|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja personalnie nie mam żadnych pretensji do Socios (i uważam, że nikt nie powinien mieć!) - ja po prostu kompletnie nie rozumiem jak można było w ogóle wpaść na pomysł, żeby w naszej sytuacji dawać taki kontrakt Wasilewskiemu... Zarząd, pion sportowy (powiedzmy, że coś takiego istnieje u nas) dał w tym względzie strasznie ciała. Serio myślałem, że facet gra tu w sumie za małe pieniądze, żeby tylko sobie w piłkę pokopać na zakończenie kariery, a tu drugi kontrakt w drużynie - niemile mnie to zaskoczyło.
Ostatnio edytowane przez Garret : 11.11.2019 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
z tym gumiorem to faktycznie przegieli, On na obecna chwile nawet polowe tej kwoty nie jest wart, i jak tu ma byc dobrze , skoro takiemu emerytowi taki kontrakt ktos ładuje
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Ja osobiście głosowałem przeciwko finansowaniu kontraktu Wasyla, ale rozumiem głosy za. Wasyl przeciwko Legii na wiosnę grał po profesorsku i nie mam pretensji że większość zagłosowała "za". Ja chciałem, aby dano szansę Hoyo, kosztem Wasyla. Jak się później wszystko potoczyło wszyscy wiemy. Kowalski kontuzja a Wasyl robił co mógł, ale niewiele mógł bo wieku już nie oszukasz. Zapisujcie się do SOCIOS a Wisła szybciej wyjdzie z tego bagna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może by zrobić nowy temat tak by łatwiej było zobaczyć petycję?.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
|
Proponuję na stronie głównej nad SB dać oczojebnego linka
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podpisane ZACHECAM rodzine znajomych SUPER INICJATYWA!!!DZIALAMY WISLACY!! TYLKO WISLA!!
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
BRAWO Socios...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
gotowe !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Podpisane....
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Podpisane.
10 znaków 123 |
|
|
|
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
|
polecam również pisać do stowarzyszeń i na portale zajmujące się szeroko pojętym budownictwem i przestrzenią miejską. Tam też będzie można pozyskać wiele podpisów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, czy temat był podnoszony wcześniej, ale spróbuję.
Rozważcie wprowadzenie jakiejś brązowej gwiazdy lub metalowej, czy jak tam nie zwać, ze składka np. 25 zł. Idę o zakład, że jest całkiem spora grupa ludzi, którzy się wahają, a dla których to 50 zł/m-c to jednak jest pewna bariera i że po takiej decyzji byłoby sporo nowych aplikacji i większe miesięczne wpływy. Choć oczywiście wiąże się to z oczywistymi ryzykami na przyszłość (że ludzie będą wybierali najtańszą opcję itd.) to myślę, że wyszłoby na plus jednak. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Z ciekawości, dla członków socios:
https://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=10273 https://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=10272 ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gdybyście mieli ochotę napić się piwa to od jutra sprzedaży "Wiślackie".
https://twitter.com/SociosWisla/stat...862717952?s=20 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Socios Wisła wsparło akcję "Wiślacka pomoc w walce z Koronawirusem" kwotą 35 000 zł.
Każdego namawiam do udziału w akcji, na tę chwilę - licząc ze środkami przekazanymi przez Socios - Wiślacy zebrali już prawie 65 000 zł. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Czy są szanse, albo plany, aby te 999 miejsc na R22 były wyłącznie dla Socios? Byłby to na pewno ekstra prezent i mobilizacja dla innych żeby się zapisać.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I mobilizacja dla części osób, aby się wypisać.
W Socios jest dużo więcej osób i komu dać bilet, a komu nie? Jakie przyjac kryterium? Kogo wyroznic, a kogo wykluczyć? Albo wszyscy albo nikt. Bo potem przradza się w to niepotrzebne podziały, i gadki o równych i równiejszych. Niech dadzą te bilety podopiecznym domów dziecka i wszyscy będą zadowoleni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
To naprawdę jest zajebisty pomysł.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a moim zdaniem 499 na socios, a reszta dla dzieciaków było by spoko. przyjmując, że mamy 2500 socios wystarczy 5 spotkań, aby każdy wylosował bilet na 1 mecz, podobnie jak jest w przypadku skyboxa, na którego też są losowane bilety. Takie losowanie przyniesie finansowe korzyści dla klubu bo myślę, że trochę nowych osób do socios się zapisze
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A dlaczego na meczu ma być ktoś z Socios kto nie ma karnetu?. Jeśli ma karnet i jest w Socios to mogę zrozumieć.Karnety ma ok.8500 kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Uważam, że bilety dla domów dziecka to jedyny "sensowny" pomysł. Trzeba nakręcać modę na Wisłę w nowym pokoleniu. Sam jako karnetowicz i socios wiem, że nawet jak pandemia potrwa rok to jak tylko będą miał możliwość pójścia na stadion to nie będę się wahał. I takich kibiców jest mnóstwo. Ich miłość do Wisły nie zginie tak szybko, więc lepiej dać trochę radości dzieciakom niż robić jakieś wybory, selekcję, losowania.
SOCIOS: +/- 2000 KARNETOWICZÓW: +/- 8000 Przeciętna frekwencja na meczach 15000-20000. I jak z takiej puli sensownie wybierać żeby każdy był w miarę zadowolony? Sam mam ekipę na meczu liczącą 5-6 osób i wolę się z nimi znowu spotkać w pełnym składzie nawet jeśli to będzie dopiero w 2021 roku niż jakbym ja miał wylosować "bilet" na jeden mecz, a oni na pozostałe. Poza tym na razie nie ma ŻADNYCH wiążących decyzji ani uchwał w sprawie wpuszczania kibiców, więc na razie dyskusja czysto akademicka : )
Ostatnio edytowane przez majkelson777 : 25.05.2020 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Bilety w drodze losowania powinny trafić tylko do członków Socios, którzy posiadają karnety.
Dzieciom z domów dziecka kupi się bilety jak cały stadion otworzą. Tak nie wiedzę sensu. Jak nie będzie dopingu to tak ich nie przekonamy do chodzenia na mecze, bo to doping i oprawy zawsze ich najbardziej rajcowały, dlatego lepiej dać je kibicom, którzy wspierają klub. ![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 25.05.2020 o godz. 13:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z dzieciakami to rożnie bywa. Problemem nie do przeskoczenia czesto bywa logistyka i brak opiekunów.
Ja bym przekazał wejściówki na Małopolskie szpitale. Prezent, podziękowanie pracownikom służby zdrowia. Chętnych na wypad z rodzina, często pierwszy raz na R22 nie powinno braknąć ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Te 999 osób to coś na zasadzie pierwszego kroku ku normalnośći jeżeli chodzi o obecność fanów na trybunach. Wiadomo, że za dużo to nie da i pewnie będą osoby niesprawiedliwie potraktowane (no bo u nas jest więcej osób z karnetami) ale chcą od czegoś zacząć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Moim zdaniem pójście w te stronę (choć rozumiem intencje) to wejście na grząski grunt, wolałbym, żeby Socios w żadnym dzieleniu kibiców nie uczestniczyło, najlepiej jakby klub wyprzedał wszystkie, możliwe powierzchnie reklamowe i żadnych kibiców nie wpuszczał, bo rozkminianie tego kto powinien być w gronie tych 999 osób przysporzy tylko dodatkowy ból głowy.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kombinujecie. Normalnie sprzedaż on-line, kto kupi ten wchodzi na mecz i tyle
Jest pula 999, kto nie ma karnetu musi kupić, kto ma karnet musi potwierdzić przybycie. Pierwsze 999 osób, które to zrobią wchodzą na mecz. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Ewentualnie 999 osob ktore jako pierwsze kupiły karnety na sezon, albo 999 pierwszych akcjonariuszow. Albo w formie licytacji
Moim zdaniem rozdawanie komukolwiek jest bez sensu. Dla dzieci to zwykła wycieczka, dla nas to całkiem inny lvl. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|