|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pracuje niedaleko Reymonta, byłem teraz na polu i powiem wam że ten mecz odbędzie się tylko i wyłącznie dla przyjemności zarządu Ekstraklasy SA. Nie dość że zimno to jeszcze wieje. Co chwila sypie śnieg. Jaki to ma sens ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W temacie meczowym z Piastem ktoś mi zwrócił uwagę, że to są mężczyźni i nikt normalny przy -10 nie odwołuje meczów. Uważam, że oglądanie tego meczu nie ma sensu - ani na stadionie, ani nawet w telewizji. Jeżeli piłkarze nie mogą grać na 100% przez warunki, to szkoda mojego czasu. Tak, jak nie jarają mnie sparingi, tak nie jara mnie futbol partyzancki. To już jest sport z gatunku zapasy w kisielu.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
. Uważam jednak, że ta kolejka powinna zostać przeniesiona na marzec. Co do samego spotkania, i warunków w jakich przyjdzie grać, remis i brak kontuzji będzie dobrym wynikiem.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|