Karherop napisał(a):

|
@Jagul, jeśli pytasz o ten sezon to takich informacji nie znajdziesz. Patryk Plewka zagrał może w 2 czy 3 kolejkach CLJ bo ciągle potrzebowała go pierwsza drużyna. Jak nie na boisku to do wypełnienia ławki. Więc nie dziwię się że nie naczytałes się o jego dokonaniach.
|
Poprzedni sezon (2017-18): 4 bramki (w CLJ) - żadnej z dystansu. Mam kopać jeszcze głębiej?
wyar napisał(a):

Niestety,jesli mamy dyskutowac na takim poziomie,to moze lepiej nie ?
Pierwsza sprawa prosze screen ze straty Plewki:
|
Jak już chcesz analizować tę sytuację to zacznij od samego początku, a nie wyciągasz screen samej straty. Największą głupotą Plewki jest to, że wdał się w drybling w momencie kiedy miał 6 partnerów przed linią piłki (nie wiem jak z Pietrzakiem, bo z kamery widać dopiero jak wraca) i za to należy mu się największa bura. To, że udało mu się przebiec z piłką jeszcze kilkanaście metrów nie ma już żadnego znaczenia. Ryzyko można podejmować ale nie w każdej sytuacji.
Mimo wszystko (żebyś mnie nie oskarżył, że jadę tylko młodego), to największe pretensje mam do Bashy, bo akurat on taką sytuację powinien przewidzieć i ewentualnie interweniować. Późniejszy jego spacer w polu karnym pozostawię bez komentarza.