|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Velez przed kontuzją bardzo dobrze sobie radził w środku pola za Kiko Ramireza, czemu by nie spróbować znowu przesunąć go do środka ?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
może dlatego że aktualnie nie bardzo jest kogo dać na środek obrony ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowacki ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
już w 100% zdrowy ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
100% zdrowy i wiecznie młody
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj nie było go na ławie kajam się sorry
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zastanawiam się w jak dramatycznej formie muszą być Małecki i Kostal skoro na ławce siada Brlek, który ... zapomniał jak gra się w piłkę. Nie dziwne że on się nie łapał do kadry w Italii. U nas narazie tez nie powinien...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mi tam się Odrasek podobał wczoraj, tzn gówno zagrał, najpierw na skrzydle.. to co on miał tam zdziałać ? ale jak już piłka do niego leciała to wygrywa główkę, więcej od niego nie oczekuje niż to żeby zrgywał do Carlitosa i rozrywał obronę.. gdyby nie był taki szklany to bym z nim przedłużył umowę i wystawiał do składu, potrzeba nam takiego walczaka z przodu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Notorycznie piszecie VAlez a trenera chcecie pouczać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Brlek jest w fatalnej dyspozycji, Tibor po to został przesunięty do przodu, żeby był z niego jakiś pożytek, w środku zwyczajnie jest miażdżony fizycznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Jak przyszedł ten trener to wiązałem z Nim duże nadzieje i rzeczywiście w pierwszych meczach widać było inna grę(lepsza piłkarko) niż za Kiko.Jedno co mnie nie przekonuje do tego trenera to MOIM zdaniem złe wybory personalne jeżeli chodzi o wyjściowa 11 lub dokonywane zmiany. Ale to ma znaczenie w istocie tego tematu...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 03.04.2018 o godz. 14:52.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zupełnie nie rozumiem Twojego pytania i insynuacji,ale skoro ironicznie pytasz o Małeckego za Cuesta to rozumiem że podważasz możliwość Brleka na pozycji ŚP,czyli mało sie znasz.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ponadto protestuje przeciwko szufladkowaniu Lloncha jako zawodnika , który poza destrukcją nie daje nic w ofensywie, polecam powtórke pierwszych minut meczu
mógł być od bodajże 4-5 minuty ustawiony... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie po dzisiejszym meczu ten Pan jest do wyjebania! Co to było? Co to za runda? Jeden dobry mecz z Legią a reszta to kaszana !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oglądałeś dzisiejszy mecz? Widziałeś reakcje trenera i zmiany? Kiko to był amator a to jest profesjonalista? Ja różnicy nie widzę!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ale przypominam sobie wiadra pomyj,jakie wylewano na glowy Ramireza i tych,co go bronili ( a raczej bezsensownej dezycji o jego zwalnianiu czy tez jechaniu po nim za kiepska gre mimo daleko trudniejszej sytuacji kadrowej). Ba,robia to nadal. Gdybysmy popatrzyli po 9 meczach i sezonie przygotowawczym,oraz o obecnej kadrze,z roznych wzgledow nieco mocniejszej niz na jesieni,to nasz obecny trener wykrecil na wiosne 13 punktow. Jego team strzelil 11 bramek,stracil 10. Wisla z poczatku pracy Ramireza to pierwszych 9 meczow z wynikiem 19 punktow. Bramki 14-8. Wiecej bramek strzelonych,mniej straconych,a trzeba pamietac,ze do przyjscia Ramireza Wisla byla najgorszym zespolem na wyjazdach w calej Ekstraklasie... 9 meczow + okres przygotowaczy - to juz jest jakis material do oceny. Przed nami oczywiscie jeszcze runda mistrzowska,wiec za wczesnie na generalizowanie,bo Kiko przegral ja z kretesem. Ale przeciez tajemnica poliszynela bylo to,ze pilkarzom sie niezbyt chcialo - klub przezywal wtedy trudnosci finansowe i byly klopoty z terminowymi platnosciami,niektorzy mieli na oku inne kluby... Czepiam sie jednego - niektorzy wbrew faktom dalej uwazaja Carillo za zbawce i cudotworce. Zarzad tez tak uwazal. Ciekawe wiec,co powiedza teraz. ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech ktoś mu powie, że zmiany można dokonywać wcześniej niż w 70 minucie meczu. Może zna inne przepisy gry w piłkę nożną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A kto za nich? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Za Mitrovica - Halilovic,Brlek,Velez |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja rozumiem, my nie mamy licencji, Carillo ja ma ale jak widac nie trzeba miec licencji zeby widziec i wiedziec, ze Boguski i Mitrovic nadaja sie do chrzanu, Cywka tez nie jest od nich lepszy.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Zarząd to chyba co innego mówi kibicom żeby kupowali karnety, a co innego drużynie (Carlitos: nie postaiono przed nami celu puchary - gdzieś to wstawiłem).
Na temat dobrego początku Kiko i klapy w top 8 mam przemyślenia, ale pozostawię je dla siebie. Myślę, że tym razem aż takiej klapy nie będzie. Będzie przeciętność. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka że nie gramy już o nic. Jeżeli dalej będzie jechał na tych samych nazwiskach a nie próbował zawodników przyszłościowych to kiepsko jak dla mnie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cel nr.1 . Przedluzyc z Mitrovicem.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cel numer jeden to zejśc na ziemie i zacząc twardo po niej stapać.
A najlepiej zobaczyc nasze wyniki od 6 lat,miejsca w tabeli ,i wtedy zrozumieć ze z obecną polityką ,finansami ,i pilkarzami to my mozemy "iśc" na puchary a i tak koniec konców bedziemy sie tłukli z jakąs Sandecja czy inna Koroną zeby wejsc do ósemki.I w sumie koniec sezonu juz dla nas. Walke o Mistrza to mają co rok w Poznaniu ,Wawie czy czasem raz Gdansku raz w Białymstoku.A my poogladamy to conajwyzej w C+. Dzis ten mecz jakos dobitnie mi pokazał i uzmysłowił jakim ligowym szarakiem stała sie Wisła.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 07.04.2018 o godz. 21:02.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dziwne to wszystko. Niby mamy tak liczną kadrę, a prawie każdy jest w stanie przewidzieć bezbłędnie skład jaki wybiegnie na kolejny mecz. Niestety Carillo z kilkoma zawodnikami jednak ''brał ślub''. Trenerem może złym nie jest, ale za bardzo jest przywiązany do pewnych nazwisk. Ondrasek tyle się leczył i szansę dostaje praktycznie natychmiast. Co sobie myślą inni, którzy są na ławce?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przez chwilę chciałem porównać pierwsze miesiące pod wodzą Kiko i Carrillo. I niestety nie wypada to zbyt korzystnie dla aktualnego szkoleniowca. W tabeli wiosny jesteśmy na 8 miejscu. Za Kiko w tym samym momencie byliśmy na 4. Kiepsko też wyglada fakt, że sami zawodnicy widza niewiele plusów. Bartkowski po meczu nie potrafił stwierdzić czy w grze zaszła poprawa pod wodzą nowego szkoleniowca.... Bardzo niefortunna odpowiedź, ale przynajmniej bliska prawdy. Teraz przed nami runda finalowa i czuję że bedziemy mieć swoiste deja vu z poprzednim sezonem. Czyli 8 zaklepana. Postawimy się Legii, a na pozostałe spotkania polozymy lage. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|