The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2017, 17:41
siara napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie jedno....W jakim języku Kiko czytał te wywiady
W tamtym roku, korzystając z kilku translatorów, przetłumaczyłem dosyć długi tekst (120.000 znaków) ze szwedzkiego (którgo nie znam) na Polski. Niedawno dostałem przekład na angielski, wydany oficjalnie na zachodzie i różnice są minimalne. Więc to nie problem. Wystarczy dobry translator.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 13.12.2017 o godz. 17:52.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.12.2017, 18:33
Co do wywiadu Pani Prezes - dla mnie ten obecny Zarząd jest profesjonalny, ale nie doświadczeniem i umiejętnościami, a podejściem do wykonywanej pracy. Ci ludzie mnóstwo nadrabiają ciężką pracą. Dlatego zaskoczył mnie ten wywiad. Czy to przez pośpiech (derby) czy zbyt daleko idącą autoryzację (na sto procent to było kreślone, P. Prezes narzuca tam dwie narracje nt. Ramireza), wyszło chaotycznie. Wywiad był potrzebny, ale może po tych ostatnich dwóch meczach, taki bardziej przygotowany i dłuższy - nt. przeszłości i przyszłości.

Natomiast wywiad Ramireza potwierdza plotki o tym, że jest to jednak człowiek trudny do współpracy i uparty w swoich niezrozumiałych decyzjach. Niezależnie od tego, co powiedziała w wywiadzie Sarapata (a wcale aż tak go nie oczerniła), jak na półamatorskiego trenera z hiszpańskiej prowincji, mógłby wobec klubu, który dał mu szansę życia zachować nieco więcej lojalności. Bardzo nieeleganckie i nieprofesjonalne zachowanie.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 13.12.2017, 19:25
Bardzo się cieszę i jestem szczęśliwy, że Zarząd poszedł za moimi wskazówkami.

Jestem gotów rozważyć każdą ofertę Towarzystwa Sportowego Wisła w sprawie doradztwa bez wynagrodzenia.
Odpowiedz cytując
kibic87
Member

Od: 02.2014

Stary 13.12.2017, 20:21
Ramirez to słaby trener ale ma dobrą gadkę, bajerant, mówi to co dziennikarze/kibice chcą słyszeć. Gdyby nie to, że Carlitos wypalił od samego początku to dawno by go w Wiśle nie było.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.12.2017, 11:28
Wywiad Pani Prezes niefortunny - podane w nim okoliczności i tak pozostają bez znaczenia. W takiej sytuacji powinny być ogólniki, nic więcej - coś w stylu wywiadu Damiana Dukata w Radiu Kraków.
Natomiast wywiad Kiko też jajcarski i mocno przekoloryzowany. Generalnie wszystko tłumaczy brakiem kasy - owszem to jest problem ale w sobie nie widzi nic złego. Żadnej refleksji. Ok - trener musi mieć też szczęście ale gdyby nie bramki Carlitosa to mielibyśmy z 8-10 punktów mniej i chyba do tej ósemki by mu brakowało?

jeżeli Włosi faktycznie nie zapłacili za Petara to finansowo leżymy i kwiczymy...Mam nadzieję, że klub podejmuje wszystkie możliwe działania w tym zakresie, bo to jest dla nas kwestia być albo nie być.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.12.2017, 13:05
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
jeżeli Włosi faktycznie nie zapłacili za Petara to finansowo leżymy i kwiczymy...Mam nadzieję, że klub podejmuje wszystkie możliwe działania w tym zakresie, bo to jest dla nas kwestia być albo nie być.
To nie ma takiej opcji, że teraz ściągamy Brleka z powrotem, bo transakcja nie doszła do skutku, a potem ewentualnie sprzedajemy go kolejnemu chętnemu i domagamy się odszkodowania?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów