The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2018, 14:28
Raz Jadczak pisze, że do 2029 i jest tego pewien, potem, gdy mu się wytknie że do 2019, wrzuca aneks, że jednak do 2025, choć rzeczniczka wciąż mu tłumaczy, że tak też nie jest.

I teraz trzy uwagi:
1) pieprzy ten facet trzy po trzy,
2) skąd on ma te skany?
3) czego to wszystko ma dowodzić?

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
@Żuraw91
Nick Hives4 Ci się znudził, czy po prostu ze względu na bana, musiałeś założyć nowe konto ? - sposób pisania i przedstawiania spraw, daje mi podstawę do takiego zapytania......
Mam to samo wrażenie.

Taki sobie ten komunikat do kibiców. Skąd w ogóle ten newsletter? Jak się do niego zapisać?

Jestem w stanie uwierzyć, że przyjęto taką taktykę, chociaż nie wydaje się najlepsza; a do tego w komunikacie są błędy (już w pierwszym zdaniu) i nieścisłości (jak można zbierać materiały poprzez zniesławienie? to nielogiczne). Przyjmuję na dobrą wiarę, że oni tam mają teraz masę pracy i nerwów, stąd te błędy.

Moją uwagę zwrócił ten fragment:
Cytat:
Autor materiału uporczywie nagabuje telefonicznie osoby związane z klubem i sponsorów próbując wymóc na nich odejście z klubu co ma zapobiec napisaniu przez niego stosownych tekstów w mediach o tym, że „popierają bandytów”.
No, to wóz albo przewóz. Ktoś tu gra poniżej pasa. Albo dziennikarz oszalał/przesadził z gorliwością, albo klub brzydko manipuluje kibicami.
Ostatnio edytowane przez czaro : 21.09.2018 o godz. 14:38.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów