|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
On ogólnie od początlu ma kryzys.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Też chciałbym mieć taki kryzys i 7-8 bramek i kilka asyst..
Ty jak coś pier... znafffco to nie ma co zbierać...
Ostatnio edytowane przez wislak2214 : 06.05.2018 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z gry pożytku wielkiego z niego nie ma. Od poczatku nie jestem zwolennikiem jego talentu i dalej to podtrzymuje. P.s Maly jak strzelal 7-8 na runde to przynajmniej walił spektakularne te bramki Zwłaszcza z Plockiem u nas. W derbach Brozek sie potknął żyd siadł na dupie a ten stał w odpowiednim miejcu zeby przystawić noge. Faktycznie kunszt. Ale żeby być obiektywny to przyznam że pierwsza bramka z żydami coś pokazał. Ze dwa może trzy mecze miał ok. W Warszawie z Arką u nas może ze Śląskiem. Poza tym z gry nic powyżej Bogusia nie wnosi
Ostatnio edytowane przez regan : 06.05.2018 o godz. 14:45.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozdrawiaj, ale jedna bramka w tą czy w tamtą mojego zdania nie zmieni o jego potencjale.
Oczywiście to nie zmienia faktu, że ja mu zycze jak najlepiej, żeby sie rozwijał żeby odpalił, dawał więcej drużynie z gry, conajmniej jak Carlitos a potem poszedł za 3 bańki euro. Póki co moim zdaniem poziomem zbliżony jest do Bogusia który przez wszystkich wyśmiewany też strzelił ok 10 bramek w zeszłym roku...
Ostatnio edytowane przez regan : 06.05.2018 o godz. 15:37.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|