|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jasne, tylko niech nikt nie robi z siebie wielce pokrzywdzonego. Każdy pracodawca ma obowiazek płacić wszystko na umowę, nie oszukiwać na VACie, szanować pracowników a nie robić z nich niewolników i narażać ich na problemy z prawem i jak dla mnie powinien mieć krztę honoru i nawet ludziom nie proponować głodowych składek.
Pracownik zaś powinien pracować sumiennie, nie chodzić na udawane L4, nie kombinować z nizszymi umowami. Jeśli jedna bądź druga strona chce oszukiwać siebie lub państwo to robi to na swoja odpowiedzialność i tyle. Nie ma co płakać i z siebie robić pokrzywdzonego. Wiadomo, że rząd jebie na kase przediębiorców i pracowników, do tego często firma jebie na kase swoich pracowników, a pracownik często jest nieudacznikiem. Tylko nie dorabiajmy do tego ideologii o komunizmie PiSowskim itp Jebią ludzi na podatki jak każdy rząd, ja tutaj różnicy nie widzę. może dokręcili śrubę bardziej ale też trzeba mieć na uwadze, że 500+ czy wiek emerytalny, który zatrzymali na 60-65 lat to drogie plany. Także ja bym powiedział, ze az tak źle nie jest jak na to co ludziom dali i obiecali. A komuna jak pisałem wyżej, była za jebanego PO i tyle. Jeśłi ktoś dziś płacze o komunie bo musiał zaczał płacić VAT albo zatrudniać na umowę o pracę to świadczy tylko o nim a nie o PiSie i komunie. Komuna była w Polsce 8 lat ostatnio i mam nadzieję, ze już nigdy nie wróci. Gdzie ludzi bito, pałowano, niszczono inicjatywy obywatelskie w partii P.Obywatelskiej i robiono laskę komu się da za granicą, każdemu okupantowi. Teraz na szczeście to sę zmieniło i dumny Polak powstaje z kolan. Gdyby rzadziło PO to duskurs po zamiszkach we Francji nadal byłby taki jak w TVNie - tam jest spokój a u nas 60-250 tys neonazistów 11 listopada w Wawie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|