|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No Piast wygląda dobrze i tabela to pokazuje, ale u nas zniżka to dłuższy trend, więc słusznie Raindog zastanawia się, co było powodem. Dobrze myśli, od zastanawiania się jeszcze nikomu krzywda się nie stała.
Tylko nie wiem, czy to akurat to, że Carrillo tak ich wytrenował, ze dwa miesiące później wiedzieli, co mają grać. I jeszcze zarazili tym Korta. Ta zniżka musiała przyjść, więc przyszła, teraz trzeba popracować, aby ten trend odwrócić. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale zaczyna się pitolenie że meczów nie można oglądać, jak z taką grą do pucharów etc. To nie jest normalne biorąc pod uwagę naszą sytuację. Od początku było jasne że celem jest utrzymanie i przetrwanie finansowe. Mam wrażenie że niektórzy o tym zapomnieli. Jak również o tym że nie mamy "personalnie niezłej paczki", bo gdyby nie życiowa forma Ondraska byłoby raczej krucho. No więc przypominam - mamy się w tym sezonie utrzymać, a w tym okienku pożegnamy się z kilkoma piłkarzami z pierwszego składu. Wątpię żeby następcy byli na podobnym poziomie i z marszu grali jak z nut. Bardzo bym nie chciał żeby znowu zaczęło się rozkręcanie paniki prowadzące do robienia bydła na forach, mediach społecznościowych i żadania głowy trenera. A czytając o "mocnej paczce" której trener nie umie ustawić, o brzydkiej grze mam deja vu nie tyle z Kiko, co z X poprzednimi trenerami. Już nawet nie pamiętam ilu ich było, wszystkich łączyło jedno - nie byli w stanie wykorzystać nieziemskiego potencjału naszych genialnych piłkarzy. A ja... Mnie nie dziwi to że Ondrasek przestał strzelać, tylko że zaczął. Barti - niby banały, a do wielu nie docierają...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.11.2018 o godz. 22:02.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|