The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2018, 09:45
Jasne, tylko niech nikt nie robi z siebie wielce pokrzywdzonego. Każdy pracodawca ma obowiazek płacić wszystko na umowę, nie oszukiwać na VACie, szanować pracowników a nie robić z nich niewolników i narażać ich na problemy z prawem i jak dla mnie powinien mieć krztę honoru i nawet ludziom nie proponować głodowych składek.
Pracownik zaś powinien pracować sumiennie, nie chodzić na udawane L4, nie kombinować z nizszymi umowami.
Jeśli jedna bądź druga strona chce oszukiwać siebie lub państwo to robi to na swoja odpowiedzialność i tyle. Nie ma co płakać i z siebie robić pokrzywdzonego.
Wiadomo, że rząd jebie na kase przediębiorców i pracowników, do tego często firma jebie na kase swoich pracowników, a pracownik często jest nieudacznikiem.
Tylko nie dorabiajmy do tego ideologii o komunizmie PiSowskim itp Jebią ludzi na podatki jak każdy rząd, ja tutaj różnicy nie widzę. może dokręcili śrubę bardziej ale też trzeba mieć na uwadze, że 500+ czy wiek emerytalny, który zatrzymali na 60-65 lat to drogie plany. Także ja bym powiedział, ze az tak źle nie jest jak na to co ludziom dali i obiecali.
A komuna jak pisałem wyżej, była za jebanego PO i tyle. Jeśłi ktoś dziś płacze o komunie bo musiał zaczał płacić VAT albo zatrudniać na umowę o pracę to świadczy tylko o nim a nie o PiSie i komunie.
Komuna była w Polsce 8 lat ostatnio i mam nadzieję, ze już nigdy nie wróci. Gdzie ludzi bito, pałowano, niszczono inicjatywy obywatelskie w partii P.Obywatelskiej i robiono laskę komu się da za granicą, każdemu okupantowi. Teraz na szczeście to sę zmieniło i dumny Polak powstaje z kolan. Gdyby rzadziło PO to duskurs po zamiszkach we Francji nadal byłby taki jak w TVNie - tam jest spokój a u nas 60-250 tys neonazistów 11 listopada w Wawie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów