|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Serce krwawi + mega rozczarowanie.
Jestem kresko rozgoryczony nie tym, że mamy dużo słabszą kadrę, bez: Ondraska, Imaza, Korta, Arsenica, Kostala czy Bartkowskiego a TYM ZE NIE BYŁO WALKI, JEŻDZENIA NA DUPIE, AGRESJI I MEGA ZAANGAŻOWANIA jak to było 2 miechy temu ! Tym samym postawa Kuby mnie również rozczarowała - nie tym, że nie udało mu się myknąć 3 kołków, a tym, że stracił piłke i raz truchtał zamiast biec i oddać serce w pełni - być może za dużo myśli o sprawach pozaboiskowych - mam nadzieję, że to incydent. Mecz bardzo przypominał mi ten w Legnicy (oklep 2 czy w Gliwicach.Obawiałem się przed meczem środka pola i niestety wszystko się potwierdziło Basha-Plewka-Drzazga to masakracja większa chyba niż środek Cywka Mitrovic Perez... Najsłabsi: Drzazga wiadomo Palcic- na początku 1 połowy masa akcji jego stroną, nie wiem gdzie był, ale go nie było, wszystko przechodziło. Peszko - zagrał dokładnie to czego się spodziewałem, mega padakę taką jak grywał w Lechii czy w kilku ostatnich minutach w reprze - tego dokłądnie po nim się spodziewałem, mam nadzieję, że jakoś uda mu się wrócić do formy.. Tylko której formy? Tej z Niemiec czy tej z Amiki? Rozumiem straty Plewki na środku.. jestem w stanie to zrozumieć, ale nie mogę przełknąć braku jeżdzenia na dupach - tego najbardziej brakowało :/ Koniecznie musimy wzmocnić środek. Kostal vs Peszko to porównanie w stylu Frederiksen vs Sadlok czy Melikson vs Garguła :] i wiele innych
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.02.2019 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Czasem trzeba się pogodzić z myślą że jest się słabszym od rywala i jest to coś normalnego w piłce. Mamy na ten moment duże braki kadrowe , w szczególności w środku pola i gdybyśmy mieli takiego Żurkowskiego w środku to role by się odwróciły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Spodziewałem się większego zaangażowania, takiego jak w zeszłej rundzie - to moja opinia, na tym jechaliśmy przez połowę sezonu i odnosiliśmy dobre rezultaty. Nie twierdzę, że to była główna przyczyna porażki, gdyż zdaję sobie sprawę, że w tym spotkaniu prócz tego byliśmy po prostu słabsi od przeciwnika, |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|