|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Zbiórka pieniędzy Kibice Piłkarzom | |||
| Tak podoba mi się ta akcja deklaruję przekazać darowiznę |
|
80 | 72,73% |
| Nie, w inny sposób wesprę klub |
|
30 | 27,27% |
| Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Powiem tak da Wisły zrobię wszystko... Ta akcja mogłaby pokazać naszą olbrzymią siłę gdyby, te 300 tys lajków z FB zamieniło się w 200 tys wpłat na akcje, chociaż po 10 zł, byłyby 2 mln. Tyle, że u nas ludzie znajdą milion wymówek niż realnie pomogą. Jeśli będzie akcja wpłacam minimum 100. Niech się dzieje co chce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Panowie z socjos i z fundacji R22. Skupcie sie głównie na promocji meczów. Zbiórka jako dodatek. Możemy nawet kwestować pod wejsciem na sektory ale podstawa to frekwencja. Tak to widzę. P.s Nie wiem czy cos sie od tego czasu zmieniło, ale w sierpniu Sarapata mowila ze w tej chwili nie ciążą na nas żadne długi wymgalne na już. To tak w temacie o komorniku.. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Osobiście uważam że do "ogłoszenia upadłości " jest daleko i póki co najgorszy (najbardziej możliwy ?) scenariusz to rozwiązanie kilku kontraktów w styczniu i liczenie na cud w kwietniu gdy są przyznawane licencję na sezon. Upadłość również oznacza za zostawilibyśmy na lodzie dziesiątki podmiotów , piłkarzy , miasto co zostałoby mocno w pamieci wszystkich. Co do zbiórki , jeśli faktycznie jest opcja wykupienia przestrzeni reklamowej i pomoc klubowi zmniejszając zadłużenie wobec piłkarzy to jestem za. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|