|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wraca człowiek z meczu, czyta jakieś komentarze że Zagłębie zdominowało Wisłę i zastanawia się o co w tym wszystkim chodzi...
Jak dla mnie to w pierwszej połówce Zagłębie miało dwie okazje ale nie jakieś wybitne, Wisła też miała ale jedną wykorzystała. Poza tym wyrównany mecz, bo klepać piłkę na połowie to każdy może. W drugiej połowie Wisła była - jak dla mnie - drużyną przeważającą i powinna szybciej zamknąć ten mecz. Po takim meczu to ciężko któregokolwiek z piłkarzy szczególnie wyróżniać albo krytykować. Ale na pewno warty podkreślenia jest fakt, że zmiany Boguskiego i Wojtkowskiego naprawdę dużo wniosły do gry. Tak jak napisał @pan_premier zwłaszcza Wojtkowski pokazał, że w ten kwadrans z okładem można zrobić sporo dobrego. Ja osobiście jestem pod pozytywnym wrażeniem gry Bartkowskiego. Wydawało się, że gość jest już do odstrzału a tutaj zrobił się z niego naprawdę solidny, ligowy grajek. Prawa strona, lewa strona i gość daje radę. Wszyscy mówią o udanych transferach Carlitosa czy Imaza a mało kto wspomina właśnie o Bartkowskim. Facet naprawdę zrobił duży krok w piłkarskim rozwoju. Jeżeli kolejny sezon zacznie na podobnym poziomie to dość szybko przedłużałbym z nim kontrakt na kolejne 2 sezony. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
sandomingo:
Cytat:
https://www.flashscore.pl/mecz/EL5Cf...ystyki-meczu;0 Normalnie nie podpieram się statystykami, ale strzały na bramkę rzuty rożne o czymś świadczą. Dodatkowo należy dodać, że jeździli na tyłkach nawet po stracie 2-giej bramki. ![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|