|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Skąd ta wiedza?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
FC już chyba są w puli z tego co wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam bilet na E11, wprowadze ze sobą syna, lat 5?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak na przyszłość - do obecnie podawanej liczby sprzedanych biletów są już wliczeni goście i fancluby.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jesteś pewny że kibice gości również są wliczeni do puli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak, jestem. Do tego dodam, że zgłoszonych może być 1000 gości a przyjdzie 890, więc frekwencja i tak może być zawyżona, nie wiem jak tam idzie rozdysponowanie biletów kuchenkom.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tobi1906, cóż. Moim( subiektywnym oczywiście) zdaniem to NAS , WIŚLAKÓW powinno być na meczu WISŁY jak najwięcej, najlepiej maksymalna dopuszczalna ilość. I tylko nas liczę. Niestety tak nie jest. Amikowców niech liczą amikowcy i ich pomagierzy. Dla mnie kibice na R 22 to ci w naszych barwach wspierający Wisłę.
Powód: bo tak.
Ostatnio edytowane przez darotsok73 : 01.04.2018 o godz. 13:08.
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy do wejścia na stadion bez karty kibica wystarczy miec pdf na telefonie? czy trzeba wydruk?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydruk. To sie wklada w ta szpare, telefonu w nią nie włożysz
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Żeby kupić karnet trzeba mieć ważną kartę kibica, tak ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
dokladnie ;p
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Cześć!
Szybka prośba o pomoc. Jak kupić online bilet dziecku? Ja mam już karnet, założyłem żonie konto i chce się z siostrzeńcem wybrać na mecz, system nie przepuszcza tej drugiej osoby (komunikat: Niestety wystąpiły błędy dla niektórych biletów. Zostały one usunięte z koszyka. Impreza nie dopuszcza sprzedaży anonimowej), a konta też się nie da dziecku założyć (brak dowodu os.)... :( Zaznaczę, że nie mogę kupić przy kasie, bo mam do Krakowa bardzo daleko i specjalnie wyjazd w tym celu nie ma sensu. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ile lat ma dziecko?
Sektor rodzinny? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dziecko 9 lat, sektor E, ma również swój dowód jeśli to się na coś przyda.
Powód: Uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez D@mian : 16.04.2018 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie masz kogoś, kto po prostu mógłby Ci kupić bilety na miejscu w tygodniu?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzisiaj już temat załatwiłem z pomocą telefoniczną Pań ze Strefy Kibica. Tak dla potomnych da się to zrobić online ale trzeba po kolei:
1) Założyć konto dziecku (wiek 6 - 13 lat) na bilety.wisla.krakow.pl 2) Z istniejącego konta osoby zarejestrowanej zakupić bilet sobie i dziecku, a jako drugi bilet wpisać dane dziecka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pytanie:
Chcę kupić bilet online ojcu i dwójce chłopców. Jak mam to zrobić? Ojciec ma kartę kibica, więc spoko. Ci chłopcy będą pierwszy raz na meczu. A w wyborze biletu jest tylko opcja "bilet normalny z kartą kibica" Masakra jakaś. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Należy im założyć konto on line
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Najpierw ojcu potem wpisujesz dane dzieci (jako dodatkowe). Czasami trzeba pogonić tabulatorem po polach. JEŚLI nadal się nie da, to należy założyć dzieciom konta on-line, a dopiero potem kupować bilety. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dzięki !
Udało się dopiero dziś o 6 rano... Wczoraj pomimo, że założyłem im konta, i Pani z klubu powiedziała, że mają aktywne konta, jednemu nie mogłem kupić biletu, a drugiemu już tak...podobno błąd systemu. Dziś na szczęście się udało. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie sądziłem że dorzyje takich czasów w których bilety na c przed takim hitem tak schodzą. Bilety na d wyprzedane na e sie konczą a na c kilka tysiecy. Smutne to
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dobra, pytanie z serii innych. Kolega ma zakaz na dwa lata i teraz pojawia sie pytanie czy kiedykolwiek był ktoś z was po wejsciu przez bramki sprawdzany jakie ma dane na bilecie i jakie ma dane na dowodzie? Proszę o odpowiedź
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|