|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tak wynika z ich oświadczenia. Napisali przecież jasno i wyraźnie że ich akcje miały miejsce również dzięki pieniądzom ze Stowarzyszenia Kibiców.
Coś się nie zgadza? To że na FB wspierali Miśka i WSH to chyba również fakt. Prawda? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@Coglin- czyli mam rozumieć, że po jednym spotkaniu, które nie doszło do skutku dali sobie spokój i wydali oświadczenie? Gdyby wszyscy tak szybko się poddawali to nic by nie było.
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2019 o godz. 11:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czyli tak: spotkanie nie doszlo do skutku (pomijam powody, to się zdarza). Więc zamiast proponować nowy termin, rzucamy wszystko w cholerę? Przecież to tylko wymówka i proste alibi do tego aby wyrazić swoje niezadowolenie z obecnego ukladu i zerwania wcześniejszych "umów ".
Powtórzę się znowu. Gdyby obecni rządzący wykazywali takie zaangażowanie do walki o Wisle to już dawno by jej nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Starzy Bywalcy napisał(a):
...Dziś wszyscy oglądamy mecze wyjazdowe w telewizji i nikt nie wykazuje zainteresowania, żeby ten stan rzeczy zmienić. Spotkanie w tej sprawie z prezesem Rafałem Wisłockim, na które byliśmy umówieni, nie doszło do skutku... Mogli napisać dlaczego nie doszło do skutku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Można powiedzieć, że Jadczak zakończył już temat Starych Bywalców (chociaż sami się zaorali):
https://twitter.com/SzJadczak/status...32994248753152
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2019 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Wystarczy sprawdzić archiwalne posty stałych bywalców na fb,można łatwo wywnioskować kim są i kogo interesy reprezentują.Post z początku lutego i zachęcanie do kupowania cegiełek na wspieranie chorzowskiej braci która siedzi w kryminale.A wczoraj oburzenie na Królewskiego ,że ten chce zniszczyć ruch kibicowski a klub odmawia spotkania z nimi.Jak Królewski i spółka sprawdzili ich profil to nie dziwi mnie,że spotkanie nie jest im na rękę.W grudniowych postach jakieś filmy/zdjęcia robione pod więzieniem i palenie rac na cześć tych którzy siedzą.
Pamiętajcie nie dajcie się napuścić na tych którzy uratowali Nasz klub.Zapewne wsh i ludzie z skwk będą podejmować kolejne próby aby tylko namieszać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co za po.......one czasy (i ludzie) - zamiast rozmawiać, sprawdźmy profil na fb.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wreszcie zaczyna być normalnie. Szkoda, że zabrakło cierpliwości, determinacji, rozsądku za Bednarza. Historia potoczyłaby się zapewne kompletnie inaczej.
Widać, że tuby propagandowe z przeszłości nadal nie milkną. To zastanawiające. Nie było innego chętnego na klub poza obecną trójką: Błaszczykowskim, Królewskim, Jażdżyńskim. NIE BYŁO. Wszystko inne jest kłamstwem. Pytanie po co niektórzy kłamią? Ktoś pytał- jak śledztwo. Odpowiadam: śledztwo ma się bardzo dobrze. Mit honoru w środowisku kibicowskim .......nie z hukiem, nie tylko w Krakowie. Papier nie kłamie, wszystkie zebrane dokumenty i dowody również. Kanarek pięknie śpiewa.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 26.02.2019 o godz. 12:14.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tylko powiem, że pewien obraz, pewnej osoby może się zawalić niektórym osobom jak wyjdzie pewna informacja (czy wyjdzie tego nie wiem, ale jest możliwe)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zalozny, ze ktos inny chcial udzielic pożyczkę. Rozumiem, ze chodzi o kwote tych 4 mln?
Czy ten ktoś mial plan co dalej? Bo obecne trio w krotkim czasie zebralo jeszcze 8 mln. Czy odrzucony pozyczkodawca byl zainteresowany tylko przywroceniem do zycia czy przejawial chec poparta kapitalem aby interes pociagnac lub znalesc taka osobę? P.S Sam Krolewski mowil, ze potencjalnych pozyczkodawcow mial kilkunastu.
Ostatnio edytowane przez MB1906 : 26.02.2019 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serek, z ciekawosci pytam. Ktos juz kiedys pisal nie pamietam kto, ze gdyby nie Krolewski i sp. to byl inny ratunek.
Kwestia czy mowa o chwilowym oddechu czy mogla byc jakas historia alternatywna do stawania na nogi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak nie chcesz srać we własne gniazdo, to nie siej fermentu. Masz coś do przekazania to pisz, a nie rzucasz jakieś frazesy, że coś może wyjść.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo mnie denerwuje ślepo patrzenie w jedną bądź drugą stronę, a nic nie jest czarno-białe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tak były inne super żródłą i opcje ratowania. i dla tego "dali Wisełkę" za darmo oszustowi z Kambodży i Hulkowi Hoganowi
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oferta pożyczki pojawiła się już po "królu Kambodży". Mniej więcej w tym samym czasie wypłynął Jarosław Królewski i spółka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
"Wreszcie zaczyna być normalnie. Szkoda, że zabrakło cierpliwości, determinacji, rozsądku za Bednarza. Historia potoczyłaby się zapewne kompletnie inaczej.
Widać, że tuby propagandowe z przeszłości nadal nie milkną. To zastanawiające. Nie było innego chętnego na klub poza obecną trójką: Błaszczykowskim, Królewskim, Jażdżyńskim. NIE BYŁO. Wszystko inne jest kłamstwem. Pytanie po co niektórzy kłamią? Ktoś pytał- jak śledztwo. Odpowiadam: śledztwo ma się bardzo dobrze. Mit honoru w środowisku kibicowskim .......nie z hukiem, nie tylko w Krakowie. Papier nie kłamie, wszystkie zebrane dokumenty i dowody również. Kanarek pięknie śpiewa." Kolego TIR_DO_SŁUBIC jesteś taki pewnie ze kanarek śpiewa? Tez słyszałem o tym ale z drugiej strony gdyby tak było już dawno byłyby zatrzymania itd. No chyba ze już nie ma kogo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ale w sytuacji Wisły nie wystarczyłaby sama pożyczka. Tutaj potrzebne a wręcz niezbędne było to społeczne zainteresowanie tematem, sprzedaż akcji, koszulki itp. Sama pożyczka to tylko odsunięcie problemu w czasie. Jego rozwiązanie jest możliwe właśnie dzięki temu zaangażowaniu i nadaniu medialnego charakteru. Wczoraj na stypie ludzie, którzy nie interesują się na codzień piłką pytali mnie o Wisłę. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ruchy, o których wspominasz też jedynie odłożyły problem w czasie...
Ja nie chcę jednak oceniać ofert, chciałem jedynie sprostować informację Tira. Jak pisałem - wybrano ofertę pożyczki od obecnie zarządzających, a ja trzymam za nich kciuki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Niemniej stworzyły wokół klubu bardzo pozytywny background, o którym w grudniu można było jedynie marzyć.
Gdyby pożyczki udzielił przykładowy Kwiecień zainteresowanie tematem byłoby nieporównywalnie większe. Moim zdaniem ta cała otoczka medialna rozpoczęta przez Stanowski była nam niezbędna. Jedynym rozwiązaniem docelowym jest rozsądny i kasiasty inwestor ale obecny klimat daje szansę na jego pozyskanie ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To kibice i niektóre media obwieściły że pozar jest ugaszony bo zebrano 13 mln złotych. Wisłocki, Królewski czy Kuba tonują przecież cały czas nastroje... Zawsze była możliwa inna wersja rozwoju wydarzeń. Jednak podobnie jak w przypadku sprzedaży klubu Meresinskiemu, nikt nie walil drzwiami i oknami do TF z ofertami kupna Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |