|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
||
Może być problem z odzyskaniem spółki i dokumentów. Jakie kary umowne. Tu trzeba zabierać spółkę i próbować gasić ten pożar zanim wszystko spłonie, a nie kłócić się, czyj jest wóz strażacki. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A jak sekcja jest nie do odratowania? Ile można się łudzić. Nadzieja zawsze jest ale sytuacja jest tragiczna.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bez przesady. Umowa zostanie rozwiazana. NIe obawial bym sie o pakiet akcji czy jakies problemy wlascicielskie.
Ci ludzie to oszusci i zlodzieje. Postaraja sie ulotnic i schowac za innymi firmami i fikcyjnymi osobami. Wisla to juz spalony towar i jako wytrwani zlodzieje sie tego juz nie chyca. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby tak było. Jeżeli się uda oczyścić atmosferę, na pewno znajdą się chętni do pomocy.
'Tylko" musi się wyjaśnić cokolwiek bo teraz nic nie wiadomo. Tym bardziej dla ludzi z boku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() Powinna jakas akcja spoleczna powstac - Jakie zadac pytania zarzadowi? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
PS. Nic do Ciebie nie mam kolego Filipski, poza tym że trochę za bardzo Twoi nick kojarzy mi się z właścicielem pewnego burdelu na Kałuży ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.01.2019 o godz. 13:15.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Póki co mroczny scenariusz się sprawdza : "Wisła ma problem z rozwiązaniem umowy". Świetnie zaplanowana akcja. Goście robią sobie jaja i na oczach całej Polski, w białych rękawiczkach, robią przekręty. Gdybym o czymś taki usłyszał, to bym pomyślał, że to scenariusz komedii klasy B. Tym razem czekamy na piątkową konferencję. Dlaczego dopiero w piątek!?
To się dzieje jednak naprawdę w "cywilizowanym kraju"! W państwie prawa i patriotów. Swoją drogą liczba ludzi umoczona w w tym całym cyrku musi być niewiarygodna. Jeśli ktoś jeszcze nie widział, to polecam dyskusję znajdującą się tutaj (po drugiej części reportażu): https://www.tvn24.pl/superwizjer-w-t...em,868636.html I mam gdzieś jakie ktoś ma zdanie na temat tvn-u, Jadczaka czy Stanowskiego. Dla mnie Jadczak zrobił super robotę. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Oczywiście TS nie jest nic winny, ani trochę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lukaszsz86 też się tego obawiam.
Ale ludzki umysł zawsze tak działa, że chce widzieć światło i w tym kierunku iść. Mimo tego co jest wokół. Szuka ratunku, odpowiedzi. |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest to marzenie ściętej głowy ale jakby znalazł się inwestor z prawdziwego zdarzenia. Nie mowie tu o jakiejś ogromnej kasie Miał by zapewne ogromne wsparcie normalnych kibiców. Sam bym kupił karnet. myślałem ze rządy Sarapaty wyprowadza klub na prosta. Byłem w ogromnym błędzie .
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gdzie są wszyscy Ci którzy jechali po Bednarzu i robili protesty nie mam czasu i nie chce mi sie grzebać po nickach
nagle wszyscy zmienili zdanie? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiscie ze jest. Tylko nie TS a ludzie w nim pracujacy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Jeżeli cokolwiek ma zostać zrobione to zacząć trzeba od całkowitego odcięcia się od skwk i sharks i nie nawiązywania żadnych związków formalno prawnych z nowymi w tym socios. Robi się niestety coś wręcz przeciwnego. Przykładem rozwiązanie umowy z miśkiem i podpisanie nowej z innym podmiotem. Po tym jednym kroku od razu widać że zarząd TS nie wykazuje najmniejszej chęci na zmianę czegokolwiek. Wysyłają tym samym jasny sygnał do każdego kto ma choć odrobinę oleju w główce że trzeba się od tej kloaki trzymać jak najdalej. I każdy poważny człowiek będzie się trzymał z daleka żeby sobie gównem własnych butów nie ubrudzić. Wisły SA jako takiej już nie ma . Trup i tyle. Może kiedyś coś się uda, ale nie teraz za dużo gnoju się wylało i nikt w to nie wejdzie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Tylko, że przez tych ludzi TS został całkowicie skompromitowany. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja zdania nie zmieniam. Bednarz to kvrwa! Zostawil Wisle z takimi dlugami, rozwiazanymi kontraktami i karami od UFA, ze obecna sytuacja to rowniez poklosie jego szkodniczej polityki zaciskania pasa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przecież nawet na C chodziło wtedy kilkanaście osób. Tak samo było z forum. Poza tym Bednarz popełnił wiele błędów i to wcale nie wojna z kibicami była ta największa . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Pamiętajcie, to nie PO jest winne afer tylko członkowie PO, pamiętajcie to nie ISIS jest winne teroryzmowi tylko jego członkowie!!!!!!!!!
Absurd ....a, ludzie który wybielają przestępczą organizacje noszącą nazwę TS Wisła powinni być wypierdalani z tego forum z hukiem, ale nie - banuje się ludzi którzy próbują wykazać, że każdy taki klakier działa na szkodę klubu równie mocno co bandyci z TS'u. CIEKAWE DLACZEGO http://weszlo.com/2019/01/01/doprowa...mona-jadczaka/ Gorąco polecam, świetny, rzetelny materiał |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że Ostrowski nie może Wam powiedzieć, że ma coś w depozycie, lub czegoś nie ma, że świadczył na rzecz kogoś usługi lub ich nie świadczył, bo:
1) ma zawartą umowę o poufności, 2) to jego obowiązek w ramach tajemnicy zawodowej, za złamanie którego grozi odpowiedzialność dyscyplinarna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
|
||
|
|