The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2017, 20:10
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
VAR z sedzia zabil dzis Wisle.
Zgadzam sie w pelni. Karny to parodia sedziowania,a pozniejsza furia Wisly niestety rodzila co chwile same problemy,tak sie czasem zdarza.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2017, 22:07
Przed meczem po cichu liczyłem, że wygramy, po zaciętym spotkaniu, i przerwiemy passę złych meczów z czołówką. Niestety, to spotkanie sprowadziło mnie na ziemię. Legia, Lech i Górnik pokazały też ile są warte nasze letnie transfery, bo mecze z dołem tabeli zaciemniały obraz. Carlitos jest super, a Perez, Basha i Arsenić dają radę, choć prochu nie wymyślą, ale resztę liga weryfikuje dość brutalnie. Ogólnie, poza Carlitosem, raczej nie ma co się obawiać, że któregoś zawodnika ktoś będzie chciał nam podkupić...

Najboleśniej został zweryfikowany Imaz, bo jego liczby z ostatnich meczów bardzo przekłamywały faktyczny obraz jego gry. On dobrze odnajduje się w grze kombinacyjnej, potrafi ładnie przyjąć i czasami założy jakąś siatę, ale w pojedynkę nie potrafi zrobić różnicy. Ani nie ma jakoś szczególnie dobrego dryblingu, wrzutki, prostopadłego podania, spokoju pod bramką lub precyzyjnego strzału, ani siły i kondycji. Jest mocny słabością konkurentów, bo obecnie gra na podobnym poziomie do Boguskiego. Jeśli chcemy kiedyś powalczyć o podium, to piłkarz tej jakości może być najwyżej zmiennikiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów