|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To, że parę miesięcy temu zespół trochę zapunktował, nie ma żadnego znaczenia dla oceny obecnej formy.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Remisy w domu były z Lechią i Jagiellonią, przegrana z Legią. Odpowiednio miejsca 4, 2, 1 z zeszłego sezonu. Dla mnie twierdzenie, że jest to "dawanie ciała" jest zwykłym pi...niem. Nawet z poprawką, że Lechii nie idzie w tym sezonie, a i Jaga nie tłucze wszystkich jak leci. Tylko zespoły 1-4 nie przegrały u siebie (Legia dziś gra w Warszawie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No właśnie, czy ktoś ogląda ekstraklasę poza Wisłą i mógłby napisać coś o tej Koronie? Czy pomimo zmian jeszcze większych niż w Wiśle zdołali w 3 miesiące wypracować styl i schematy? Czy punktują tylko z kontry czy mają pomysł na grę? Wreszcie najważniejsze - czy dziś to Lechia grała przeciw trenerowi czy gra była fair?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
0:2 Górski 0:3 Rymaniak 0:4 Kaczarawa 0:5 Soriano Potrafią budować akcję atakiem pozycyjnym, potrafią grać z kontry. Widać taktykę, pomysł, koncepcję. Widać progres. Tego wszystkiego nie ma u nas. Ktoś powie: ALE HALO, CO TY TUTAJ POKAZUJESZ! DEGRENGOLADA W OBRONIE LECHII! Ja odpowiem: ale piłkarze pod bramkę przeciwnika dochodzą... Nie imponują mi Kielce. Ale, ....a mać, powiem jeszcze raz- tam mieli nie mniejszy burdel niż u nas a grają w piłkę. A my udajemy że gramy. Tam widać rozwój drużyny.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 30.10.2017 o godz. 22:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Po drugie - nie oglądałem wszystkiego, ale z Lechem czy Legią grali całkiem przyzwoicie piłką (chociaż trener się wkurzał np., że nie realizują założeń i nie zmieniają stron przy rozgrywaniu ataku pozycyjnego). Ogólnie byli w stanie przez mniej więcej 1/3 czasu dominować zarówno nad Lechem, jak i nad Legią, inna sprawa, że przy korzystnym wyniku dla L&L. Legii dali radę wcisnąć bramkę na remis. Ogólnie całkiem poukładana i ambitna drużyna.
Ostatnio edytowane przez MaLk : 31.10.2017 o godz. 13:14.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|