The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2018, 15:20
Ronaldo napisał(a):Wyświetl post
Kluczowe to nie przegrywać u siebie,pokazał to poprzedni sezon.Porażki u siebie z Płockiem,Zabrzem,Zagłebiem ,gdyby w tych trzech meczach udało się zremisować- prawdopodobnie mielibyśmy puchary.Były też inne porażki u siebie,remisy,ale wybrałem te mecze gdzie remis był obowiązkiem,a zwycięstwo czymś całkowicie możliwym.
W tym sezonie może być podobnie,dlatego trzeba walczyć o każdy punkt.Może okazać sie,że uda zatrzymać się obecną kadrę,dojdzie Kuba Błaszczykowski i możemy walczyć o 4 miejsce przed podziałem.
oho, zaczyna się

jak przyjdzie Kuba to będzie zajebiście ale jak przyjdą również oferty za naszych zawodników to sprzedawać jak leci a na wiosne możemy grać starą.gwardią 30+ i młokosami z akademii 20-

puchary... nosz kuerwa mać
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.11.2018, 03:27
szym_ek napisał(a):Wyświetl post
oho, zaczyna się

jak przyjdzie Kuba to będzie zajebiście ale jak przyjdą również oferty za naszych zawodników to sprzedawać jak leci a na wiosne możemy grać starą.gwardią 30+ i młokosami z akademii 20-

Jak nie będzie inwestorów to nie będzie żadnych ofert. Stan na dziś jest taki, że kto będzie miał ofertę z innego klubu to odchodzi za darmo z winy Wisły.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Ronaldo
Member

Od: 03.2017

Stary 14.11.2018, 07:26
oho, zaczyna się

Przecież napisałem,że może okażać się,że uda zatrzymać się obecną kadrę+dojście Kuby,na tej podstawie napisałem o optymistycznym scenariuszu i walce o 4 miejsce przed podziałem.Skoro teraz jesteśmy na 4 miejsu mimo ogromnych odejść czołowych zawodników w poprzednim sezonie,to chyba mam prawo mieć optymistyczne spojrzenie.
Każdy zdaje sobie sprawę,że w klubie nie ma pieniędzy,ale wystarczy,że przyjdą Ziętek i Kwiecień i powinniśmy utrzymać obecną kadrę.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 14.11.2018, 10:31
Ronaldo napisał(a):Wyświetl post
Przecież napisałem,że może okażać się,że uda zatrzymać się obecną kadrę+dojście Kuby,na tej podstawie napisałem o optymistycznym scenariuszu i walce o 4 miejsce przed podziałem.Skoro teraz jesteśmy na 4 miejsu mimo ogromnych odejść czołowych zawodników w poprzednim sezonie,to chyba mam prawo mieć optymistyczne spojrzenie.
Każdy zdaje sobie sprawę,że w klubie nie ma pieniędzy,ale wystarczy,że przyjdą Ziętek i Kwiecień i powinniśmy utrzymać obecną kadrę.
Głosy o pucharach są dla Wisły szkodliwe. Tak poprostu.

Rok temu włodarze Wisły też uwierzyli w puchary i mieliśmy 3 trenerów na kontrakcie a faktyczną pracę wykonywał jeden. Przez takie decyzje i wyolbrzymione nadzieje mamy teraz taką sytuację a nie inną.

Nie gramy o puchary. Gramy o przetrwanie. Priorytetem nie jest zatrzymanie obecnej kadry. Priorytetem jest (optymistycznie) uzyskanie jakichkolwiek pięniędzy ze sprzedaży zawodników w zimie.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.11.2018, 10:47
Głosy o pucharach są dla Wisły szkodliwe. Tak poprostu.

Rok temu włodarze Wisły też uwierzyli w puchary i mieliśmy 3 trenerów na kontrakcie a faktyczną pracę wykonywał jeden. Przez takie decyzje i wyolbrzymione nadzieje mamy teraz taką sytuację a nie inną.

Nie gramy o puchary. Gramy o przetrwanie. Priorytetem nie jest zatrzymanie obecnej kadry. Priorytetem jest (optymistycznie) uzyskanie jakichkolwiek pięniędzy ze sprzedaży zawodników w zimie.
Zgadzam się z Tobą. Póki chłopakom "żre", niech robią jak najwięcej punktów się da, każdy jest cenny. W zimie optymistyczny wariant to wyprzedaż, pesymistyczny to rozwiązanie kontraktów.
Przy wariancie optymistycznym za kasę ze sprzedaży spłacamy zaległości wobec tych, którzy pozostaną, uzupełniamy kadrę młodzieżą i walczymy o utrzymanie i dalsze przetrwanie.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów