|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale takie podejście i lizanie się po fiutach sprawi, że skończymy za chwilę w strefie spadkowej. Cała akcja ratunkowa się powiedzie tylko jeżeli zostaniemy w ekstraklapie. Wczoraj był fajny fragment gry, zaczęliśmy utrzymywać się przy piłce i ładnie klepać. Niestety rzut rożny, druga bramka i mecz się skończył. Mecz ze Śląskiem zaczyna urastać do miana kluczowego, później mamy wyjazd do Gdańska gdzie ciężko liczyć na punkty, kolejny mecz Pogoń na R22. Musimy zacząć punktować, przynajmniej u siebie. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Z drugiej strony - jeżeli nie ze Śląskiem u siebie to z kim mamy robić punkty? Wiem, wiem - logika ekstraklapy... Ale dla morale tej drużyny to byłoby bardzo ważne. Jeżeli każdy z naszych piłkarzy pokaże formę o 20% lepszą niż wczoraj, co jak najbardziej jest możliwe, Stolar przemyśli trochę ustawienie to pomimo wszystko mamy szansę zapunktować w poniedziałek. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Sam liczę na to że pukniemy Śląsk, ale nie oszukujmy się - w obecnej formie to my nie jesteśmy jakimś zdecydowanym faworytem w tym meczu. Zresztą, nie czarujmy się, to jest Ekstraklasa. Gdyby Matras nie miał dobrego dnia to moglibyśmy ten mecz nawet wygrać, nic nie grając, jak ze Śląskiem na wyjeździe w poprzedniej rundzie. Przypadek też gra dużą rolę. Jak szybko strzelimy Śląskowi gola to będzie zupełnie inny mecz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.02.2019 o godz. 11:42.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Absolutnie nie traktuję nas jako faworyta. Kursy bukmacherów też wskazują, że nasze zwycięstwo byłoby niespodzianką
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Luke1906
Pełna zgoda. Dla mnie to takie bicie się z myślami. A czas gra na nasza korzyść. Trochę taki zimny prysznic na rozgrzane głowy, boisko uczy pokory. Od 30 minuty zaczeliśmy grać, a przestaliśmy po bramce na 2:0 Jest na czym bydować ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|