|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tylko to były walki z pieniędzy Cupiala i jeżeli on tego nie potrafil/nie chciał przypilnowac to jego sprawa
A teraz u władzy są kibice, których co chwilę wspierają akcjami rzesze kibiców, teraz to powinno być krysztalowo Ot taka subtelna różnica ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cupiał ok, tylko ze na wlasne zyczenie otaczal sie niekompetentnymi ludźmi, których umieścił potem w klubie albo dal im decyzyjność, whatever.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ale dlaczego? Od momentu złożenia wezwań do zapłaty jest 14 dni, a jeszcze nie zostały złożone więc w piątek tak czy siak zagramy. Członek komisji licencyjnej oficjalnie potwierdził, że nawet jeśli nie dostaniem licencji w marcu to dogramy sezon do końca. Pewnie juniorami w takim wypadku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zwodzenie piłkarzy gdzieś na swój kres. Przecież oni znowu nie złożyli wezwania do zapłaty i już drugi raz odwlekali swoją decyzję po obietnicach zmian wlascicielskich.
Powiem tak.. jeśli nie będzie sianka do piątku to będzie rozłam w drużynie i dziwne kontuzje, choć na samo rozegranie meczu nie powinno to mieć wpływu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@bridgeburner
"Tylko to były walki z pieniędzy Cupiala i jeżeli on tego nie potrafil/nie chciał przypilnowac to jego sprawa A teraz u władzy są kibice, których co chwilę wspierają akcjami rzesze kibiców, teraz to powinno być krysztalowo Ot taka subtelna różnica" Niestety nie do końca jego sprawa - Cupiał oprócz wsparcia zwykłego (reklamy, dofinansowania) udzielał klubowi pożyczek na jakiś procent. Część z tych pożyczek była spłacana z dochodów klubu, część została zamieniona na akcje, a część scedowana jako wierzytelność na rzecz TS.... Subtelność tej różnicy się delikatnie mówiąc ulatnia...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Bridgeburnerowi , chodziło o to że teoretycznie treraz powinno być uczciwiej bo rządzą kibice, ok nie przecze , ale ciesze sie że tym samym oficjalnie przyznano na tym forum , że były ogromne wały za czasów TF które pogrążyły klub
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
I pewnie większość z nas tego nie wie. Ale jeżeli prawdą jest, że wczorajsza nieobecność PMS na wigilijce była dla nich zaskoczeniem, to już pierwszy negatywny sygnał poszedł. Co do meczu - moim zdaniem odbędzie się normalnie, oni już tyle pokazali charakteru w tej sytuacji, że głupotą byłoby zmarnowanie tego wszystkiego. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
miedzy ciszą a ciszą ...
i jeszcze wszystko może się wypierd**** Mówiłem że postawa św. Tomasza jest najlepsza - nie ma oficjalki jest IV liga od stycznia/czerwca |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W życiu nie uwierzę że Kapka z Mandziara takie kwoty byli w stanie przez rok przemataczyc A i pożyczkę finalnie w 60 % zdaje się na koniec umorzono Absolutnie nie wybielam działań Cupiala ale jednak czego innego oczekujemy od niego a czego innego od ludzi klubu, którzy manifestuja na każdym kroku miłosc do niego a jak się okazuje bardziej kochają dukaty ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zawodnikom wstepnie przedstawiono co sie stanie po przejeciu piłkarze podobno zdecydowali sie wstrzymac na kilka dni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Stanowski znow straszy jakas aferą , pewnie znow wyszly jakies wałki Piggi i gangsterki
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
z tego co wiem gorzej juz byc nie moze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To poczytaj co się działo we Flocie Świnoujście jak ja przejęli "rumunscy biznesmeni" kilka lat temu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
poprzestając na faktach a nie spekulacjach , to faktem jest ze Baszczyński swoją mordą firmuje "dobre wieści"
czyli opcje sa nastepujace (ha! jednak spekuluje) - faktycznie coś pozytywnego jest prawie pewne bo bał by sie morde spalić - jest dupa i koledzy (stolar,głowa) go poprosili żeby tchnął troche otuchy , żeby kupic troche czasu u piłkarzy , a moze nawet do negocjacji (tylko z kim?) - coś jest na rzeczy ale patykiem na wodzie pisane, wiarygodne na poziomie stecherta/meresia, z tymże baszczu dostał obietnice stołka w nowym tworze więc tak sie napalił że stracił rozum serce dyktuje opcje nr1 , ale pamiętając jak Marcin biegał z każdą pierdołą do Rogali w czasach około-Petrescowych to może rodzić pewne obawy co do jego intencji a może sa na forum osoby które go znają osobiście (tak jak np znalazł się tutaj kolega Mielcarskiego zapewniający nas o jego wysokich walorach intelektualnych) i wiedzą jak tam u Baszcza z "ogarnieciem" ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
nie porównuj "rumuńskich krezusów " do mitycznego City
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Coraz mniej poważnie to wygląda. Rozumiem klauzula poufności itp ale chyba za daleko to znowu zaszło....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W żadnym wypadku tego nie robie
Przestrzegam jedynie przed stwierdzeniami typu gorzej być nie może Bo życie uczy, że i owszem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To, że piłkarze nie złożyli wczoraj wezwań do zapłaty to coś zmienia? Jak w najbliższych dniach będzie "inwestor" to im zapłaci, ale jeżeli go nie będzie, to i tak będą kontrakty zrywać.
Opóźnienie złożenia wezwań miało by sens chyba tylko jedynie w przypadku przeciągających się rozmów z inwestorem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej mocny, siarczysty strzał w pysk szykuje się kibicom od zarządu i TS na Boże Narodzenie. Najprawdopodobniej piłkarze dowiedzą się jak to jest pracować za darmo przez pół roku, jak Chińczycy za miskę ryżu.
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nawet tak nie pisz i nie zabijaj wiary w narodzie
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
To jest jakiś żart
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
o, że piłkarze nie złożyli wczoraj wezwań do zapłaty to coś zmienia? Jak w najbliższych dniach będzie "inwestor" to im zapłaci, ale jeżeli go nie będzie, to i tak będą kontrakty zrywać.
Opóźnienie złożenia wezwań miało by sens chyba tylko jedynie w przypadku przeciągających się rozmów z inwestorem. Wiesz jak Ci kro wisi kupe kasy i nie ma szans na oddanie to łykasz wszystko byle przedłużyć nadzieje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Wątpię żeby dwaj wymienieni też mieli brać w tym udział. Jeśli już to prędzej bym uwierzył, że oni też zostali nieświadomie w to wkręceni. Ogólnie newsy od Baszczyńskiego pozwoliły uwiarygodnić to wszystko. Fakt faktem dezinformacja wokół tego co się dzieje jest tak ogromna, że każdy scenariusz zaczyna wyglądać sensownie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|