|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
11,29 można przebiedz, a mozna tez przeczłapać
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Tak, było dokładnie śpiewane przeciw Mitrovicowi. Żenujące, to mało powiedziane, ale w sumie skoro już ukazał się taki felieton na SKWK:
http://skwk.pl/index.php/pilkanozna/...potencjal.html to można spodziewać się więcej tego typu "wyszukanych" atrakcji. I jest tak jak pisze rokfor - mało ludzi było zainteresowanych skandowaniem tego na szczęście. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po za tym połowa śpiewających pewnie się zastanawiała co to za laska ta Nikola i co takiego odjeb*ła, że ma wypierd*lać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Dawniej C za G. i M. to było coś. Była atmosfera, samonakręcająca się machina. Jak się robiło piekło za plecami bramkarza gości to on był obsrany. Od czasu odejścia ww chłopakom jest jedno wielkie gówno.
Uszy krwawią, serce płacze. Przykre to jest. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() to był młynowy ale czy na forum ktoś pamięta te czasy ? chyba nie skoro czasy skorży, maaskanta , nie mówiąc o petrescu to dla wiekszosci prehistoria ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawe do kogo pijesz, bo ja mam jednak wrażenie że na forum piszą głównie "Dinozaury" pamiętając początki TeleFoniki w Wiśle i nie tylko.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
...![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Piękne zdjęcie... a fryzury to już w ogóle hitowe...
a co do jeb,,,nia swojego piłkarza, to dziwnie to wygląda,że w chwili, gdy klub jest w sporej mierze prowadzony przez ludzi z TS i poniekąd wywodzacych się z SKWK, nagle młyn forsuje swoją ... koncepcję budowania drużyny. No chyba,że przyczyna jest zupełnie inna i coś tam, komuś na mieście się przydarzyło z Mitroviciem.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 10.05.2018 o godz. 18:06.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pamiętam akcje na Hutniku gdy grali tam w czasie remontu R22 gniazdowy ( który zwykle prowadził doping na koszu) próbował zaintonować przyśpiewkę na Jopa po jego słynnej bramce w derbach i gościu od razu dostał spi...ol że na swoich się nie śpiewa.
Taka był zawsze zasada na Wiśle. Dla mnie punktem przełomowym był mecz z Śląskiem gdy siedzieliśmy na sektorach zwykle zajmowanych przez gości mecz był jedna wielką szyderą z piłkarzy i pamiętam jak Sobol zgarniał po meczu piłkarzy żeby do nas nie podchodzili tylko szli do szatni. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co to za mecz był? Ten, gdy Śląsk mistrzostwo w Krakowie przypieczętował?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tak to K. i M.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kapa i chyba Piotr. Piękne czasy, ale czy Kapa byl dobrym duchem na R22 to chyba nie, drugi Pan jak najbardziej, na "emeryturze kibicowskiej" rozspiewywał sektor A lub B - juz nawet nie pamietam, ale rok gdzies 98-00. Gdzie nie jechałem czy to na wyjazd do Wodzisławia czy do warszawy na Polska Anglia to ZAWSZE go widziałem, niezwykle sympatyczny gosc, zupelne przeciwienstwo KApy. Pamietam jak Kapa na sektorze A chyba chcial sie lać z dziadkiem 70letnim,.... wolfy wtedy prawdopodobnie chodził do przedszkola.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ten z prawej to moim zdaniem Mariusz, były właściciel firmy OK , produkującej i handlującej akcesoriami kibicowskimi. Stary Wiślak z moich lat, Widuję go czasem na A lub H
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry artykuł Knury na Lovekrakow.pl
Małecki będzie na niego polował ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
"Wyższy kontrakt dla Garguły" czy "Daniel Sikorski, najlepszy napastnik Polski". Tutaj jednak pocisk na niskim poziomie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
oczywiście wklejając to zdjęcie , chodziło mi o Pieska, a nie o te kvrwe policyjną obok
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja wiem, że walczymy o puchary itp, ale naprawdę uważam, że Paweł powinien dostać te parę minut w niedziele. Jeśli zaczniemy z Imazem za 9, a w końcówce wejdzie za niego beznadziejny Ondrasek to pozostanie spory niesmak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj była konferencja pożegnalna Pawła i Arka jakby co.
https://www.youtube.com/watch?v=jc8ow_vs9-4&t=217s |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|