The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2018, 22:39
Co było na boisku, każdy widział, niech żałują ci, którzy dziś nie przyszli na stadion.
Ale ja nie o tym. Wielki szacunek dla chłopaka, który debiutował chyba (?) dziś na gnieździe, blondyn. Chłopaku, masz wszystko, czego oczekuję od gniazdowego - wiesz co chcesz osiągnąć, potrafisz pociągnąć trybunę, czujesz boisko, mobilizujesz - w tym bez przekleństw. Rozmaity repertuar, pociągasz drugą trybunę, nie ciśniesz antydopingu skoro z Lubina przyjechało 16 osób. Charyzma dobra, a jeszcze się poprawi.
Brawo, tak trzymaj, mocno za Ciebie trzymam kciuki i będę wspierał Twoje działania z trybuny, bo kręcisz najlepszy młyn od co najmniej 2-3 lat. Nie pękaj w chwilach zwątpienia, zdarłem dziś gardło ostro, już po kilku minutach czułem, że kibicowsko będzie dziś miazga.
Dzięki za dziś, bo przypomniały się te najlepsze kibicowsko mecze, mimo 7 tysięcy na stadionie!
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów