|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Rodzi tu się jedno pytanie: czy potrzebujemy w kadrze 10-15 pilkarzy z półwyspu iberyjskiego? W tej chwili mamy 8 (Bashe też liczę bo jest przesiakniety hiszpanska kulturą) i juz widać przede wszystkim grupy w drużynie i faworyzowanie tych pilkarzy względem pilkarzy z innych nacji. Kiko nie będzie pracował u nas dożywotnio, a zbyt duza ilość pilkarzy w/w może wprowadzić nas kiedyś w klopoty. Myślę że pretensji do Ramireza byłoby mniej gdyby jego wybory były mniej tendencyjne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ja to wiem, Ty to wiesz, Zarząd to wie i Junco też. Tylko co z tego skoro nie mamy pieniędzy żeby takich pozyskać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ten pomysł Czerepaka, żeby zamknąć temat dla urodzonych po 1989 wydaje się być coraz bardziej sensowny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Uważam ze z dwójki Junco - Kiko to ten drugi naciska pierwszego aby w drużynie bylo jak najwiecej jego ziomków, których zna i ma "przeswietlownych". Nie wyobrazam sobie odwrotnej sytuacji w której Ramirez nie chce rodaków w swojej drużynie i stopuje przed tym Junco. Z kolei Junco daje Ramirezowi wybór: Zebrałem Ci kadre 28 ludzi i to od ciebie zalezy ktory będzie grał. Nie wszyscy wypala, bo nigdy nie ma takiej sytuacji, ale to od Ciebie zależy na kogo postawisz i w jakiej bedzie formie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
nie zawiedź nas
![]() ![]()
|
|