|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
To co teraz napiszę pewnie jest głupie, na pewno jest głupie ale z drugiej strony wygląda na to że my stoimy nad przepaścią i za 4-5 tygodni może nas nie być.
Ostatnio wypowiadali się Ziętek i Kwiecień, którzy zadeklarowali chęć kupna klubu, przedstawili swój planowany wkład około 4,5-5 mln rocznie. Ziętek+Kwiecień (4mln=4 mln) co miałoby iść na funkcjonowanie klubu, pozostałą część miałby wykładać ktoś trzeci i to miałoby iść na spłatę zobowiązań. Nie chcą więc wchodzić bo nie mają trzeciego do brydża. Wiem że Stowarzyszenie Socios póki co raczkuje, jest mało członków ale sami widzicie że coraz więcej osób wstępuje. Ja sam przystąpię w styczniu (wcześniej brak możliwości), ale darowizna na pewno jakaś poleci ode mnie do tego czasu. Wśród moich znajomych też jest część osób która ma przystąpić w grudniu/styczniu. Może jako socios, w imię zasady że tonący brzytwy się chwyta warto byłoby się skontaktować z tą 2 inwestorów, może moglibyśmy być tym trzecim. Całość kwoty szłaby na spłatę zaległości, plus cykliczne akcje kupna biletów dla dzieci z DD, szkół etc. Wiem że póki co to pewnie nasze roczne składki wynoszą 200-300 tys. ale musimy próbować, być może za kilka miesięcy będziemy w stanie wkładać 1-2 mln PLN do budżetu? Musimy próbować wszystkiego, zarządzie Socios, przemyślcie to? Walczmy!!!!! |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|