The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2017, 21:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A kogo się spodziewałeś? Dobry trener chce dużych pieniędzy, transferów, zatrudnienia sztabu i odszkodowania za zwolnienie. Czyli wszystkiego tego na co nas nie stać.
Czy Ty zawsze musisz widzieć świat w czarnym kolorze? Uważasz, że Wisła to jest klub który stać tylko na jakieś odpady? Ogarnij się.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.12.2017, 22:52
Barti napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty zawsze musisz widzieć świat w czarnym kolorze? Uważasz, że Wisła to jest klub który stać tylko na jakieś odpady? Ogarnij się.
Jest różnica miedzy czarnowidztwem a widzeniem rzeczy realnie.
Mamy kasę? Nie.
Dobrzy trenerzy z sukcesami się cenią? Tak.
Dobry trener chce mieć dobrych piłkarzy, bo w końcu firmuje projekt nazwiskiem? Tak.

Więc czego nie rozumiesz? Ja mam się ogarnąć, czy może Ty - dorosnąć? Za rok i tak będziesz darł ryja o zmianę trenera, tak na 90%.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 10.12.2017, 22:55
Jest różnica miedzy czarnowidztwem a widzeniem rzeczy realnie.
Mamy kasę? Nie.
Dobrzy trenerzy z sukcesami się cenią? Tak.
Dobry trener chce mieć dobrych piłkarzy, bo w końcu firmuje projekt nazwiskiem? Tak.

Więc czego nie rozumiesz? Ja mam się ogarnąć, czy może Ty - dorosnąć?
Gdybym przyjmował takie założenia ja Ty, już dawno mieszkałbym pod mostem, a tak jeszcze kilka, kilkanaście lat mogę się cieszyć przyzwoitym jak dla mnie oczywiście statusem...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.12.2017, 23:05
Gdybym przyjmował takie założenia ja Ty, już dawno mieszkałbym pod mostem, a tak jeszcze kilka, kilkanaście lat mogę się cieszyć przyzwoitym jak dla mnie oczywiście statusem...
Nie wiem o czym bredzisz, ja Ci napisałem czemu dobry trener z dobrym CV nie przyjdzie do biednej drużyny z piłkarskiego wy....owa.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 10.12.2017, 23:08
Nie wiem o czym bredzisz, ja Ci napisałem czemu dobry trener z dobrym CV nie przyjdzie do biednej drużyny z piłkarskiego wy....owa.
Kiedy to właśnie Ty bredzisz, stawiając nas w szeregu z drużynami z piłkarskiego w...owa...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.12.2017, 23:18
Kiedy to właśnie Ty bredzisz, stawiając nas w szeregu z drużynami z piłkarskiego w...owa...

Dziecko, nie chcę Ci robić przykrości ale jesteśmy biedni i gramy w gównianej lidze. Stoimy w jednym szeregu z Koroną Kielce czy Arką Gdynia. Takie Zagłębie Lubin to już za wysokie progi, kupują graczy za kasę, taki Czerwiński olał nas ciepłym moczem a do nich przeszedł.

pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Mi w powodach zwolnienia brakuje omówienia jednego:cieżkostrawnej gry i marnowania szans w ważnych meczach.
Co na stadion przychodzilismy w dużej liczbie to był piach i/lub wtopa.
Wiadomo mamy rozbuchane oczekiwania, ale zarząd by zarabiać musi im wyjść naprzeciw. Tymczasem Kiko nie dawał rady w ważnych z punktu widzenia budżetu meczach. Frekwencja stoi.

Tą ogólną stagnacja w rozwoju drużyny przekładają się wprost na budżet
No to ciekawi mnie jak wyjdą naprzeciw rozbuchanym oczekiwaniom sierot po Cupiale. Serio.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 10.12.2017, 23:23

Dziecko, nie chcę Ci robić przykrości ale jesteśmy biedni i gramy w gównianej lidze. Stoimy w jednym szeregu z Koroną Kielce czy Arką Gdynia. Takie Zagłębie Lubin to już za wysokie progi, kupują graczy za kasę, taki Czerwiński olał nas ciepłym moczem a do nich przeszedł.

No to ciekawi mnie jak wyjdą naprzeciw rozbuchanym oczekiwaniom sierot po Cupiale. Serio.
Chyba coś Ci się zupełnie pomieszało w głowie, od tego codziennego klęczenia ojcze... Celowo deprecjonujesz naszą ligę, żeby podkreślić jaka to Wisła jest słaba...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.12.2017, 23:34

Czerwiński olal też Jagiellonie, która nie należy do najgorszych płatników.

W życiu nie ważne sa tylko pieniądze, po przekroczeniu pewnego pułapu. Gdyby tak było to 90% naszych piłkarzy by u nas obecnie nie grała.

Czy stać nas na lepszego trenera niz Ramirez? Wyglada na to ze tak i tu powinniśmy zamknąć dyskusje, bo dowodem tej tezy jest dzisiejsza decyzja zarządu. Jak masz inne zdanie to polemizuj sobie z Dukatem lub Sarapata na tt.

PS czy w każdym poście musisz okazywac swoja domniemana wyższość nad rozmówca?
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.12.2017, 11:16

to nie jest łatwa sprawa ale wiadomo że mecze można różnie przegrywać. My je przegrywamy w większości bezradnością, nieporadnością, brakiem ambicji jak wczoraj.

Ta drużyna wbrew temu na co się zanosiło (Llonch, Velez, Małecki czy teraz Wasyl) jest bezjajeczna, nawet jeśli nie ma umiejętności to nie zachęca też swoją postawą.
Jedyną objawem "waleczności" sa głupie faule Wojtkowskiego i Pereza...

Oczywiście były mecze jak Płockiem na wiosnę, ale wiele tych Kiko timeów to były sytuacje jak w Derbach czy w Płocku. gdzie każdy widział że to czyste przypadki wcale nie zmywały ogólnego obrazu żenującej gry.

Sama zmiana - w tym momencie kiedy Kiko odchodzi przed dwoma prawdopodobnymi porażkami może być różnie oceniana za jakiś czas bo średnią ma nienajgorszą.
Słaby trener to to nie był wybitny na pewno tez nie. Jest wiec spora szansa ze trafimy gorzej

Ciesze się ze biorą Hiszpana bo ostatnie co nam trzeba to żeby znowu wymieniać 10 zawodników a tak mogłoby być gdyby "Kiko zabrał cały ten hiszpański szrot ze sobą" - Joan może uspokoić zagraniczną gwardię i dać nadzieje tym odsuniętym przez Kiko

Teraz już wiemy na 100% że Kiko by odszedł bez względu na ostatnie wyniki, zarząd poszedł na łatwiznę i wziął gościa którego już miał na oku przed rokiem. W tej sytuacji wstrząs przed derbami to nie jest całkiem nielogiczna i nerwowa decyzja.

Kiko możemy podziękować na pewno za Lopeza, Lloncha i Veleza jak ten w końcu ozdrowieje
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów