|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
No widocznie orzeszek ci wystarcza do obsługi klawiatury Mitrovic - co najmniej top 3 w meczu z Zagłębiem, mający motywację - gra dla trenera i pasuje do jego taktyki, na tę chwilę zawodnik w sam raz do szerokiego składu Wisły, a może się jeszcze rozkręci Cywka: http://zachodnydotablicy.blox.pl/201...sza-Cywke.html Cytat:
Uryga - jakimś cudem wskoczył w Płocku na poziom solidnego ligowca, w ostatnich meczach nastukał już 4 bramki No, ale rozumiem, że według twojego orzeszka powinniśmy mieć 11 Stiliców |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
![]() Zbawiciele marazmu !
WCZORAJ Mitrovic zagral przyzwoicie: MITRO nastepny sezon jako uzupelnienie moze byc ![]() W skrajności w skrajność, zobaczymy co napiszecie po amice. A pozniej chlopak z orzeszkiem wysyla mi jakis skopiowany tekst, ze amika nie glupia i bierze plejmejkera niczym samego Tomasa Irsaka... Bez wzgledu na to co pokarze w lechu, byc moze bedzie najlepszy, ale u nas pokazal bylejakosc, marazm, gre na alibi i nic tego nie zmieni. To, że mamy problemy finansowe nie oznacza, że nie mozemy miec wiekszych aspiracji niz 8 miejsce, liga jest tak wyrownana i beznadziejna, ze każdy ma prawo oczekiwać więcej niż marazm i żałość.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.05.2018 o godz. 21:35.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Więc może skończ pi...ć, bo to jednak zawodnik Wisły. Jak gra dobrze to należy go chwalić, a nie pi...ć głupoty na trybunie. Jak gra źle to się go krytykuje. Na tym polega normalność, a nie na hejcie niezależnie od zagranego meczu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nikola jak i Tomasz są słabymi zawodnikami, na taką opinię zapracowali przez długi czas. Głupoty na trybunie? Chłopcze... przecież kilka postów wcześniej otwarcie SKRYTYKOWAŁEM pojazd po Mitrovicu, rozumiem, że to widziałeś
Gdzie tu masz "hejt" miszczu? CHODZI o skrajność: dwie przegrane: trener do wylotu, Pol cienki, Mitro Cywka dno, 3 wygrane: widac rękę trenera, genialny mecz tego tamtego, mam nadzieje ze zostanie z nami (a 5 kolejek wstecz był out). Jak zawieje wiatr tak WIĘKSZOŚĆ pisze, ja się trzymam jednego: trzeźwej oceny: Mitro zagrał ok i Cywka co nie zmienia faktu, że gra na środku tego duetu przez pol roku wygladala żałośnie...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 11.05.2018 o godz. 09:23.
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|