|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Głos rozsądku kolegi wyżej.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i chyba zaczyna dzisiaj już 6 gol Krzysia oby tak dalej!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z zasady nie wchodzę na "Weszło!". Jest tam coś poza banałami?
Dariook - a ja bym nie był taki pewny. Dla mnie w sparingach wyglądał na kolesia z instynktem strzeleckim ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To zależy czego się spodziewasz
Trochę o jego stosunku do dziennikarzy i dlaczego taki stosunek ma, trochę o czasie reprezentacyjnym, coś o Panathinaikosie. Dość zwięzły tekst.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 21.10.2018 o godz. 12:20.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@Dariook
Lista piłkarzy których skreślono przedwcześnie można liczyć w tysiącach, więc lepiej już odwołaj swoje słowa. https://www.youtube.com/watch?v=W8RtrXSEKRs https://www.youtube.com/watch?v=lMUbwz5UE8A oby tak za rok strzelał znowu u nas, tyle że w lidze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale dlaczego mam odwolac? Bo trafil z dystansu w swiatlo bramki w meczu sparingowym?
Dla mnie zaden argument, nie pierwsza jego bramka z dystansu w nizszych ligach. W eklapie wystepy kiepsko/slabe. Moze jak wroci oszlifowany, poprawi warunki fizyczne i odnajdzie umiejetnosc poruszania sie po boisku to w szerokiej kadrze Wisly sie zmiesci. Ogolnie, to u nas deficyt z napastnikami wiec wielce prawdopodobne...choc kariery wiekszej nie zrobi. W czerwcu bedzie mial juz 24lata. Lepszy nie bedzie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.10.2018 o godz. 14:43.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla Krzyśka obecnie to maks I liga...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy się sprawdzi zobaczymy pewnie na wiosnę.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Brozkiem
http://weszlo.com/2018/10/21/czuje-s...dzialny-wisle/ text o Sobolewskim http://weszlo.com/2018/10/21/dzienni...storia-sobola/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
szkoda ze zmieniają konkurencje co sezon , bo nie można porównać wyników piłkarzy z różnych sezonów
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dobrze zawsze coś nowego.Po co porównywać wyniki ? skoro co sezon jest ktoś nowy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
TVP Sport - Baszczyński i Kosa otwarli razem lodziarnię w Bielsku. Kurs baristy, fartuchy i panowie osobiście robią kawę, przynajmniej w materiale wideo. Myślę, że każdy już wie, gdzie wybrać się na wycieczkę w weekend
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kosa już wcześniej miał pączkarnie w Bielsku. Byłem, jadłem.
Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego akurat Bielsko. Przecież nie są żaden sposób związani z miastem. Koszta najmu? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Miał, miał, pączki też pokazywali
Jakby ktoś trafił ten filmik, to bardzo polecam; jest mega pozytywny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ceny cenami, ale może im klimat tam pasuje. Jak dla mnie to jedno z najfajniejszych miast w Polsce. Nie jest jakoś mega przeładowane, ale zadbane, jest gdzie pochodzić, a w kwestii knajp, to na prawdę klasa sama w sobie. Wszystko na poziomie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bielsko to baza przedsiębiorczości, poza tym bardzo blisko Krakowa i Śląska (70-90 km). Miasto świetne do życia bo wszystko co potrzebujesz albo jest ciekawe, jest blisko, a do tego nieźle prosperujące biznesowo. Wystarczy przyjechać i zobaczyć jakie samochody jeźdżą po ulicach. Po prostu Kosa zrobił dobry research
a w lodzairni też byłem. Fajny pomysł, dobre miejsce, dobry klimat. Szkoda tylko, że miasto samo w sobie Wiślackie nie jest... :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No a za niespełna 7 lat będzie miał 30
Bartkowskiego już wyrzucano z klubu, nabijano się z "fan clubu Kostala", ale i tak kibic nie nauczy się nie skreślać piłkarzy z góry. Drzazga ma duże mozliwosci, ale problem u niego tkwi w głowie. Pamiętam jak strzelił gola na miarę awansu w PP z Sosnowcem 2 lata temu a później marnował swoje szanse w lidze. Chłopak może zanotować szybki progress, jak trafi w dobre ręce.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.10.2018 o godz. 13:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
||
najlepiej niech wypowie sie scout kuźbik napisał(a):
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może Stolarczyk zrobi z niego drugiego Kostala
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Problemem Drzazgi nie była tyle głowa, co możliwości szybkościowe (a raczej ich brak). Gość jak na napastnika był tragicznie wolny i moim zdaniem to go skreśliło. Taki Semir jest powolny jak wóz z węglem, ale czasem rzuci taką piłkę, że ludzi zatyka - jak napastnik jest ślamazarny i do tego nie strzela goli, to po prostu jest odstawiany od składu.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rafał Pietrzak z kolejnym powołaniem na mecze z Czechami i Portugalią
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak coś zagra to będę w szoku.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gdyby tak udało się go sprzedać w nadchodzącym okienku i zgarnąć premię za reprezentanta...
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niesamowite jak niewiele teraz potrzeba, by dostać angaż do reprezentacji i mieć "A" na swoim koncie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przypomninaja się czasy Bońka/Janasa/Beenhakkera gdzie była bardzo podobna tendencja. Słynne mecze kadry tylko dla zawodników z polskiej ligi itp.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|