|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
PvD - to teraz czekamy na odpowiedź rafałka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.10.2018 o godz. 19:23.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Napisać w formie osobowej my i od razu uniesienie. Czy my to nie kibice Wisły którzy pragną jej dobra. My czyli ty i ja oraz reszta chce przecież zmian bo jak widać po wywiadach z Marzena i Damianem brak jakichkolwiek argumentów co tu się w naszym klubie odpierdala. Czy my nie mamy zamiaru tego zrobić? Chyba tak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Konkrety. Dopóki ich nie zobaczę jesteś dla mnie kolejnym pokemonem piszącym o sprawach o których nie masz pojęcia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.10.2018 o godz. 20:48.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Sprawy o których tu żaden z nas nie ma pojęcia dzieją się w zaciszach gabinetów innych panów niż my kibice Jednakże nie wyobrażam sobie aby po wielu błędach obecnego zarządu nic się nie zmieniło we władzach. Jak w ogóle możemy myśleć że nic się nie stało i nic niedobrego się nie dzieje z wizerunkiem klubu co jest podstawą egzystowania w świecie sportu, biznesu, sukcesu. Czy już sam Cupial nie popełnił błędu nie zakazujac wstępu niektórym osobom na obiekt? Teraz powielamy błędy już drugi rok i dalej jesteśmy w gównie a jeszcze odejdzie LvBet to już w ogóle będziemy w dupie bez pieniędzy. Kto tu przyjdzie jak to wygląda jak wygląda? NIKT |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ty dla odmiany nie podałeś żadnych konkretów, tylko świętojebliwe historie czego to sobie nie wyobrażasz. I cały czas to my. Jacy Wy? Ja Cię na pewno nie popieram, tu nawet nie ma czego popierać. Napisz mi co Ty zamierzasz zrobić. Konkretnie. Zacznę może ja - będę nadal dawał zarobić klubowi, płacił składki socios, dbał o dobre imię klubu. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Widzimy, że ktoś chce uwalić piłkarską spółkę i nie szuka się haków na innych powiązanych z Miskiem ludzi zasiadajacych w TS, tylko na tych co rządzą spółką piłkarską niestety.
Ostatnio edytowane przez regan : 10.10.2018 o godz. 21:47.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PR to pryszcz, bo sprawa już przyschła. Za to złe zarządzanie może klub pogrzebać. Zarządzanie klubem piłkarskim to osobny dział biznesu, nie jest tak że weźmiesz dobrego menedżera z branży spożywczej lub elektronicznej i będzie super. Gaszyński co zwojował? A ma niezłe CV. Każdy kto przyjdzie będzie się uczył na swoich błędach, a jak znajdzie sobie takich doradców ja Junco to witaj czwarta ligo. Wałkowane po raz enty.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.10.2018 o godz. 09:43.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|