The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2017, 09:53
Cytat:
Tak, jak napisałem wyżej - daleki jestem od jednoznacznej krytyki, a co dopiero zwalniania, Ramireza. Ale bez przesady. Arsenic wskoczył do składu z musu, rozegrał się i gra. W 3 tygodnie zrobił progres dzięki trenerowi? Halilovic nie zaliczył jeszcze żadnego progresu, bo dopiero dostał pierwszą poważną szansę. Za tydzień pewnie usiądzie na ławce. Wojtkowski dostał szansę tydzień temu, wykorzystał ją, usiadł wczoraj na ławce. Carlitos gra dobrze od początku ligi, trudno tu mówić o rozwoju dzięki trenerowi.
Czaro odnośnie Tibora- zagrał 2 pełne mecze w pucharze Polsi - o ile meczu Płockiem nie oglądałem w całości jedynie końcówkę (ostatnie 15 minut i zwycięskiego karnego Ivana) to 120 minut meczu z Koroną obejrzałem z bólem zębów i niestety tam swojej szansy Tibor w żaden sposób nie wykorzystał. W meczu z Amiką jego wejście nie miało żadnych pozytywów a zagranie w trakcie kontry wszerz boiska to był jeden kryminał, drugi to ustawienie Tibora w obronie w końcowych minutach chociażby przy straconej bramce....
Mecz z Sandecją pokazał, że ma spore możliwości, ale trzeba wziąć pod uwagę, że Tibor miał sporo miejsca w środku pola, co pozwoliło mu pokazać swoje umiejętności. Jednak Perez, który również niczego do tej pory nie pokazywał w meczu z Sandecją po prostu rządził środkiem pola, co też w dużym stopniu wynikało ze słabości w środku Sandecji, dlatego poczekałbym z pochwałami dla obydwu jakieś 2-3 mecze.
Widać jedno dzięki działalności Junco mamy spore pole manewru w składzie i pewnie z częścią zawodników pożegnamy się po sezonie, ale piłkarze zaczynają sie coraz lepiej ze sobą rozumieć i to było widać na boisku.

Maciek SADLOK powinien dostać ofertę na dożywotni kontrakt. Dla mnie to jest następca Głowy jako kapitan. O powołaniach do reprezentacji odnośnie Maćka nie mówię, bo jeżeli za zasługi sprzed roku powoływany jest nic nie grający a ostatnio kontuzjowany Jędrzejczyk, a alternatywą na lewą obronę jest Rybus to znaczy, że nawałka ma chyba jakiś uraz do Sadloka, który jest w tej chwili najlepszym polskim lewonożnym obrońcą w lidze !!!
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów