The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2018, 08:26
Prawda jest taka, że w każdym normalnym zachodnim klubie trener sam sobie dobiera współpracowników. Jest jednak jedno ale, trener na zachodzie średnio pracuję pewnie 2 lata, a czasem więcej. Natomiast w Wiśle wiadomo jak to wygląda. Ja osobiście nie wierze, że Carillo będzie tu pracował do końca sezonu. Nie chodzi o te jego aktualne fochy, tylko pewnie przytrafi się gorsza seria i zostanie zwolniony.

Uważam, że zarząd nie może aż tak się uginać. Wydaje mi się, że i tak mocno dostosował się do tego co chce Carillo. Widać, ze jest to trener który chce mieć władzę absolutną. Natomiast chore jest to, że lata do klubu, że Sobolewskiego jest więcej na filmie niż jego. Dziwne wydaje się to, że Carillo też jakoś wszędzie długo nie pracował, więc albo z nim jest coś nie tak, albo nie akceptuje tego, że klub nie dotrzymuje jakiejś obietnicy. W tym momencie jest to chyba przeciąganie liny. Albo Wisła go wypier.. ( co jest najmniej możliwym scenariuszem), albo sam się poda do dymisji, żeby klub nie płacił.

Puentując, najsmutniejsze jest to, że w Wiśle dalej to samo. Brak kasy na wypłaty, problem z przedłużeniami kontraktów, generalnie szykuję się marazm. Tak jak kiedyś tu napisałem nie da się przebudowywać drużyny co pół roku, żeby coś osiągnąć. Takie jest moje zdanie. Kosa, Żurawski w pierwszym swoim sezonie też nie zachwycali.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 30.05.2018 o godz. 08:29.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów