|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Promocja była jak przegrywaliśmy o włos lm z pao czy apoelem. W porównaniu do tego pozycja 6 poniżej m.in. białego, Płocka i żaboli to trochę kiepska promocja w Europie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
|
Która to postawa, niezależnie już od Wisły, była na ten przykład powodem tego, że na EURO2012 zostaliśmy z ręką w nocniku...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zgadza się, sami padli ofiarą tej koncepcji, próbując nadrabiać później organizacją treningów i zgrupowań.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
), wiadomo nikt nie chce by miasto kojarzyło się z takim zachowaniem jak na Kałuży jesienią itd.
Ostatnio edytowane przez fansorina : 02.06.2018 o godz. 07:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nowy wywiad z panią prezes.
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...arzami/2xxlqfk |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
będzie bronić Miśka?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Bedzie bronic twojej glupoty.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Dozywocie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.06.2018 o godz. 09:57.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
UFA to był chyba największy przekręt ostatnich lat. Nawet Mereś przy tym wysiada... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Swoją drogą, to oni tam we Włoszech nie mają takich obostrzeń prawnych, że klub nie płacący za transfery nie otrzymuje licencji, czy my podpisaliśmy z Genoą taką umowę, że ta niewiele musi? Tak. Wiem, że nikt z nas nie zna odpowiedzi. Tak sobie kombinuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
I to jest "znacząca" kwota?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niech to będzie 5-10% od kwoty transferu... Nie jest to w naszej sytuacji znacząca kwota?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|||||||||
Cytat:
Cytat:
Tym bardziej, że zawsze jest możliwość nie przyjęcia spadku, jeżeli uznasz, że ci się to nie opłaca... TS przejął Wisłę, bo wiedział że mimo wszystko suma korzyści jest większa niż strat... Cytat:
Zresztą - skoro sytuacja była mega dramatyczna - to dlaczego nie sprzedać wszystkich, zrobić kontrolowany spadek do I ligi rezerwami i z czystą kartą bawić się od zaplecza? Cytat:
W końcu to zrobiłeś w wyliczance wyżej, choć oczywiście dalej nie wyceniłeś całej kadry, a jedynie "piłkarzy których można sprzedać bez istotnego spadku poziomu sportowego"... Cytat:
No, bądźmy poważni... Cytat:
Podpisując umowę transferową musisz od razu z miejsca wysłać zawodnika i wszelkie dokumenty? A jednocześnie klub kupujący nie musi od razu wysyłać kasy? Jak to jest, że w ostatnich latach do Serie A sprzedano chyba z 10 piłkarzy a tylko my mamy problem? Cytat:
Mimo, że przyznajesz że to błąd zarządu, to najpierw oczywiście go bronisz i wysyłasz sygnał o "zawiłościach przepisów transferowych". Po drugie napisałem o tym dlatego, że Cupiała nie ma w klubie 2 lata, a dalej koncentrujemy się na jego działalności... Tymczasem ktoś w klubie sprzedał najlepszego piłkarza, nie otrzymując za to kasy, a w temacie cisza, ew. narzekanie na Włochów.. Cytat:
W tamtym bowiem okresie nie było szans na "wegetację w górnej ósemce". Nie było szans na płynność finansową, na spłatę chociaż części długów jak to sie dzieje teraz. Cytat:
Ta zepsuta zabawka, gdyby jakiś debil nie sprzedał za darmo Brleka mogła powalczyć o puchary, a kto wie patrząc na mizerię Legii i Jagii, może nawet o tytuł... Oczywiście jest to zasługa obecnego zarządu, bo za darmo sprowadził nie złych piłkarzy, ale jak już ustaliśmy mogli bieżące obciążenia spłacać z transferów piłkarzy Cupiała co im niewątpliwie pomogło... To kosmos w porównaniu do sytuacji z roku 98...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 02.06.2018 o godz. 12:44.
![]()
Ddf
|
||||||||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Guzmics za 4,5mln złotych..... Hahaha proszę cię.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie rozumiem po co ta dyskusja. Cupiał przelewał bezpośrednio ze swojego konta ciężko zarobione pieniądze odmawiając dzieciom na to czy tamto. Trzeba mu pomnik postawić. Arek Głowacki i wszyscy piłkarze mu dziękują. Wisła to oni a nie jakiś plebs na trybunach. Nie wiem po co się strzępicie.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już Ci pisałem że ja decyduję kiedy wyłączam komputer. Jak masz problem to podbij na E25 na meczu.
![]()
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() P.S. No i podbije na E25 i co? Wyskoczysz z pięściami do mnie bo ktoś Ci zwraca uwagę, żebyś nie pisał farmazonów, czy moźe merytorycznie w końcu przedstawisz swoje zdanie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A kto robi ikony z kogo? Przeczytaj sobie jeszcze raz mojego posta w którym pisze o dziesiątkach błędów jakie popełnił Cupiał...
Rozmowa jaką tocze z Malk tyczy się tego czy zostawił Wisłę w gorszym czy lepszym stanie niż była w 98 roku... Wiertar - tak podaję prasa i wszelkie źródła. Zwazywszy na to że chinczycy lubią przeplacac a facet był podstawowym obrońca na euro 2016 nie jest to kwota szokująca... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja do Ciebie nic nie mam Konrad. Są inni co mają klapki na oczach.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
imo kwota z dupy, wszyscy pisali że poszedł za bańkę bo Transfermarkt tak napisał na swojej stronie a wiesz jakie to źródło? Z tego co słyszałem to ta kwota jest mocno przesadzona
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Również bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 03.06.2018 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
TS mógł wypiąć się na sekcję piłkarską, zaczelibyśmy od czwartej ligi i połowy z fanów Cupiała nie byłoby tu z nami. Czy byśmy z niej wyszli to już inna sprawa. Była akcja z Meresińskim, wyprowadzenie reszty pieniędzy i walka o licencję. Ale wujo Cupiał kupował piłkarzy (nie ważne że na kredyt, kto by się tym przejmował, tak jak niepłaconymi rachunkami za prąd), nie to co te dziady z TS-u.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.06.2018 o godz. 12:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jaką dywidendę wypłacono TS za poprzedni rok obrotowy?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zadałbym raczej pytanie: czy spółka wygenerowała zysk w poprzednim roku obrotowym?
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
||||
|
Konrad. o godzinie 19:39 napisał(a):
Konrad. o godzinie 13:42 tego samego dnia napisał(a):
Powodzenia w rozmawianiu z kimś innym, kimś, kto też uzna, że jakieś tam zobowiązania, budżety, płynności czy kapitały własne nie wchodzą w zakres stanu ekonomiczno-finansowego. Konrad. 30 maja 2018 r. po dyskusji na temat tego, za ile sprzedaliśmy piłkarzy napisał(a):
Konrad. 2 czerwca 2018 r. napisał(a):
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
MalK świetnie piszesz, ale ciekaw jestem Twojego zdania, jak w kontekście tejże sytuacji finansowej odebrałeś zwolnienie Kiko i mamienie ludzi że teraz już jest ten moment gdy wyszliśmy z dołka i czas grac o wyższe cele ?
https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=3901 ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|