|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Akurat Socios kojarzy się pozytywnie. Nie budzi złych skojarzeń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dariok
Tylko że Bednaż nie dokończył swojego zadania bo go poświęcili na ołtarzu w zamian na gngusowskie przewały ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jednym kojarzy się pozytywnie innym nie. Osobiście sam nie wiem co o tym sądzić, zbyt świeża sprawa.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez toomo : 02.01.2019 o godz. 13:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skoro Bednarz zostawił zgliszcza co teraz zostawiło TS
Nie wieże że ludzie mogą jeszcze tak pisać. Albo są powiązani z TS albo ślepi i głupi. Mamy do czynienia nie dość że z oszustwami to ze zdrajcami Wiślackich barw, którzy mienili się kibicami Wisły! Wykorzystali barwy klubu do kabaretu który trwa i śmieje z nas cała Polska! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Dobry jestes ancymon. A czy ja gdzies wspomnialem teraz o obronie Marzenki ? Czy to tylko twoje chore urojenie ?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.01.2019 o godz. 14:04.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I to znaczy, że mam oceniać pozytywnie Bednarza? Chłopa, którego największym "osiągnięciem" jest podpisana umowa z UFA?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Tak nas Jacuś zostawił. Nie dość że nie mogliśmy przez 3 lata znaleźć ani jednego sponsora to jeszcze nam na pożegnanie piekna karę ufa dowalilo. Jezeli byłby z klubem dalej to tylko byłoby gorzej, a bez wsparcia organów państwa i tak by się patologii nie pozbył. Poza tym uderzył od dupy strony bo zastosował odpowiedzialność zbiorowa która zawsze uderzy w kogoś niewinnego. Zresztą , to nie miejsce ani temat na tą dyskusje.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Bo inaczej to jest zwykły bełkot. Oznacza co najwyżej, że jak jesteś uczciwym kibicem, to masz mordę w kubeł i milczeć. A najlepiej kup karnet i nie chodź na mecze, bo generujesz koszty ochrony i stewardów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
TS Wisla to Wisla SA a nie osobne kluby. Nic na to ty lub ja nie poradzimy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.01.2019 o godz. 14:22.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Member
Offline |
|
Cóż nie potrafię napisać nic nowego na ten temat, wszystko zostało już 10 razy napisane i nie ma potrzeby powtarzać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Środowisko kibicowskie jest bardzo podzielone. Uważam, ze jesteśmy w takiej sytuacji, ze na teraz WSZYSTKIE ORGANIZACJE WON! Mimo, ze nic do socios nie mam. Taką mamy sytuacje, a nie inną. Z zastrzeżeniem, ze nie na zawsze. Uważam, ze organizacje, które będą chciałyby działać na rzecz klubu powinny to udowadniać każdego dnia. Uwiarygodnią się.
Co nie znaczy że Socios nie jest wiarygodne. To wynika poprostu z podziałów jakie aktualnie są, każdy zastanawia się komu ufać. I to zaufanie niejako należy odbudować na nowo. Socios będzie nowa siłą. Moim zdaniem Socios nie powinna angażować się w spłatę Arsenicia. Dlaczego? Zawodnik dostanie zarobione pieniądze, Socios osiągnie sukces. Klub sprzeda zawodnika, a pieniądze ze sprzedaży zostana ukradzione. To jak podkładanie wiadra, gdy kapie z dachu. Nie naprawiamy dachu, tylko wymieniamy wiadra. Padł pomysł by sprawy wspólnie pomogło PZPN/miasto/policja. Uważam, za pomysł świetny, choć mało realny. Ale czy całkiem niemożliwy? Padł drugi fajny pomysł i w tym widziłabym Socios. Pieniądze na dobrą kancelarię, a nawet nie jedną. Które wspólnie z ww doprowadziły by do wyczyszczenia tego gâŚna. Tyle, ze nikt się na to nie zgodzi :( ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
to nie pisz O WSZYSTKICH organizacjach kibicowskich, bo równocześnie, bez zdania racji, uderzasz w Socios. Nie jestem tam. Nie znam ich. Ale tym bardziej nie wolno mi ich atakować. A ty jedziesz seriami z kbks-u po wszystkich
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ktoś napisał że nie można budować klubu wokół JAKIEJKOLWIEK organizacji kibiców . To ja mam pytanie. Jak może funkcjonować klub bez kibiców? Piłka jest dla ludzi. Jak ma być dla jednego Janusza biznesmena to może w ogóle niech Wisła się w ogóle nie odradza? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panie Filipski gdzie się podział ten wasz inwestor
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Później może byli ludzie z wielkim sercem dla Wisły ale z pustymi makówkami w zakresie ekonomii .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Wprost napisałem w innym poście że sam nie wiem co myśleć o socios bo to zbyt świeża sprawa. Jeszcze raz powtarza. Wisła SA i TS powinny w każdy możliwy sposób ODCIĄĆ się od związków z organizacjami kibiców. WSZYSTKIMI. Żeby ktoś sobie znowu czegoś nie roił to tłumaczę. Z skwk i sharks bo są całkowicie skompromitowani - tematu chyba rozwijać nie muszę. Z Socios tylko i wyłącznie dlatego że to organizacja kibiców a to rodzi niepotrzebne podejrzenia. Niczym nie poparte. Dla jasności. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
I też się powtórzę. Bez kibiców nie ma klubu. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
efekt
to jest właśnie warunek powodzenia. Żeby było cokolwiek pozytywnego musi być niezależne, niezawisłe, wiarygodne. Wtedy jest szansa. Przeciętnemu Kowalskiemu Socios kojarzy się z Barceloną, Hiszpanią. Wyszukiwarka Socios w google - 1 wyskakuje FC Barcelona, potem ... Wisła Kraków. https://www.google.pl/search?client=...UTF-8&oe=UTF-8 Dodać do tego przejrzystość, jasność zasad i całej reszty - i jeżeli będzie spokój może można spróbować coś obudować. Normalny człowiek chcąc przyjść na mecz chce się czuć normalnie. Bezpiecznie. Jak WK będzie się kojarzyć tylko z aferami i całą resztą zastaną w google.pl to będzie kiepsko. Niestety. Jak powietrza potrzeba stabilizacji i normalności. Choćby skrawka. Piłka Nożna powinna być normalna. Powinny nią napędzać emocje sportowe, rywalizacja, zasady. Sam jestem sportowcem i dla mnie sport to zasady. Rywalizacja. Ale uczciwa. Plus Szacunek.
Ostatnio edytowane przez Arronax : 02.01.2019 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Tak jak pisałem
jeżeli Socios przetrwa a tego życze im najbardziej to szarki sie dobiorą do nich im wieksza kasa na koncie Sociosów tym większa pokusa dla gangusów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
@Toomo Twoja Tworczosc:
"Mam pytanie do kibiców zrzeszonych w socios. Co was odróżnia od skwk i sharks ? Dlaczego ktokolwiek miałby uwierzyć że jesteście tacy fajni i nie chcecie tylko wydymać kolejnych naiwnych frajerów ?... " |
|
|
|
Member
Offline |
|
Sorry taki klimat teraz że trudno o zaufanie. Udzielenie na nie odpowiedzi chyba nie stanowi problemu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I koło się zamyka niestety.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
1. Nie jest organizacją przestępczą 2. Socios pomaga finansowo Wiśle a nie wyciąga pieniędzy, z klubu. Dziwią mnie takie pytania tylko Ćwierć inteligent albo parch może zadawać takie pytania |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|