The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2017, 10:17
Eh
wszyscy zwolennicy Tibora mogą chyba sobie odpowiedzieć, że niewystawianie go w I składzie przez Ramireza nie było sabotażem. po prostu widać, że chłopak jest słaby i tyle. Problemem był brak klasycznego defensywnego pomocnika - Velez kontuzja, LLonch kartki i tak naprawdę tyle............

No cóż polska ekstraklapa wczoraj w dupę od Zagłębia - to wygramy w Gdańsku......

Zza chmur widać jednak słońce - na II rundę wrócą Velez, Ivan, Kolar, okres przygotowawczy przepracuje Basha, Małecki po kontuzji czy Balanyuk i w końcu będzie w kim wybierać przy obsadzie zespołu.....
Co zaś do samego meczu - ofensywne granie Arsenicia bez odpowiedniego zabezpieczenia ze strony defensywnego pomocnika zakończyło się olbrzymią dziurą w środku pola i łatwymi okazjami dla przeciwnika. Tibor - ten zawodnik nie daje nawet namiastki nadziei, że coś z niego będzie.... Boguś niestety słaby mecz - nie wiem jak bardzo słaby musi być Kostal skoro nie łapie się do składu.......
Zobaczymy co z tego wszystkiego poskłada nasz nowy treneiro...........
Co zaś do twierdzeń, że Carlitos odejdzie - to proste jak ktoś zapłaci tyle co za Brleka i to bez opóźnień to pewnie go sprzedamy........ Carlos ostatnio gra bardzo indywidualnie i często traci piłki w niezłych sytuacjach.
Brożek niestety cały czas bez formy - wydawało mi się, że z Cracovią uda mu się cos strzelić, po 2 asystach miałem nadzieję
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów