|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wisla szuka nowych zawodnikow- pol ligi juz zaciera rece , bo jak odpalą to beda do wyciagniecia niebawem za frytki,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
A propo zawodnika którym jesteśmy ponoć zainteresowani, poniżej filmik młodzieżowej reprezentacji Słowenii. w którym David Tijanic strzela dwie bramki z wolnych ( swoją drogą druga kozacka )
O ile nigdy nie należałem do podjarańców wyciągających wnioski na podstawie 3 minutowego filmiku na YT, to asysta przy ostatniej bramce mega kozacka, widać że ma smykałkę do niekonwencjonalnej gry. https://www.youtube.com/watch?v=1bE-uzszXtI&app=desktop ![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Podobno grany jest też temat napastnika.. co szczerze mówiąc mnie dziwi. Wydawało mi się że stan osobowy czyli Kolar,Drzazga, Brożek + Buksa wystarczy Stolarowi, a podobno chciałby jeszcze wysokiego napastnika (zajechało to Skorza). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Slovan tez potwierdza
Prestup Vukana Savičeviča je v štádiu rokovania https://www.skslovan.com/clanok6511-..._rokovania.htm w takim razie witamy na pokładzie podobny troche do Wolskiego oby umiejetnosci tez mial takie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jakieś ploty odnośnie powrotu Manu Sarkiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No bez jaj. Gość od dwóch lat grywa na orlikach na Płaszowie Starym
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po co i na co ? ktoś wypuścił screnna z jego rozmową co jest pewnie fake i on chce grać za darmo
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie widziałem, że za darmo chce grać, jedynie info, że coś tam Sarki ma wrócić - to że słaby to się zgadzam :] Tylko pytanie czy może być słabszy od Peszki?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Idź do klubu i powiedz ze jesteś lepszy od Peszki i zagrasz za niego. W sumie to Ci moge nawet kontrakt opłacić, w koncu ktoś kto .......i trzy po trzy tez zawsze sie przyda w ekipie, trzeba z kogoś ciągnąć bekę. Wiec Lucjuszu, jesteś słabszy od Peszki czy nie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 13:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Peszko może się jakoś nie będzie wyróżniał, ale przy słabszych meczach, momentach potrafi grę z przodu pociągnąć.Jeszcze kilka tygodni temu to każdy chciałby nawet juniorów żeby w tej lidze zostać, teraz rozkminki czy Peszko nie słaby.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nasza kadra ma na ten moment 16 zawodników powyżej 22 roku życia. W tym kilku którzy ledwo lizneli doroslej piłki (Drzazga, Klemenz, Bartosz i Kolar) w tym trzech kontuzjowanych (Brożek, Boguski, Bartosz) i naprawdę dalej istnieje dyskusja czy mam jest Peszko potrzebny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tym bardziej że za niego nie płacimy
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zgadzam się. Wspomnicie moje słowa ale w tej atmosferze szatni i tym klimacie wokół klubu i samego Sławka, jest bardzo prawdopodobne, że Peszko zagra bardzo dobrą rundę. Wcale bym się nie zdziwił. I piszę to mimo że nie byłem zwolennikiem wypożyczenia go z Lechii.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
Sprawdzi sie czy sie nie sprawdzi - jest obecnie graczem Wisly i nie ma sensu tego ciagle walkowac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jedziecie po tym Peszce , a ja i tak wole jego niz paraolimpijczyka RB9
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zwolenników Wolskiego też wielu nie było, po pierwszym meczu już każdy zapomniał że to Legionista.dajcie mu chwile pograć potem oceńcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja tam jestem sceptyczny co do Peszki, ale trener go chce. Może więc jakoś do niego dotrze. Jeżeli zaś sam zawodnik ma pod kopułą coś więcej niż trociny, a sądzę, że tak właśnie jest, wykorzysta szansę. Jeżeli nie, wówczas za pół roku pożegna się nie tylko z Wisłą, ale i zawodową karierą.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To, iż ktoś mówi czy pisze, że Peszko jest nam niepotrzebny, wiedząc w jakiej byliśmy i ciągle jesteśmy sytuacji i to, że tak naprawdę jego gra dla nas nic prawie klubu nie kosztuje może tylko świadczyć o niedoj... mózgowym tej osoby- nie ma innego racjonalnego wyjaśnienia ( no chyba, że z drugiej strony Błoń ten ktoś pisze). Nie ma nawet co dyskutować na ten temat. Samo to, że chcieli go starzy wyjadacze z szatni i sztab trenerski powinien zamykać jakiekolwiek dyskusje dotyczące jego przydatności w Wiśle. Odnośnie informacji o ponownym zainteresowaniu naszego klubu Emmanuelem Kumahem to myślę, przydałby się w tej drużynie taki trochę nieobliczalny zawodnik jakim był Wilde-Donald Guerrier. Po filmikach widać że gościu nie jest może tak przebojowy jak Donald ale pewną dozę luzu i ogromną dynamikę można u niego zauważyć reszta przyjdzie z czasem
Do tego jest chyba młody bo być pewnym wieku piłkarza z tamtych stron nigdy nie można. Myślę, że warto w niego zainwestować jeśli są środki.
Ostatnio edytowane przez petred : 01.02.2019 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ty zamiast zajmować się luckiemj lepiej wyczyść skrzynkę na forum
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
w naszej sytuacji to brac murzyna z opcją 0,5 + 3 - jak nie odpali to w czerwcu sie pozegnamy , oczywiscie jesli sie zgodi na mala pensje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak to się nie da chyba ;D
Czytałem kiedyś, że te opcje jednostronnego przedłużenia przez klub podlegają różnym ograniczeniom i z tego co pamiętam to na pewno ten drugi okres nie może być dłuższy niż pierwszy. Kolar chyba taki miał, nie? 2+2 |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|