The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2019, 11:20
Serce krwawi + mega rozczarowanie.

Jestem kresko rozgoryczony nie tym, że mamy dużo słabszą kadrę, bez: Ondraska, Imaza, Korta, Arsenica, Kostala czy Bartkowskiego a TYM ZE NIE BYŁO WALKI, JEŻDZENIA NA DUPIE, AGRESJI I MEGA ZAANGAŻOWANIA jak to było 2 miechy temu ! Tym samym postawa Kuby mnie również rozczarowała - nie tym, że nie udało mu się myknąć 3 kołków, a tym, że stracił piłke i raz truchtał zamiast biec i oddać serce w pełni - być może za dużo myśli o sprawach pozaboiskowych - mam nadzieję, że to incydent.

Mecz bardzo przypominał mi ten w Legnicy (oklep 2 czy w Gliwicach.

Obawiałem się przed meczem środka pola i niestety wszystko się potwierdziło Basha-Plewka-Drzazga to masakracja większa chyba niż środek Cywka Mitrovic Perez...

Najsłabsi:
Drzazga wiadomo
Palcic- na początku 1 połowy masa akcji jego stroną, nie wiem gdzie był, ale go nie było, wszystko przechodziło.
Peszko - zagrał dokładnie to czego się spodziewałem, mega padakę taką jak grywał w Lechii czy w kilku ostatnich minutach w reprze - tego dokłądnie po nim się spodziewałem, mam nadzieję, że jakoś uda mu się wrócić do formy.. Tylko której formy? Tej z Niemiec czy tej z Amiki?

Rozumiem straty Plewki na środku.. jestem w stanie to zrozumieć, ale nie mogę przełknąć braku jeżdzenia na dupach - tego najbardziej brakowało :/

Koniecznie musimy wzmocnić środek.

Kostal vs Peszko to porównanie w stylu Frederiksen vs Sadlok czy Melikson vs Garguła :] i wiele innych
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.02.2019 o godz. 12:08.

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.02.2019, 12:20
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Jestem kresko rozgoryczony nie tym, że mamy dużo słabszą kadrę, bez: Ondraska, Imaza, Korta, Arsenica, Kostala czy Bartkowskiego a TYM ZE NIE BYŁO WALKI, JEŻDZENIA NA DUPIE, AGRESJI I MEGA ZAANGAŻOWANIA jak to było 2 miechy temu ! Tym samym postawa Kuby mnie również rozczarowała - nie tym, że nie udało mu się myknąć 3 kołków, a tym, że stracił piłke i raz truchtał zamiast biec i oddać serce w pełni - być może za dużo myśli o sprawach pozaboiskowych - mam nadzieję, że to incydent.
Tylko nie tradycyjne pier....e o jeżdżeniu na dupie. Piłka nożna nie polega na jeżdżeniu na dupie. Jak fizycznie odstajesz od przeciwnika to rzeczywiście może wyglądać jakby ci się nie chciało. Ale to bardziej niemoc niż niechęć...
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.02.2019, 13:07
Arked napisał(a):Wyświetl post
Tylko nie tradycyjne pier....e o jeżdżeniu na dupie. Piłka nożna nie polega na jeżdżeniu na dupie. Jak fizycznie odstajesz od przeciwnika to rzeczywiście może wyglądać jakby ci się nie chciało. Ale to bardziej niemoc niż niechęć...
Dokładnie. W punkt.
Czasem trzeba się pogodzić z myślą że jest się słabszym od rywala i jest to coś normalnego w piłce.

Mamy na ten moment duże braki kadrowe , w szczególności w środku pola i gdybyśmy mieli takiego Żurkowskiego w środku to role by się odwróciły.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.02.2019, 13:54
Arked napisał(a):Wyświetl post
Niee no nie gadajcie, że nie ma to znaczenia. W naszej lidze to co najmniej połowa sukcesu. Miliony przykładów choćby dream team Cupiała kiedy przegraliśmy z Radzionkowem.

Spodziewałem się większego zaangażowania, takiego jak w zeszłej rundzie - to moja opinia, na tym jechaliśmy przez połowę sezonu i odnosiliśmy dobre rezultaty.

Nie twierdzę, że to była główna przyczyna porażki, gdyż zdaję sobie sprawę, że w tym spotkaniu prócz tego byliśmy po prostu słabsi od przeciwnika,

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów