|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ej, przeciez pisalem ze to byl zaklad - zreszta przegrany przeze mnie. Mialem zostac w jakiejs gazecie "zrodlem zblizonym do Wisly Krakow" lub "osoba z bliskiego otoczenia Paula Bragiela", bo kumpel nie wierzyl ze ktoras powazna gazeta to lyknie w ciagu kilku dni.
Nie ma zadnych linii lotniczych nesta wiec nic nie brzmi logicznie. A RS i AM to Sobolewski i Musial. I nawet nie wiem czy te linie maja rade nadzorcza, jakiekolwiek samoloty ani gdzie lataja.Sorry jesli ktos zabrudzil bielizne. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W gazecie nie zostałeś, za to na forum się udało
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja myślę, że należą mi się przeprosiny!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Prosze:
Cytat:
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie od Ciebie, ale od kolegi, który stwierdził, że nie da się czytać tego, że z góry stwierdziłem, że Twój dowcip to bajka, a nie przeciek.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Witamy panstwowa firme energetyczna na pokładzie!!! Teraz to sie bedzie dzialo
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Może linkuj? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Pisałem o tym kilka tygodni temu. (konkretnie 16 lutego):
HEH idealnie info siadło ze szkółką....Proszę nie pytać skąd wiedziałem :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.04.2018 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co to ....a jest jakieś axpo?
Poruszenie jakby PZU wchodziło z wielomilionowym kontraktem. Wyjebane w takie szczury. Dajcie coś grubszego ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Tyle z tego będzie, że miesięcznie 2-3 koła MOŻE dadzą na akademie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
I już narzekanie.... Pytanie czy lepiej mieć czy nie mieć tych parę stówek. Czym więcej nawet drobnych sponsorów tym lepiej, grunt, że coś się dzieje, że firmy chcą na ile mogą pomagać. Być może za jakiś czas poszerzą współpracę
Brawa dla zarządu, oby tak dalej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak i nie. Jeżeli za kwotę x można być oficjalnym partnerem Wisły, to raczej nikt nie zapłaci za przywilej promowania się podobnym tytułem 10x.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
przyszedł kolejny partner Wisły a Wy narzekacie, rozdu...pca mi to psychikę
może Wy ściągnijcie FlyDubai albo inne FlyEmirates. pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy to jest ten podmiot z branży energetycznej o którym wspominała Pani prezes niedawno na zapinamypasy.pl?
Wtedy jak cytowano jej wypowiedź do dodawano w przypisie "zapewne spółka skarbu Państwa...." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przepraszam.
Gdzie mogę kupić bilet w WisłAir?. Bo gdzies bym poleciał i przy okazji wspomógł Wisłe. Karta kibica wymagana? ![]() Te same osoby co z Meresimskim, Stechertem...wy kvrwa wstydu nie macie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.04.2018 o godz. 10:17.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już się nie znęcaj nad nimi.
Każdy przecież marzy o powrocie wielkiej Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja tam nadal czekam na Coca-Cole jako sponsora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety, jak się przypatrzeć, to zamiast silnika w kadłubie siedzi Meresiński na rowerze i próbuje tego Boeinga wprawić w ruch. No, ale próbować trzeba i wierzyć też, nie pedałujesz, nie jedziesz. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wszystko łączy się w całość
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tylko ślepi tego nie widzą
na lotach do Korei mielibyśmy 1 stałego Klienta pod warunkiem, że Kongo lub Burkina Faso wysłałaby go w oficjalnej delegacji ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Szkoda,że Cupiał i Włodarski (kibice Wisły) nie mogą połączyć sił.Ich kasa+obecny zarząd=wielka Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Obserwując wiślackie media społecznościowe widzę, że jest sporo frustracji.
Wiele rzeczy nas kibiców denerwuje m.in. ceny biletów nie są adekwatne do tego co dostajemy w zamian. Rzeczywiście sporo kosztuje wejściówka na mecze Wisły Kraków jeśli zestawimy ja z pozostałymi klubami lub produktem jaki otrzymamy. Mimo to, mamy 4 frekwencje w lidze, ze sporą przewagą nad kolejnymi drużynami. Kolejny aspekt to kwestia inwestora. W styczniu, a w zasadzie końcem stycznia zapowiadano, że nowy inwestor to kwestia max 2 miesięcy, a sporo mówiło się o tym, że powinno to nastąpić znacznie wcześniej 1-1,5 miesiąca. Mamy praktycznie maj, 3 miesiące od tych ,,hot" newsów a inwestora jak nie było tak nie ma. Sporo osób tez zaczyna mieć tego dość, zapowiedzi swoje, rzeczywistość swoje. Podobnie sprawa ma się z nową stroną internetową. Swoją drogą to jest żenująca sytuacja, żeby ją zapowiadać, ogłaszać pod hasłem ,,powstanie niebawem, w najbliższych miesiącach" a teraz czekamy na nią już ponad 1,5 roku. Kibice są coraz bardziej niecierpliwi i mówiąc szczerze nie dziwię się im. Wisła mimo słabej gry i stosunkowo wysokich cen, ma dobrą frekwencję, kibice chętnie biorą udział w różnego rodzaju akcjach, więc wymagają. Dodatkowo widząc, że niskim kosztem (Wisła Płock, Górnik) można zrobić fajny zespół oczekują podobnych efektów. Oczywiście nie krytykuję zarządu, ale tak sobie myślę. Może czasem lepiej mówić jeszcze mniej, niż później tłumaczyć się z zapowiedzi i niespełnionych obietnic, bo cały czas czekamy na konkrety ws inwestycji/planów ogłaszanych wiele miesięcy, czy tygodni temu (strona www, nowy sklep etc.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Zacznie się sezon ogórkowy to sobie przypomną o inwestorach, transferach i stronach internetowych, nic sie nie bój
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z mojej perspektywy sprawa nowej strony internetowej klubu jest o tyle dziwna, że to powinien być de facto jeden z priorytetowych celów marketingowych do zrealizowania dla nowych (obecnych) władz Wisły. Dzisiaj już chyba dla nikogo nie jest tajemnicą, że odpowiednio nowoczesny i funkcjonalny serwis www staje się naturalnie bardzo istotnym kanałem komunikacji marketingowej Klubu. I taka strona najzwyczajniej w świecie sprzedaje produkt/usługę potencjalnym klientom (pomimo że często robi to niebezpośrednio).
A teraz wygląda na to, że zamiast zbierać powoli owoce z wdrożenia porządnego rozwiązania rok czy pół roku temu, masa potencjalnego kapitału przechodzi Wiśle koło nosa i nigdy nie trafi do kasy klubowej. A najbardziej martwi mnie tu fakt, że zdaje się, że nikt u nas nie wie, kiedy i czy w ogóle nowa strona www Wisły faktycznie w internecie się pojawi. Być może stąd też wynika ta głucha cisza w temacie. Bo ile miesięcy już minęło od informacji, że strona zostanie odpalona już zaraz, za momencik, to lepiej nawet nie liczyć. Szkoda. Szkoda, bo to po prostu biznes i dodatkowe pieniądze wynikające z potencjału marketingowego, których - mam wrażenie - nikt nie chce u nas dostrzec.
Ostatnio edytowane przez enzo : 25.04.2018 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sprawa nowej strony internetowej to temat rzeka. Przecież koszt takiej strony w porównaniu do klubowych wydatków, chyba aż tak bardzo nie nadszarpnąłby klubowego budżetu. Możliwe, ze nasze wnuki jej doczekają. Szkoda, bo obecna jest niefunkcjonalna i ogólnie słabo przejrzysta. Sprawa z inwestorem również zaczyna mnie niepokoić i obawiam się czy coś się nie posypało, a klubowi teraz wstyd się przyznać przed kibicami.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Przecież ten zarząd cechu je wręcz odwracanie kota ogonem, piękne słówka, brak realnych działań, dno w marketingu, A jak ktoś zaczyna im wypominać to słyszymy o ciężkiej codziennej pracy, jak to oni nie umierają za ten klub że gdyby nie oni to już by nas nie było, spoko z tym ostatnim się zgodzę ale gdzie jest reszta? Sukcesem jest pozyskanie partnerów i pomniejszych sponsorów, nowa strefa VIP itd ale co zrobili żeby zachęcić zwykłego kibica do przyjścia na stadion? Bo z tego co wiem to nawet kiełbaska jest prawie niejadalna, ostatnio świetnie było widać nasz marketing w liście kibica do weszło, uważam w tym wypadku to za kluczowe, bo nawet taka sprawę jak ceny biletów da się rozegrać jak się ma PR, u nas nawet kulisy z meczu są kręcone przez znajomego studenta XD(do którego nawet piłkarze nie mają szacunku) ktoś to w ogóle ogląda? Zaraz pewnie usłyszę że nie ma pieniędzy na lepszy marketing ale to jest w ogóle argument śmieszny bo do nakrecenia paru dobrych filmików czy zrobienia paru akcji na wislackich rejonach dla młodzieży nie trzeba wielkich środków, szczególnie że mamy paru partnerów którym jakby nakręcić jakaś koncepcję, że też na tym zyska ich produkt może nawet zgodzili by się to fundowac, ale nie ....a my mamy studenta od kanału na YT i Social mediów i Mrowca co ma w dupie kibiców dopóki nie pogrążą mediami, to jest dno poprostu dno, mamy wielki potencjał, wystarczy wzbudzić w kibicach wolę walki o klub, przypomnieć im to co prawdopodobnie wielu już straciło, smak tej zabawki A da się to zrobić naprawdę nie wydając nawet 100tys złotych, potrzeba kreatywności ale spokojnie nie ma co liczyć, że nasz zarząd się nią wykaże, oni tylko gadają
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dobra, drodzy mistrzowie FM-a. Załóżmy przez chwilę, że jesteście na miejscu tego Zarządu. Macie na kupce te sto tysięcy złotych. Oraz, w kolejce do tych pieniędzy:
- piłkarzy, którym wisicie wynagrodzenie za dwa ostatnie miesiące - jeśli nie zapłacicie im w terminie trzeci raz, mogą od ręki rozwiązać kontrakt; - miasto, któremu wisicie kilka baniek zaległego czynszu i które właśnie wytoczyło wam powództwo o to, że nie dotrzymujecie uzgodnionego harmonogramu spłat zaległości; - wierzycieli z czasów Cupiała, z którymi podpisaliście ugody na spłatę monitorowane przez komisję licencyjną, warunkujące uzyskanie licencji; - specjalistów od marketingu i tworzenia stron internetowych, którym możecie zlecić robotę. Z czystej ciekawości - co wybierzecie...? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przygotowuję stron internetowych, ale czy one kosztują dziesiątki, ba, setki tysięcy złotych, że przez trzy lata nie udało się odłożyć tych (nie wiem) 10-15 tys.? Dla takiego przedsiębiorstwa jak Wisła to naprawdę taki duży wydatek? Bez przesady.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|