The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2019, 11:14
Jagul,
a to ma Piatek, ze skoro przeszedl z ESA do Serie A to nie miala prawa tak zaistniec jak zaistnial w mysl zasady, ze Zajac nastrzelal w slabej CLJ goli a pozniej sobie nie poradzil. To jest bezdennie glupie i tyle chcialem wykazac.

Natomiast co do Plewki.
Takie sa moje oceny i nie mam potrzeby Ci tego udowadniac Za kilka miesiecy przekonamy sie czy moja ocena jego mozliwosci byla wlasciwa czy bylo to myslenie zyczeniowe.

Simone.
Ja jednak bylby daleki od indywidualnego strofowania kogokolwiek, bo za chwile bedzie ciagly pocisk np na Szota, ktory wejdzie na boisko w koncowce i z jakichs wzgledow (np problemow druzyny) sobie nie poradzi.
Warto patrzec szerzej.

Boracik.
Ja nawet zaryzykuje teze, ze dzisiaj Kuba ciazy Wisle w aspekcie sportowym. Gra byla ustawiona pod skrzydla, ktore nie "dziabaly". Tak na prawde to tylko 2-3 akcje Peszki byly z dosrodkowaniem, Kuby nie pamietam takiej akcji, po ktorej pilka byla w polu karnym. Do tego mysle, ze zaburzyl cos co dobrze w Wisle funkcjonowalo, a mianowicie stale fragmenty gry. Te dwojkowe rozegrania moim zdaniem sa bezsensu. Tracimy jednego zawodnika, ktory moglby albo byc w polu karnym, albo przed nim czekac na pilke zbyt krotko wybita. A tak sa we dwoch przy lini bocznej gdzie wielkeigo zagrozenia nie sa w stanie stworzyc.
Domyslam sie, ze jest w tym jakis pomysl, ale na razie go nie dostrzegam
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.02.2019, 13:06
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Jagul,
a to ma Piatek, ze skoro przeszedl z ESA do Serie A to nie miala prawa tak zaistniec jak zaistnial w mysl zasady, ze Zajac nastrzelal w slabej CLJ goli a pozniej sobie nie poradzil. To jest bezdennie glupie i tyle chcialem wykazac.

Natomiast co do Plewki.
Takie sa moje oceny i nie mam potrzeby Ci tego udowadniac Za kilka miesiecy przekonamy sie czy moja ocena jego mozliwosci byla wlasciwa czy bylo to myslenie zyczeniowe.
nie kumam Czemu Piątek nie miał prawa zaistnieć, skoro ostatnimi czasy wiecej jest pilkarzy ktorzy sobie po przejscie z ESA do Seria A radzą, niż takich którzy się od nich odbijają.
Ja dałem przykład Zająca, ze liczby i gra z Centralnej ligi junirów nijak się mają do gry w E-klasie. Kolejnym przykładem niech będzie moze Piotr Pierzchała.
Ale jesli uważasz ze CLJ jest super przetarciem przed e-klasa, to swietnie. Daj jakis argument inny niż "nie powiem" bo to żadna rozmowa...

Przykład : Ja z Jagulem uważamy cie za frajera. Czemu? Nie powiemy.
(Ktoś kto Cie zna, jeśli ma inne zdanie uzna nas za śmiesznych, co będzie rozsądne i sklasyfikuje nas jako "szkoda czytac bo to dziecko")

Od razu zaznacze ze zarówno ja jak i kolega Jagul, chcielibysmy by Plewka stał sie Cantoro (tak samo jak liczylismy na Strąka, Bruda, tego z pradniczanki co go ukradlismy z Huty, Ricardo Grim i innych)
ale wolimy spokojnie i z chłodną głową reagować na podniecenie i robienie z kogoś na siłe piłkarza, bo dawno takiego nie wyprodukowaliśmy. Więc jak mówisz ze chłop coś potrafi, to podeprzyj to jakiś argumentem, w innym przypadku ja mam wrażenie ze albo tak jak napisałem pisze z dzieckiem, albo z samym PP)

E: Skoro Cie nie interesuje, to w jakim celu odpisałeś? Ponoć ma chłop drybling i strzał z dystansu, miałeś udowodnić ale lepiej zmienić temat
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.02.2019 o godz. 13:17.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ranczo
Junior Member

Od: 02.2019

Stary 13.02.2019, 17:05
Zalogowalem sie specjalnie tylko po to :Rynek, 12.02.19 okolo 18 piggy wali shoty w towarzystwie goraco rozesmiana i ma wyjebane najwidoczniej...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów