|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
I jeszcze jedna bardzo istotna rzecz, o której teraz sobie przypomniałem.
W rejonie strefy kibica zawisły plansze z informacją na temat tego jak nie stać w kolejkach i co zrobić żeby kupić przez internet (w jasny, przejrzysty i "łopatologiczny" sposób). Osoby stojące w kolejne z nudów modą sobie przeczytać, przeanalizować na obrazkach i może do nich dotrze że nie jest to coś nie do przeskoczenia w dobie informatyzacji. To samo dzieje się w internecie. Klub zrobił czytelną wizualizację ja krok po kroku kupić bilet nie mając nawet karty kibica. Kolejka do kasy już zdecydowanie krótsza niż z Górnikiem. Nie wychodziła poza ogrodzenie więc na poziomie "higienicznym". Czy klub kiedyś robił analizę (badania ankietowe) ile kibiców to mieszkańcy: a) Krakowa, b) małopolski z wyłączeniem Krakowa, c) innych części kraju. Gdzieś widziałem że ktoś robił jakieś badanie internecie ale to mało obiektywne raczej. I teraz coś co zawsze mnie ciekawiło (jako mieszkańca Krakowa). Może sami zainteresowani mi odpowiedzą. Na meczu z Górnikiem widziałem może 2 autobusy na parkingu za sektorem C. Na meczu z Lechią tych autobusów było już zdecydowanie więcej (i jeszcze busy). Tymi autobusami przyjeżdżają tylko grupy dzieci ? A jak jest z fan clubami ? Czy tymi autobusami przyjeżdżają również osoby, które się "skrzykują" i robią wspólny wyjazd na mecz ?
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 17.09.2018 o godz. 14:08.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
|
|

|