The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2017, 18:35
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Ádám Gyurcsó jest na wylocie z Pogoni Szczecin, trener nie będzie z niego korzystał. Nasz nowy trener zna go bardzo dobrze z Videotonu, gdzie Gyursco grał naprawdę dobrze, miał chyba ponad 10 asyst. Ciekawe czy nasz trener nie chciałby go w naszym składzie, zwłaszcza, że trochę mamy problem ze skrzydłami.

Ostatni raz polecam dwa tekst o nowym trenerze, jeden mój, jeden ze sport.pl

Moj: https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...14614234288128 [mile widziany RT]
Sport.pl: https://twitter.com/a_sieczka/status/940337728750784512

Myślę, że po tych dwóch tekstach bardzo dobrze poznacie trenera.
To chyba było 2 lata temu. Jak sobie nie poradził w słabiutkiej Pogoni to niby dlaczego miałby być wzmocnieniem dla Wisły? Mamy i tak duży skład więc trzeba go zredukować.
Poza tym w wywiadzie dla Radia Kraków prezes Dukat potwierdził, że nie będzie transferów w zimie.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 12.12.2017, 19:19
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
To chyba było 2 lata temu. Jak sobie nie poradził w słabiutkiej Pogoni to niby dlaczego miałby być wzmocnieniem dla Wisły? Mamy i tak duży skład więc trzeba go zredukować.
Poza tym w wywiadzie dla Radia Kraków prezes Dukat potwierdził, że nie będzie transferów w zimie.
Ja to rzucam jako ciekawostka, nic więcej, takie mi od razu wpadło do głowy. Kibice Pogoni mówią, że na początku grał dobrze i umiejętności ma, potem zaczął za dużo grać pod siebie a i zaangażowanie było mniejsze. Uważam jednak, że jak ktoś ma umiejętności to dobre podejście trenera - a i zaangażowanie w meczach i treningach wrócił. Skoro mieli dobry kontakt na Węgrzech to i tutaj powinno być podobnie. I tak jak mówię, to tylko ciekawostka. Na pewno wymiana Adam Gyursco - Ze Manuel, była by w moim odczuciu dobra.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.12.2017, 21:55
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Ja to rzucam jako ciekawostka, nic więcej, takie mi od razu wpadło do głowy. Kibice Pogoni mówią, że na początku grał dobrze i umiejętności ma, potem zaczął za dużo grać pod siebie a i zaangażowanie było mniejsze. Uważam jednak, że jak ktoś ma umiejętności to dobre podejście trenera - a i zaangażowanie w meczach i treningach wrócił. Skoro mieli dobry kontakt na Węgrzech to i tutaj powinno być podobnie. I tak jak mówię, to tylko ciekawostka. Na pewno wymiana Adam Gyursco - Ze Manuel, była by w moim odczuciu dobra.
Że co To nie pamiętacie jak Ádám Gyurcsó kręcił Basrtoszem w meczu 6:2 Przecież to było rok temu w listopadzie i co chłop nagle zapomniał jak się gra?

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.12.2017, 19:37
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Wierzysz w to? Junco w dwa okna ściągnął ok 20 zawodników i teraz ma nic nie robić cale okno? Wolne żarty. To jego pasją. Poza tym pewnie odprawimy Ze Manuela, wypozczymy Bartosza/Kostala i znajdzie sie miejsce dla 1-2 nowych graczy.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.12.2017, 22:17
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Wierzysz w to? Junco w dwa okna ściągnął ok 20 zawodników i teraz ma nic nie robić cale okno? Wolne żarty. To jego pasją. Poza tym pewnie odprawimy Ze Manuela, wypozczymy Bartosza/Kostala i znajdzie sie miejsce dla 1-2 nowych graczy.
Powiedzmy tak, mamy kadrę oficjalnie 35 osób. Z 10 za dużo. Kilku przydało by się wypożyczyć, kilku z nich można ogrywać w CLJ, a z kilkoma się pożegnać. Kiko miał kontrakt chyba do końca sezonu więc jakoś finanse trzeba ogarnąć. Nie mam pojęcia na czym stoimy. Ale nie założyłbym się że nikt nie przyjdzie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów