|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dziwne strasznie z tym Bałaniuniem i Kolarem, chociaż jeden powinien być na ławce. Ja wiem, że nic nie pokazują, ale nie dostali jeszcze tyle szans co Brożek w tym sezonie, a przy całym szacunku dla Pawła to te dwie asysty z żydami były raczej maksem na co go stać w tym sezonie. Ponadto oni mają kontrakty do 2019. Przecież przez te wszystkie lata przez Wisłe przewinęło się wielu nieudolnych napastników z Sikorskim i Beto na czele, ale jednak dostali oni więcej szans niz wymieniona dwójka.
Osobna kwestią jest Kostal - dlaczego on do cholery nie zostął wypożyczony, skoro nie ma najmniejszych szans na grę?! I powtórze co pisałem na początku Brlek/Wojo za Cywke/Mitrovica. Żadnego defensywnego 4-3-3, mamy atakować, dominować i poniżać rywala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
O ile będzie chciał, bo moze stwierdzić, że jest mu dobrze i zostanie sobie kolejny roczek. Kontrakt do 2019
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|