|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
Lubię takie osoby. ps. Ale nie dziś się ja w szale dyskusji ktoś zada Tobie takie pytanie: "Wymądrzasz się i ustawiasz ludzi po kątach a w Socios jesteś lub w inny sposób wspierasz klub ?" ![]() ps. Opis wstawiłem żeby odciąć się od komentarzy/pytań związanych z pewną sytuacją (zainteresowani wiedzą o co chodzi),
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 05.12.2018 o godz. 08:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Jeśłi chodzi o ten podpis, to wlazłem w jakiś link na chacie, dałem cos tam ok (były dwa do wyboru ) i nic... W sumie nie chcę stracić mojego zdjęcia z koszulkami bo łatwo szukam swoje posty na forum w ten sposób (kolekcja jest okazalsza, ale na jednym ujęciu nie zmieszcze) ALE z drugiej strony chętnie taki banerek wstawiłbym, głównie ze względów marketingowych i przyciągnięcia oczu tych, którzy jeszcze się nie zapisali. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 05.12.2018 o godz. 13:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2018
Offline |
|
2. Każdy ma swoją wizję kultury kibicowskiej, ale no stworzenie ok.150 tysięcznej armii socios tj. w przypadku Barcelony, czy Realu to nie są jaja. Poza tym formę Socios mają też chociażby River Plate, czy Boca, wiec ekipy z kraju gdzie futbol to religia, a ruchy kibicowskie są więcej niż prężne.
Ostatnio edytowane przez Preclarz : 05.12.2018 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|||
Cytat:
Wybaczcie. Polacy nie gęsi swój język mają. Co do "ruchu kibicowskiego", to nie wiem, w czym jesteśmy od nich lepsi... Oprawy, chuliganka - u nas może na plus. U nich z kolei nie ma sytuacji aby na mecz klubu z 500 tys miasta, przychodziło 2 tysiące osób jak bywało na Śląsku, Lechii, Cracovii, Pogonii, itd... ![]()
Ddf
|
||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|