|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Dopiszemy 3 pkt do swojego dorobku.. coś po za tym ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Psycholowi chodziło o to, że w razie wygranej w Poznaniu - frekwencja skoczy do góry na kolejnym meczu z Kurnikiem Zawsze
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie wiem czy to wiele zmieni w kwestii frekwencji. Na taki zryw pod wplywem dobrego jednego wyniku zaareaguje +/- 500 osób. A tak czy siak, ja obstawiam że nie damy rady wygrać w Poznaniu, a remis wezmę w ciemno. Gra jest dobra, ale Lech jest w dużym gazie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
będzie znowu szał i oczywistym jest, że frekwencja na meczu z Górnikiem będzie jeszcze wyższa. brakuje nam teraz takiego zwycięstwa i dlatego czas to zrobić... wygrać z Lechem a na meczu z Zabrzem będzie 15 tys
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ważne dla mnie aby Stolarczyk podążał wytyczonym szlakiem. Tak jak pisałem wczesniej, ugrajmy remis po dobrej grze i to już bedzie sukces |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() zręsztą jak pokazuje przykład pewnej 30 kolejki, nawet Zagłebie Lubin potrafi przyciągnąc 23 tys ludzi na mecz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Frewenkcja w meczu z Górnikiem, na pewno będzie wyższa, zważywszy na fakt, że Ruch na pewno wpadnie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak będziemy tak grać jak gramy i do tego poprawi się skuteczność to nawet na Sosnowiec może przyjść 20 tys
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Oj, to kolejne pokolenia będa opowiadać, że "na nasze Zagłębie przyszło 20 tysięcy Wiślakow" xD
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Nie znam sie na marketingu, ale z pewnoscia ludzi chetnych na sport w Krakowie znalazloby sie sporo.
Kwestia rodzinnych biletow, znizek studenckich/niepelnosprawnych/nieletnich/starcow, biletow po 10zl dla fanclubow itp. Cos trzeba zrobic by ludzi przyciagnac na stadion... moze tania kielbasa? cokolwiek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
kompletnie nic ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
A tak na powaznie, to przeciez przyciagniecie ludzi na stadion stoi po stronie klubu. Nikomu laski nie robia, ze rzuca pare biletow. Nawet jesli mieliby otrzymac zysk jedynie z 15tys biletow, a z kolejnych wyjsc na przyslowiowe 'zero' - to i tak w dluzszej perspektywie sie taka polityka oplaci. Nie ma nic bardziej korzystnego jak budowanie przyzwyczajenia do uczeszczania na stadion i przynaleznosci klubowej. O klienta (kobica) trzeba walczyc. Chodzil Jas majac 9la,t za 2-5zl - Bedzie chodzil i Jan jak dorosnie, tyle ze za 20-50zl ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
komentarz mial byc lekko zartobliwy oczywiscie
Nie mniej jednak chcialem poruszyc sprawy tego, ze o meczach Wisly w Krakowie jest malo... czasem nawet bardzo malo. Sam mieszkam w Liverpool i o ulotki, reklamy, flagi itp. sie doslownie potykam. Co chwile jakas informacja kiedy mecz, z kim i za ile. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ludzie przestańcie
Odgrzewacie ten temat od... hmm 8-10lat, byly proby, sektory szkolne za darmo, bilety za 5 zl na pierwszy mecz, bilety za dyche dla studentów kobiet itd. i gdzie sa ci ludzie Obwieszczam... TO NIE DZIAŁA! ![]() Przyciąga natomiast pełno szukających okazji ogladniecia meczu TOP za cwierć darmo, jak studentka co znalazła podkoszulek Armaniego na złotych wyprzedażach importowany z niewielkiego sklepu internetowego we włoskiej dzielnicy Neapolu, która po zakupie wyjeb.ała foto na instagrama, że .......ona jest taka zajebista a jej koleżanki takie chu.jowe Bądźmy poważni. Wpuszczanie za darmo lub pol damro ludzi buduje jedynie obraz klubu który jest okazyjnie frajerski... i tak potem to wygląda... frekwencja od okazji. Dlatego budowanie frekwencji należy rozpocząć od czegoś innego, ale nie ma sensu po kolejny raz ciągnąć tej dyskusji tym bardziej w temacie o Stolarczyku
Ostatnio edytowane przez regan : 15.08.2018 o godz. 14:41.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już nie przesadzaj z tymi wydatkami na skąpe stroje. Może być i bez.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O i to jest głos rozsądku!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Może przenieście się z tymi dupami z tematu o trenerze?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no i po raz kolejny perfekcyjny mecz w wykonaniu zespolu. Swietne czucie gry orzez Stolarczyka (co potwierdzic udanymi zmianami). Gra ofensywna, piekna dla oka i... o dziwo skuteczna.
To juz ten czas by zaczac pisac peany nt. trenera |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stolar jak ty mi w tym momencie zaimponowałaś
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tygodnie mijają, a my gramy tak samo fajnie. Do tego doszło szczęście i wpadły bramki. Nawet, gdybyśmy ten mecz wtopili 3-1, to wolę oglądać piłkę, na którą się miło patrzy niż piłkarskie szachy i ciułanie punktów, o których po roku, dwóch nikt nie pamięta i nikomu się do niczego nie przydają.
Wygląda na to, że fajnie trafiliśmy z trenerem. Brawo Zarząd! PS Podoba mi się, że zawodnicy zaczęli presować, biegać, zdobywać teren prostymi środkami (zmiana kierunku), ale też starają się grać piłką, wychodząc z obrony. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
) |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Znowu to pier*olenie o ładnej grze. Co nam z ładnej gry grając w 1. lidze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A przy takiej grze grozi nam spadek? Nie gramy o żadne puchary. Mamy się spokojnie utrzymać. Nic więcej, nic mniej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, ale jaki to ma związek z tym, o czym rozmawiałem?
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|