The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2018, 08:00
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
czy mozna byc Socios ( niecierpie tego slowa) bez tej pokazowki przy loginie na tym forum ....pytanie bez napinki
Jesteś rodzynkiem w tej kwestii Lubię takie osoby.

ps. Ale nie dziś się ja w szale dyskusji ktoś zada Tobie takie pytanie:
"Wymądrzasz się i ustawiasz ludzi po kątach a w Socios jesteś lub w inny sposób wspierasz klub ?"

ps. Opis wstawiłem żeby odciąć się od komentarzy/pytań związanych z pewną sytuacją (zainteresowani wiedzą o co chodzi),
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 05.12.2018 o godz. 08:04.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 05.12.2018, 12:36
krakus76_ napisał(a):Wyświetl post
"Wymądrzasz się i ustawiasz ludzi po kątach a w Socios jesteś lub w inny sposób wspierasz klub ?"
haha miło. że pobierasz nauki i mnie cytujesz :]

Jeśłi chodzi o ten podpis, to wlazłem w jakiś link na chacie, dałem cos tam ok (były dwa do wyboru ) i nic...

W sumie nie chcę stracić mojego zdjęcia z koszulkami bo łatwo szukam swoje posty na forum w ten sposób (kolekcja jest okazalsza, ale na jednym ujęciu nie zmieszcze) ALE z drugiej strony chętnie taki banerek wstawiłbym, głównie ze względów marketingowych i przyciągnięcia oczu tych, którzy jeszcze się nie zapisali.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 05.12.2018, 13:50
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
haha miło. że pobierasz nauki i mnie cytujesz :]

Jeśłi chodzi o ten podpis, to wlazłem w jakiś link na chacie, dałem cos tam ok (były dwa do wyboru ) i nic...

W sumie nie chcę stracić mojego zdjęcia z koszulkami bo łatwo szukam swoje posty na forum w ten sposób (kolekcja jest okazalsza, ale na jednym ujęciu nie zmieszcze) ALE z drugiej strony chętnie taki banerek wstawiłbym, głównie ze względów marketingowych i przyciągnięcia oczu tych, którzy jeszcze się nie zapisali.
Ale chyba nie stracisz zdjecia. Tylko reki nie dam se uciąć
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.12.2018, 13:20
krakus76_ napisał(a):Wyświetl post
Jesteś rodzynkiem w tej kwestii Lubię takie osoby.

ps. Ale nie dziś się ja w szale dyskusji ktoś zada Tobie takie pytanie:

ps. Opis wstawiłem żeby odciąć się od komentarzy/pytań związanych z pewną sytuacją (zainteresowani wiedzą o co chodzi),
dlaczego rodzynkiem ? bo niecierpie slowa Socios ? polacy nie gesi i swoj jezyk maja , poza tym slowo z hiszpani gdzie ruch kibicowski jest groteskowy , poza tym chce wspierac Wisle- ale smiesza mnie napisy przy loginie- ze ktos jest Socios a ktos nie - to dla mnie pokazowka - dzielimy sie teraz na kibicow z napisem i bez , ktos kto ma Socios przy loginie madrzej pisze niz ci bez napisu itp ...sory- dla mnie pokazowka i tyle - cel akcji wspanialy
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 05.12.2018 o godz. 13:23.
Odpowiedz cytując
Preclarz
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2018

Stary 05.12.2018, 21:55
dlaczego rodzynkiem ? bo niecierpie slowa Socios ? polacy nie gesi i swoj jezyk maja , poza tym slowo z hiszpani gdzie ruch kibicowski jest groteskowy , poza tym chce wspierac Wisle- ale smiesza mnie napisy przy loginie- ze ktos jest Socios a ktos nie - to dla mnie pokazowka - dzielimy sie teraz na kibicow z napisem i bez , ktos kto ma Socios przy loginie madrzej pisze niz ci bez napisu itp ...sory- dla mnie pokazowka i tyle - cel akcji wspanialy
1.Jak taki z ciebie obrońca ojczystej mowy to pisz poprawnie... Polacy, Hiszpanii...no i zamiast loginu nie dałoby się innego słowa użyć? xD
2. Każdy ma swoją wizję kultury kibicowskiej, ale no stworzenie ok.150 tysięcznej armii socios tj. w przypadku Barcelony, czy Realu to nie są jaja. Poza tym formę Socios mają też chociażby River Plate, czy Boca, wiec ekipy z kraju gdzie futbol to religia, a ruchy kibicowskie są więcej niż prężne.
Ostatnio edytowane przez Preclarz : 05.12.2018 o godz. 21:58.
BENE NATO

Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 05.12.2018, 22:30
dlaczego rodzynkiem ? bo niecierpie slowa Socios ? polacy nie gesi i swoj jezyk maja
mają:
Cytat:
poza tym slowo z hiszpani gdzie ruch kibicowski jest groteskowy , poza tym chce wspierac Wisle- ale smiesza mnie napisy przy
Cytat:
loginie
- ze ktos jest Socios a ktos nie - to dla mnie pokazowka - dzielimy sie teraz na kibicow z napisem i bez , ktos kto ma Socios przy loginie madrzej pisze niz ci bez napisu itp ...
Cytat:
sory
- dla mnie pokazowka i tyle - cel akcji wspanialy
Nazwie użytkownika.

Wybaczcie.

Polacy nie gęsi swój język mają.

Co do "ruchu kibicowskiego", to nie wiem, w czym jesteśmy od nich lepsi... Oprawy, chuliganka - u nas może na plus.

U nich z kolei nie ma sytuacji aby na mecz klubu z 500 tys miasta, przychodziło 2 tysiące osób jak bywało na Śląsku, Lechii, Cracovii, Pogonii, itd...
Ddf
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów