|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam nieodparte wrażenie przyjacielu z forum ze nazywasz się Kasztelaniec. To zwykle przeczucie bo udowodnić tego kim jesteś nie mogę a nawet nie mam ochoty się tym zajmować, ale po prostu styl pisania i zakres pewnej wiedzy dotyczącej klubu worawiają mnie w takie a nie inne wrażenie.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Ale już nawet kilka innych osób tutaj już też dostawało że nim są, tylko że to głupie odbieganie od tematu. Forum jest po to, żeby dyskutować. Co raz więcej osób pisze o tym, że MS powinna się zająć TS, czyli wszyscy to Kasztelańce? Ogarnijcie się. Z resztą, on to inna para kaloszy i dyskusja na inny temat |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Podałem również powody, które wywołują we mnie to odczucie. Tyle i tylko tyle. Na dzień dzisiejszy Wiśle potrzebny jest spokój, wszelkie teksty takie jak Twoje na dzień dzisiejszy uważam za prowokacje tylko i wyłącznie z tego powodu jaki opisałem powyżej Wisła dzisiaj potrzebuje spokoju ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|