The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2017, 10:19
Dużo można pisać, pejsy w gazie, my odwrotnie, na najważniejszy mecz w sezonie mamy mega kłopoty.

Perez nie ma prawa pojawić się na ławce, niestety wariant dwóch defensywnych Bascha-Perez nie sprawdza się, szkoda, że nie ma Veleza chętnie zobaczyłbym duet Bascha - Velez, tak więc Perez nie nadaje się na walkę na całego od 1 minuty... Jakiś pomysł na środek
Brożek, Mały w formie gości spod sklepu tak więc totalnie nie ma wyjścia i Bogusia musimy oglądać, Bartosz jest jeszcze słabszy.

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.12.2017, 11:52
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Dużo można pisać, pejsy w gazie, my odwrotnie, na najważniejszy mecz w sezonie mamy mega kłopoty.

.
W jakim q..a gazie? Z ostatnich 4 meczy wygrali jeden z apatyczną Lechią (zwycięstwo chyba po karnym w końcówce)
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 12.12.2017, 15:09
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
W jakim q..a gazie? Z ostatnich 4 meczy wygrali jeden z apatyczną Lechią (zwycięstwo chyba po karnym w końcówce)
jak na pejsy to "w gazie" chodziło mi o to, że nie przygrywają jak cioty ze środka sezonu gdzie byli na miejscu spadkowym, tylko ich gra wygląda dużo lepiej, czyli jak na nich można stwierdzić, że są w gazie

POZA tym mimo porażki we Wronkach pejsy zagrały przyzwoicie, nawet objęli prowadzenie, a my na wronieckiej arenie mimo remisu zagraliśmy na podobnym poziomie jak w niedzilę (prócz pierwszych 20 minut).

Charlie napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Llonch jest w stanie zagrać choćby godzinę to pewnie on wskoczy. Jest też Halilovic. Ja ogólnie rozważyłbym w środku pola tercet Pol-Basha-Tibor, a Wojtkowski na skrzydłach z Imazem. MOŻE dzięki temu parchy nie zdominują nas w środku pola, a ofensywa jakimś cudem coś wciśnie.
O Polu nie pisałem, bo jego obecna forma po kontuzji jest zagadką. Tibor podobnie jak Perez strasznie głupio piłki traci :/ choć zawsze można się łudzić, że wreszcie będzie przełamanie - na zasadzie tonący brzytwy się chwyta.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 12.12.2017 o godz. 15:14.

Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.12.2017, 13:52
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post

Perez nie ma prawa pojawić się na ławce, niestety wariant dwóch defensywnych Bascha-Perez nie sprawdza się, szkoda, że nie ma Veleza chętnie zobaczyłbym duet Bascha - Velez, tak więc Perez nie nadaje się na walkę na całego od 1 minuty... Jakiś pomysł na środek
Brożek, Mały w formie gości spod sklepu tak więc totalnie nie ma wyjścia i Bogusia musimy oglądać, Bartosz jest jeszcze słabszy.
Jeśli Llonch jest w stanie zagrać choćby godzinę to pewnie on wskoczy. Jest też Halilovic. Ja ogólnie rozważyłbym w środku pola tercet Pol-Basha-Tibor, a Wojtkowski na skrzydłach z Imazem. MOŻE dzięki temu parchy nie zdominują nas w środku pola, a ofensywa jakimś cudem coś wciśnie.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 12.12.2017, 14:41
[B napisał(a):
LucjuszWielki[/B]]Jeśli Llonch jest w stanie zagrać choćby godzinę to pewnie on wskoczy. Jest też Halilovic. Ja ogólnie rozważyłbym w środku pola tercet Pol-Basha-Tibor, a Wojtkowski na skrzydłach z Imazem. MOŻE dzięki temu parchy nie zdominują nas w środku pola, a ofensywa jakimś cudem coś wciśnie.
Ja bym stawiał, że Sobol postawi na bardziej Polski skład rozumiejący powagę i stawkę meczu.
W bramce Buchal, zamiast jak dotychczas grającego Pereza Małecki i nie wiem czy nie Brożek.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 12.12.2017, 14:41
LucjuszWielki napisał(a):
Ja bym stawiał, że Sobol postawi na bardziej Polski skład rozumiejący powagę i stawkę meczu.
W bramce Buchal, zamiast jak dotychczas grającego Pereza Małecki i nie wiem czy nie Brożek.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów