonczyc5-0/6
teraz 33 tyś na legiei lecimy z tematem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Probierz na zawsze w wislackich sercach
Zaden trener nie mial tak wspanialej serii w derbach. Oby zostala potrzymana i oby byl dluzej trenerem.Bral udzial w 5 meczach derbowych (1 raz jako trener Wisly, 4 x tamtych) i zawsze wygrywala Wisla. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Teoria spiskowa dot. remontów na sektorze gości mogłaby stwierdzić, że się chłopaki fachu uczą na wypadek odejścia Comarchu od sponsoringu. Na wykończeniówce można nieźle zarobić, więc się szkolą u nas za pieniądze Filipiaka (do siebie nie chodzą, bo trochę wioska), bo jak zabraknie kaski z Comarchu, to będą musieli ostro zapie...lać, żeby w tak żałosnej liczbie utrzymać ten pocieszny klubik w Xklasie
![]() Powód: Polska język...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 18.03.2019 o godz. 11:05.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spiker mówił o tym, że kibice Legii prawdopodobnie będą mieć zakaz wyjazdowy na mecz z nami... ale ktoś ma potwierdzoną informację na ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Probierz dziękujemy, tylko tego wczoraj brakło!
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
następne kolejki są bardzo ciekawie w pryzmacie naszej walki o TOP8, wszystko od nas zależy, jest jakaś granica błędu, mimo ciężkiego meczu za 2 tyg terminarz dla nas jest dobry.
Cytat:
Dlatego kupować karnety i stadion zapełniać a wszystko się zwróci w rundzie mistrzowskiej kolejne szlagiery być może też Derby. Powód: error
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 18.03.2019 o godz. 11:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Drzazga próbował strzałów z dystansu w poprzednich meczach ale dopiero teraz mu siadł. Też wydawało mi się że przez pierwsze 15-20 minut zawodnicy sąsiadki wyglądali jakby grali z Realem Madryt. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Te kilka tysiecy osób które się nie załapały na derby mają okazję się zrehabilitować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co do kary dla Legii
http://www.90minut.pl/news/293/news2...-Remy-ego.html W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Legia Warszawa - Cracovia w 22. kolejce Ekstraklasy, na klub Legia nałożono karę finansową w wysokości 70 tysięcy złotych, karę zamknięcia trybuny północnej na 1 mecz w zawieszeniu na 6 miesięcy oraz karę zakazu wyjazdu zorganizowanej grupy kibiców na 3 wskazane przez Komisję mecze w Ekstraklasie. Wiec moze byc ale nei musi zakaz wyjazdowy dla Legii |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli komisja ligi nie określiła tych 3 spotkań, pomimo iż decyzja była z 20 lutego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Swiatelka fajnie sie prezentowaly ale puszczanie tej smetnej piesni w tak radosnej chwili (i w sytuacji gdy Cracovia poki co wyzej w tabeli)? IMHO bez sensu. Powinno sie rozlegac gromkie WISLA PANY, coby caly Krakow zostal dobrze poinformowany ![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mecz dobry w naszym wykonaniu. Widać, że rozkręcamy się tak jak to było na początku rundy jesiennej. Szkoda tylko, że koncentracja zawiodła bo wtedy w końcówce mogło być już pozamiatane i te dwie bramki niewiele by zmieniły. Cieszy, że forma idzie w górę. Teraz pora pokazać Legii jak się gra w piłkę.
Fajnie.że przełamał się Kolar bo go to podbuduje trochę, fajnie wygląda gra środka pola i szczególnie gra Drzazgi, widać nie boi się pojedynków potrafi przytrzymać i rozegrać piłkę, nabiera pewności siebie z każdym meczem. Co do Wojtkowskiego to chłopak chyba nie pasuje stylem gry do drużny. Dużo niepotrzebnych kiwek spowalniających grę, brak szybkich decyzji czy przeglądu pola. Tak ofensywny pomocnik nie gra. Dzięki za gratulacje co do przewidzenia wyniku. Co wygrałem? Talon ![]() Ale najważniejsze KRAKÓW JEST NASZ!!! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|