The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2018, 09:17
Wraca człowiek z meczu, czyta jakieś komentarze że Zagłębie zdominowało Wisłę i zastanawia się o co w tym wszystkim chodzi...
Jak dla mnie to w pierwszej połówce Zagłębie miało dwie okazje ale nie jakieś wybitne, Wisła też miała ale jedną wykorzystała. Poza tym wyrównany mecz, bo klepać piłkę na połowie to każdy może.
W drugiej połowie Wisła była - jak dla mnie - drużyną przeważającą i powinna szybciej zamknąć ten mecz.

Po takim meczu to ciężko któregokolwiek z piłkarzy szczególnie wyróżniać albo krytykować. Ale na pewno warty podkreślenia jest fakt, że zmiany Boguskiego i Wojtkowskiego naprawdę dużo wniosły do gry.
Tak jak napisał @pan_premier zwłaszcza Wojtkowski pokazał, że w ten kwadrans z okładem można zrobić sporo dobrego.

Ja osobiście jestem pod pozytywnym wrażeniem gry Bartkowskiego. Wydawało się, że gość jest już do odstrzału a tutaj zrobił się z niego naprawdę solidny, ligowy grajek. Prawa strona, lewa strona i gość daje radę. Wszyscy mówią o udanych transferach Carlitosa czy Imaza a mało kto wspomina właśnie o Bartkowskim. Facet naprawdę zrobił duży krok w piłkarskim rozwoju. Jeżeli kolejny sezon zacznie na podobnym poziomie to dość szybko przedłużałbym z nim kontrakt na kolejne 2 sezony.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 10.05.2018, 09:44
sandomingo:
Cytat:
Wraca człowiek z meczu, czyta jakieś komentarze że Zagłębie zdominowało Wisłę i zastanawia się o co w tym wszystkim chodzi...
Jak dla mnie to w pierwszej połówce Zagłębie miało dwie okazje ale nie jakieś wybitne, Wisła też miała ale jedną wykorzystała. Poza tym wyrównany mecz, bo klepać piłkę na połowie to każdy może.
To ja Ci napiszę, o co w tym wszystkim chodzi...Popatrz sobie tutaj:

https://www.flashscore.pl/mecz/EL5Cf...ystyki-meczu;0

Normalnie nie podpieram się statystykami, ale strzały na bramkę rzuty rożne o czymś świadczą. Dodatkowo należy dodać, że jeździli na tyłkach nawet po stracie 2-giej bramki.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.05.2018, 10:01
Barti napisał(a):Wyświetl post
sandomingo:

To ja Ci napiszę, o co w tym wszystkim chodzi...Popatrz sobie tutaj:

https://www.flashscore.pl/mecz/EL5Cf...ystyki-meczu;0

Normalnie nie podpieram się statystykami, ale strzały na bramkę rzuty rożne o czymś świadczą. Dodatkowo należy dodać, że jeździli na tyłkach nawet po stracie 2-giej bramki.
Ok, statystyki. Ale z tego tak naprawdę niewiele wynikało. O czy nie chodzi czasem o to, żeby w pewien sposób zmusić przeciwnika do takiej gry, która nam zagraża najmniej?
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.05.2018, 12:15
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście jestem pod pozytywnym wrażeniem gry Bartkowskiego. Wydawało się, że gość jest już do odstrzału a tutaj zrobił się z niego naprawdę solidny, ligowy grajek. Prawa strona, lewa strona i gość daje radę.
Ba... raz zagrał na środku obrony i też było bardzo dobrze
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów