|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale że co? Upadkowi polskiej piłki winna jest Unia Europejska?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kazek weź ty sobie kup maść na ból dupy i przestań już pie..olić widać,że przesiąkł warszawskim gównem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pamiętam wtedy na testy nie zgodził się petrescu. Żeby reprezentant kraju jeździł na testy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wg. AS, to jest 875 milionów, z czego prawie 120 zjada Ronaldo. Do tego Costa i Cancelo za łącznie 80. Łącznie Juve wydał ok. 217 mln. Roma dorzuciła 130 mln. To jest 40% wszystkich pieniędzy na transfery w Serie A. Poza tymi dwoma klubami i Napoli, nikt nie przekroczył 50 baniek. Nie ma się co bardzo podniecać, bo dla reszty klubów pułapem jest 15 milionów za jednego zawodnika, a goście z ekstraklapy poszli za maks 4 miliony.
![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Podeślij źródło z AS, podejrzewam jednak że transfermarkt ma aktualniejsze dane:
https://www.transfermarkt.pl/transfe...saison_id=2018 Wg tego Juve wydało w tym okienku 257 mln, a Roma 137 mln, co daje niecałe 35% wszystkich wydatków. Szczerze mówiąc nie wiem czego te procenty mają dowieść, oznacza to że pomijając dwa najrozrzutniejsze kluby ligi wydały: 743 mln Serie A (bez Juve i Romy) 340 mln Bundesliga (bez RB Lipsk i BVB) 192 mln Ligue 1 (bez Monaco i PSG) Dalej nie wiem jak można w zderzeniu z takimi liczbami bronić tezy że: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dobra wiadomość Legia gra padakę. Zła, Carlitos wraca do formy:
https://twitter.com/OwskiMateusz/sta...34421332086784 Cholera, że też musimy z nimi grać dopiero za dwa miesiące. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy słuchał ktoś audycji z Andrzejem Iwanem na weszlo.fm (około pólnocy 2 dni temu) ?
Późno, bo dosłownie na ostatni kwadrans włączyłem i nie wiem czy to było w ogóle o Wiśle, czy tylko taki fragment. Jakiś kibic Wisły zadzwonił i opowiedział ciekawą historyjkę o Cupiale, a Iwan, który dobrze się zna z byłym właścicielem Wisły, skomentował to, że szlag go trafia, że do odejścia B.C. z Wisły mocno przyczynili się ludzie, którzy teraz rządzą Wisłą. Pewnie nie miał na myśli obecnego zarządu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przecież nie Gouda personalnie tylko ci co za nim i MS stoją , ale to chyba oczywiste, skąd zdziwienie ?
poza tym imho to "dobra zmiana" ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Do usunięcia...
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 28.08.2018 o godz. 11:23.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poza tym to bardziej do tematu "wlascicielskiego" niz do "bylych Wislakow"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Niewiele osób się pewnie ze mną zgodzi, ale Skorża bardziej nadaje się do piłki reprezentacyjnej niż klubowej. Szkoda, że nie dostał kadry zamiast Smudy albo Fornalika, albo chociaż młodzieżówki. Teraz wyłożył się na Lechu i Pogoni i chyba go trochę opętało (pamiętam, że słał jakieś pisma, w którym oskarżał PZPN o spisek; regularnie drze koty z dyrektorami sportowymi), wiec może już nic z tego nie wyjść. Dobrze mu życzę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jakby wyglądała nasza sytuacja , gdyby u nas wykazano się większą miałem napisac cierpliwością, ale chyba właściwszym będzie słowo normalnością , i pozostawiono by Macieja na stanowisku.
Swoją drogą wyobrażacie sobie dzisiaj zwalnianie trenera po 2 z rzędu mistrzostwach polski ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Vinci : 29.08.2018 o godz. 18:49.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Guerrier z bramką dla Karabachu i jego zaspół zagra w fazie grupowej LE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Guerrier dla weszło :
- Wisła zalegała mu za 8 miesięcy - Jop wyrzucił go z mieszkania - kocha Legię i Lecha http://weszlo.com/2018/09/01/gralem-...y-juz-bym-zyl/ ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Zuza mu zaimponowała tym że nie poszła z nim do mieszkania na pierwszym spotkaniu. Inne chciały się tylko zabawić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|