Ogryzek napisał(a):

|
A to poczucie "amatorskości" zarządu nie jest spowodowane że zwolniono trenera którego lubisz? Ja mam odwrotne przekonanie - trzeba było ratować sytuacje i to zrobiono. A jakieś "dodatki" medialne to zbyt mały procent tej decyzji żeby o tym dyskutować. + za dobrą racjonalną decyzje dla Zarządu. Mały mały mały minusik za dyskusje z "płaczącym" Kiko.
|
Nie, przeciwnie - ja Ramireza nigdy "nie lubiłem", chociaż sceptycznie podchodziłem do jego wyrzucania. Oceniam organizację i postępowanie, a nie samą decyzję.
wiesniak842 napisał(a):

Jak mozna miec kogos, kto zarzadza klubem od roku, za profesjonaliste ?
|
Tak, jak napisałem - można rozróżniać pomiędzy profesjonalizmem polegającym na podchodzeniu do swoich obowiązków a profesjonalizmem polegającym na fachu, doświadczeniu. Wydaje mi się, że w obu znaczeniach termin ten funkcjonuje w języku polskim.
Początkowo wywiad z P. Prezes nie zrobił na mnie wrażenia. Ale tych - w mojej opinii - mankamentów się w ostatnich dniach sporo nawarstwiło i to sprawiło, że zmieniłem perspektywę. Jednocześnie mam nadzieję, że unikniemy procesu z Ramirezem i wszystko wróci na właściwe tory. Zarząd na pewno zasłużył na wielki kredyt zaufania, dotychczas działał bardzo na plus. A jak to się w końcu skończyło z Wdowczykiem?