The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2018, 19:09
Boguski to MOZE sprawdzilby sie w jklasycznym systemie 4-4 - 2 jako drugi napastnik - niestety ktos mu krzywde robi wystawiajac go na skrzydle . bo z niego niestety taki skrzydlowy jak z Mitrovica ofensywny pomocnik
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.05.2018, 19:22
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
W barwach Białej Gwiazdy nie zagra Rafał Boguski, który w ostatnim meczu z Koroną pełnił funkcję kapitana. Piłkarz zbliżył się do limitu wymaganych do przedłużenia minut, więc włodarze Wisły mają wpłynąć na trenera. Z Boguskim prowadzone mają być rozmowy o ewentualnym pozostaniu w klubie, lecz na innych warunkach.
Jeżeli to prawda, a Wisła nie stoi na skraju bankructwa, to słabo. Boguś jest swój, jest tu od lat, a traktują go jak jakiegoś gnoja. Wisła Kraków, more than football.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.05.2018, 19:49
Boguski zdecydowanie powinien zostać. To solidny piłkarz, który nawet jako zmiennik da nam poczucie bezpieczeństwa. Jest niesłusznie wyśmiewany, a od lat regularnie gra u wszystkich trenerów. Póki zdrowie pozwala, kontuzje go omijają więc spokojnie na kolejny rok widziałbym go w zespole.
What's new?

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 09.05.2018, 20:13
Tu nie chodzi o to, czy ma zostać, czy nie. Jeżeli ma zostać, a automatyczne przedłużenie o rok wychodziłoby z wybieganych minut to naciski Zarządu na trenera, aby go nie wystawiał to jest skandal.

A Cywka, który ten sam Zarząd olał i nie poinformował, że negocjuje z Lechem, jest kapitanem.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 09.05.2018, 20:20
Wg mnie w tym meczu lepszy w roli kapitana byłby Wasyl.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.05.2018, 20:24
W każdym meczu lepszy w roli kapitana byłby Wasyl, ale jak widać jedyne kryteria to 1. regularna gra 2. staż w klubie.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.05.2018, 23:02

Z Boguskim okaże się za kilka godzin.

czy wejscie w 65 minucie wystarczyło Rafałowi do przedłużenia umowy ?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.05.2018, 23:05
Junco mu powiedział po meczu, że umowa mu się przedłużyła.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.05.2018, 23:06
no to dobrze, zarząd i trener pokazali klasę , a wystarczył jeden pierd tej szumowiny z twittera, by już część forumowiczów straciło wiarę w zarząd
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 09.05.2018, 23:06
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kolejny_sezon/

Oficjalna potwierdza, RB9 do 2019 roku Zostanie ostatnim zawodnikiem w kadrze, który pamięta smak mistrzostwa Polski.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.05.2018, 23:08
mało brakło a byłby hattrick , zadecydował "wondersave"
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.05.2018, 23:11
Taką okazję można tylko wonder s.......ić
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 09.05.2018, 23:20
Bardzo się cieszę, że te plotki się nie potwierdziły i tak to się wszystko skończyło, bo ostatnio wiele rzeczy mnie uwierało i rzeczywiście zaczynałem tracić wiarę. Tym bardziej na plus, że odchodzą starzy wiślacy, Boguski przyda się przez ten rok w szatni.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 10.05.2018, 07:11
Nieomylny Janekx89 przestrzelił z informacją
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 10.05.2018, 07:41
[do usunięcia]
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 10.05.2018 o godz. 07:41.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.05.2018, 07:47
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Nieomylny Janekx89 przestrzelił z informacją
Odkąd zaczął udzielać się jako komentator to można mieć wątpliwości co do interpretacji.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 10.05.2018, 07:53
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Odkąd zaczął udzielać się jako komentator to można mieć wątpliwości co do interpretacji.
Jaki komentator ?!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 10.05.2018, 07:57
Niestety nie jest bezstronny i to widać, np. na Junco jest bardzo cięty - pewnie blokuje mu większość informacji z klubu
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.05.2018, 08:17
W sumie dobrze, ze Boguski zostaje bo jak widac jako rezerwowy moze byc bardzo pomocny w Wisle a na skrzydle i tak pewnie zagra Suljic a do tego sa jeszcze Wojtkowski (ktorego widzialbym za napastnikiem przy ustawieniu 4-2-3-1) i Halilovic.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.05.2018, 08:43
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie jest bezstronny i to widać, np. na Junco jest bardzo cięty - pewnie blokuje mu większość informacji z klubu
Przecież on się skompromitował, gdy informaował o Meresińskim
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.05.2018, 08:44
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
W sumie dobrze, ze Boguski zostaje bo jak widac jako rezerwowy moze byc bardzo pomocny w Wisle a na skrzydle i tak pewnie zagra Suljic a do tego sa jeszcze Wojtkowski (ktorego widzialbym za napastnikiem przy ustawieniu 4-2-3-1) i Halilovic.
Tyle, że Carillo jest raczej niechętny 4-2-3-1. Aczkolwiek jeśli odejdzie Carlitos to nie zdziwiłbym się, gdybyśmy zaczęli rundę jesienną Imazem na 9, a u jego boku Suljic i Wojo/Boguski.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.05.2018, 09:09
Ja tam się cieszę, że Boguski zostaje. Do końca będzie się za nim ciągnęła łatka dyżurnej ofiary ale na obecną sytuację Wisły jest to potrzebny zawodnik. Nie może być przypadkiem, że u wszystkich kolejnych trenerów gra.
Fizycznie zawsze jest dobrze przygotowany, 33 lata to jeszcze spokojnie następny sezon zagra.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2018, 09:36
Ba jeszcze Boguś po odejściu Carlitosa strzeli w kolejnym sezonie 15 bramek i znów będziemy go przedłużać ;-)
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.05.2018, 09:39
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Przecież on się skompromitował, gdy informaował o Meresińskim
i o Stechercie... ale ludzie dalej liżą go po jajach.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 10.05.2018, 10:05
@!!IRIVER!!

Janekx89 ma niezłe informacje w kwestii transferów, czasami jednak wyciąga złe wnioski (posadzenie na ławie Boguskiego = brak chęci do przedłużania kontraktu) a inni łykają wszystko co powie jako prawdę objawioną.
u mnie chłopak ma minusa nie za meresia, ale za swoje głupie posty dot. Stecherta i najeżdżanie wówczas na TS, co spowodowało podział wśród kibiców Wisły ....
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.05.2018, 11:23
To nie jest temat o Janek89.

Osobiście go lubię bo piszę co myśli, ma ciekawe informacje i jest milion razy lepszy od połowy pismaków.
Z Wiślakami na tt ma problem bo jak napiszę coś negatywnego to decyzjach /Zarzadzie to jest najazd hunów. Pomylił się ze Stechertem i Meresinsnkim ale kto się wtedy nie pomylił...w jednym lub w drugim przypadku.

Wróćmy do tematu - Na pewno musimy szukać pomocnika box-to-box bo Cywka odchodzi, Mitrović raczej nie zostanie i nawet jeśli zostanie będzie nam brakować i robi nam się dziura. Mały prosi się o sprzedaż wiec potrzebny szybki pomocnik na ławkę - wraca Bartosz (?)

Ciekawi mnie sytuacja w ataku, odchodzi Brożek, Carlitos pójdzie za hajs, Bałaniuk to chyba nie wypał ale zobaczymy po obozie letnim.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 10.05.2018, 11:31
Janekx ma dobre źródła, ale czasami źle interpretuje fakty. Pewnie się dowiedział, że Boguś zostaje na ławce i pochopnie uznał, że to oznacza interwencję zarządu. U niego warto jedynie zwracać na nazwiska, które podaje, a opinie i inne rzeczy traktować z przymrużeniem oka.

Co do potencjalnych ruchów kadrowych to jeden z kibiców to sensownie rozpisał:
http://weszlo.com/Trybuna/wisla-krakow-przeglad-kadry/

Co do Mitrovicia to w wywiadzie pomeczowym przyznał, że toczą się rozmowy:

Cytat:
- Co z moim kontraktem? Zobaczymy za dziesięć dni. Na ten moment nie mogę nic więcej powiedzieć. Tylko tyle, że rozmawiamy - tajemniczo zakończył Mitrović.
Jak dla mnie to może zostać o ile nie zarabia dużo. Nie jako kluczowy gracz, a jako zawodnik do walki o skład. Pokazał wczoraj, że potrafi dobrze wystawić piłkę. No i ważne jest to, że chce grać dla trenera.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.05.2018, 11:52
Co się tyczy Carlitosa może nie spotka się to z aprobatą, ale uważam, że to jest odpowiedni moment by go sprzedać za jak największą kasę. Nie ma co go na siłę trzymać, byłby bez motywacji i na pewno by nie powtórzył gry z tego sezonu. Myślę, że na naszą korzyść jest to jak sobie radzą bramkostrzelni zawodnicy, którzy z ekstraklasy niedawno odeszli, Świerczok, Nikolic, Prijovic, Wilczek, Teodorczyk i pewnie jeszcze pominąłem kogoś. Także ci co niedawno wyjechali zrobili dobrą markę więc można te 3 bańki krzyczeć a może i więcej jakimś Turkom to i za 5 się opchnie.

sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Ja tam się cieszę, że Boguski zostaje. Do końca będzie się za nim ciągnęła łatka dyżurnej ofiary ale na obecną sytuację Wisły jest to potrzebny zawodnik. Nie może być przypadkiem, że u wszystkich kolejnych trenerów gra.
Fizycznie zawsze jest dobrze przygotowany, 33 lata to jeszcze spokojnie następny sezon zagra.
TO wynika z biedy kadrowej, a Boguski to sympatyczny człowiek , robi co mu trener karze więc się utrzymuje na powierzchni.

Co do Mitrovicia to w wywiadzie pomeczowym przyznał, że toczą się rozmowy:

Jak dla mnie to może zostać o ile nie zarabia dużo. Nie jako kluczowy gracz, a jako zawodnik do walki o skład. Pokazał wczoraj, że potrafi dobrze wystawić piłkę. No i ważne jest to, że chce grać dla trenera.
Jak dużo kasy nie zarabia to może zostać, zresztą on na 99% zostanie wg mnie właśnie ze względu trenera, który jest jego fanem Nie jest to zawodnik pierwszej młodości, w cv ostatnio coraz gorsze kluby(oczywiście do momentu przyjścia do WIsły ), więc niby kto go będzie chciał od nas podkupić, wątpię, by ktoś zaszalał i dał mu jakiś wielki kontrakt.
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.05.2018 o godz. 11:59.
..
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.05.2018, 12:01
tofik napisał(a):Wyświetl post
Co się tyczy Carlitosa może nie spotka się to z aprobatą, ale uważam, że to jest odpowiedni moment by go sprzedać za jak największą kasę. Nie ma co go na siłę trzymać, byłby bez motywacji i na pewno by nie powtórzył gry z tego sezonu ...
Ale to chyba jest dla wszystkich jasne, że chcemy Calitosa sprzedać, bo w grudniu będzie mógł podpisać z kim chce.
No, chyba, że faktycznie będziemy grać w pucharach i się dogadają z Carlitosem na kolejne dwa lata
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 10.05.2018, 15:23
szczepans21 napisał(a):Wyświetl post
Pomylił się ze Stechertem i Meresinsnkim ale kto się wtedy nie pomylił...w jednym lub w drugim przypadku.
ja i parę innych osób z forum
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów