|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Boguski zdecydowanie powinien zostać. To solidny piłkarz, który nawet jako zmiennik da nam poczucie bezpieczeństwa. Jest niesłusznie wyśmiewany, a od lat regularnie gra u wszystkich trenerów. Póki zdrowie pozwala, kontuzje go omijają więc spokojnie na kolejny rok widziałbym go w zespole.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o to, czy ma zostać, czy nie. Jeżeli ma zostać, a automatyczne przedłużenie o rok wychodziłoby z wybieganych minut to naciski Zarządu na trenera, aby go nie wystawiał to jest skandal.
A Cywka, który ten sam Zarząd olał i nie poinformował, że negocjuje z Lechem, jest kapitanem. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wg mnie w tym meczu lepszy w roli kapitana byłby Wasyl.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W każdym meczu lepszy w roli kapitana byłby Wasyl, ale jak widać jedyne kryteria to 1. regularna gra 2. staż w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czy wejscie w 65 minucie wystarczyło Rafałowi do przedłużenia umowy ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Junco mu powiedział po meczu, że umowa mu się przedłużyła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to dobrze, zarząd i trener pokazali klasę , a wystarczył jeden pierd tej szumowiny z twittera, by już część forumowiczów straciło wiarę w zarząd
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kolejny_sezon/
Oficjalna potwierdza, RB9 do 2019 roku Zostanie ostatnim zawodnikiem w kadrze, który pamięta smak mistrzostwa Polski. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mało brakło a byłby hattrick , zadecydował "wondersave"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Taką okazję można tylko wonder s.......ić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo się cieszę, że te plotki się nie potwierdziły i tak to się wszystko skończyło, bo ostatnio wiele rzeczy mnie uwierało i rzeczywiście zaczynałem tracić wiarę. Tym bardziej na plus, że odchodzą starzy wiślacy, Boguski przyda się przez ten rok w szatni.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieomylny Janekx89 przestrzelił z informacją
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
[do usunięcia]
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 10.05.2018 o godz. 07:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety nie jest bezstronny i to widać, np. na Junco jest bardzo cięty - pewnie blokuje mu większość informacji z klubu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W sumie dobrze, ze Boguski zostaje bo jak widac jako rezerwowy moze byc bardzo pomocny w Wisle a na skrzydle i tak pewnie zagra Suljic a do tego sa jeszcze Wojtkowski (ktorego widzialbym za napastnikiem przy ustawieniu 4-2-3-1) i Halilovic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tyle, że Carillo jest raczej niechętny 4-2-3-1. Aczkolwiek jeśli odejdzie Carlitos to nie zdziwiłbym się, gdybyśmy zaczęli rundę jesienną Imazem na 9, a u jego boku Suljic i Wojo/Boguski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja tam się cieszę, że Boguski zostaje. Do końca będzie się za nim ciągnęła łatka dyżurnej ofiary ale na obecną sytuację Wisły jest to potrzebny zawodnik. Nie może być przypadkiem, że u wszystkich kolejnych trenerów gra.
Fizycznie zawsze jest dobrze przygotowany, 33 lata to jeszcze spokojnie następny sezon zagra. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ba jeszcze Boguś po odejściu Carlitosa strzeli w kolejnym sezonie 15 bramek i znów będziemy go przedłużać ;-)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@!!IRIVER!!
Janekx89 ma niezłe informacje w kwestii transferów, czasami jednak wyciąga złe wnioski (posadzenie na ławie Boguskiego = brak chęci do przedłużania kontraktu) a inni łykają wszystko co powie jako prawdę objawioną. u mnie chłopak ma minusa nie za meresia, ale za swoje głupie posty dot. Stecherta i najeżdżanie wówczas na TS, co spowodowało podział wśród kibiców Wisły .... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
To nie jest temat o Janek89.
Osobiście go lubię bo piszę co myśli, ma ciekawe informacje i jest milion razy lepszy od połowy pismaków. Z Wiślakami na tt ma problem bo jak napiszę coś negatywnego to decyzjach /Zarzadzie to jest najazd hunów. Pomylił się ze Stechertem i Meresinsnkim ale kto się wtedy nie pomylił...w jednym lub w drugim przypadku. Wróćmy do tematu - Na pewno musimy szukać pomocnika box-to-box bo Cywka odchodzi, Mitrović raczej nie zostanie i nawet jeśli zostanie będzie nam brakować i robi nam się dziura. Mały prosi się o sprzedaż wiec potrzebny szybki pomocnik na ławkę - wraca Bartosz (?) Ciekawi mnie sytuacja w ataku, odchodzi Brożek, Carlitos pójdzie za hajs, Bałaniuk to chyba nie wypał ale zobaczymy po obozie letnim. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Janekx ma dobre źródła, ale czasami źle interpretuje fakty. Pewnie się dowiedział, że Boguś zostaje na ławce i pochopnie uznał, że to oznacza interwencję zarządu. U niego warto jedynie zwracać na nazwiska, które podaje, a opinie i inne rzeczy traktować z przymrużeniem oka.
Co do potencjalnych ruchów kadrowych to jeden z kibiców to sensownie rozpisał: http://weszlo.com/Trybuna/wisla-krakow-przeglad-kadry/ Co do Mitrovicia to w wywiadzie pomeczowym przyznał, że toczą się rozmowy: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
||
|
Co się tyczy Carlitosa może nie spotka się to z aprobatą, ale uważam, że to jest odpowiedni moment by go sprzedać za jak największą kasę. Nie ma co go na siłę trzymać, byłby bez motywacji i na pewno by nie powtórzył gry z tego sezonu. Myślę, że na naszą korzyść jest to jak sobie radzą bramkostrzelni zawodnicy, którzy z ekstraklasy niedawno odeszli, Świerczok, Nikolic, Prijovic, Wilczek, Teodorczyk i pewnie jeszcze pominąłem kogoś. Także ci co niedawno wyjechali zrobili dobrą markę więc można te 3 bańki krzyczeć a może i więcej jakimś Turkom to i za 5 się opchnie.
Nie jest to zawodnik pierwszej młodości, w cv ostatnio coraz gorsze kluby(oczywiście do momentu przyjścia do WIsły ), więc niby kto go będzie chciał od nas podkupić, wątpię, by ktoś zaszalał i dał mu jakiś wielki kontrakt.
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.05.2018 o godz. 11:59.
![]()
.
. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
No, chyba, że faktycznie będziemy grać w pucharach i się dogadają z Carlitosem na kolejne dwa lata ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja i parę innych osób z forum
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|