The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2017, 21:45
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę abyśmy grali na wyjazdach jak Korona. Chciałbym, żebyśmy u siebie grali jak Korona.

Poza tym nie chodzi mi o same wyniki. Mamy lepszy zespół jak Korona, gramy nieporównywalnie chujowszą piłkę niż Korona. Tam też była rewolucja, tam trener pracuje krócej.
Cytat:
Korona Kielce 0-1 Zagłębie Lubin
Korona Kielce 4-2 Cracovia
Korona Kielce 2-3 Jagiellonia Białystok
Korona Kielce 2-1 Bruk-Bet Termalica Nieciecza
Korona Kielce 1-0 Sandecja Nowy Sącz
Korona Kielce 2-1 Wisła Kraków
Korona Kielce 2-0 Wisła Płock
No faktycznie, nic tylko brać wzór ... daj se już siana z tą Koroną ...
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 30.10.2017, 19:24
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Przyznaję, że po tych zdaniach nerwowo zacząłem przeglądać tabelę ligową, zastanawiając się czy coś mi umknęło

A jeśli sugerujesz np., że powinniśmy zacząć grać na wyjazdach tak jak Korona, to radzę zrobić to samo ...
Adasss napisał(a):Wyświetl post
No faktycznie, nic tylko brać wzór ... daj se już siana z tą Koroną ...
Dzisiaj był mecz, Lechia-Korona.

Chciałbyś coś dodać? Zmienić?

Ja jeszcze raz powiem- na dzień dzisiejszy nasz Amigo to przy Lettierim pasterz.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.10.2017, 23:16
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj był mecz, Lechia-Korona.

Chciałbyś coś dodać? Zmienić?

Ja jeszcze raz powiem- na dzień dzisiejszy nasz Amigo to przy Lettierim pasterz.
Oglądałeś chociaż ten mecz? Skomentujesz więc może dzisiejszą grę Lechii w defensywie?
I tak generalnie - naprawdę uważasz, że na podstawie jednego meczu mam zmieniać zdanie o jakimś zespole?
Ja już jakoś przyzwyczaiłem się, że w tej lidze, w takie w oceny w miarę na poważnie, to można bawić się po całym sezonie. Wcześniej nie ma sensu. Chcesz się podniecać po jednym czy drugim meczu - wolna droga.

A tak z ciekawostek wyjściowe jedenastki z ostatniej kolejki (w nawiasie liczba minut w tym sezonie i spotkań ogółem w danym klubie przed spotkanie w tej kolejce):

Maciej Gostomski (600/15) - Bartosz Rymaniak (676/60), Radek Dejmek (113/120), Adnan Kovačević (1379/15), Ken Kallaste (913/35) - Łukasz Kosakiewicz (577/13), Mateusz Możdżeń (1357/51), Jakub Żubrowski (1250/28), Goran Cvijanovič (767/12) - Nika Kaczarawa (160/4), Maciej Górski (651/21)

Michał Buchalik (1055/49) - Tomasz Cywka (1110/68), Arkadiusz Głowacki (794/403) , Zoran Arsenić (935/11), Maciej Sadlok (1290/103) - Rafał Boguski (693/286), Víctor Pérez (180/6), Vullnet Basha (479/6), Kamil Wojtkowski (466/10), Jesús Imaz (349/7) - Carlitos (1149/13).

To tak z dedykacją dla tych, którzy twierdzą, że jesteśmy w tym momencie na identycznym etapie przebudowy zespołu, co Korona. A naprawdę jest tak:
Bramkarz/obrona: - podobny poziom zmian, w zasadzie nieduży. Jeden nowy zawodnik, teraz już w miarę zgrany z resztą.
Pomoc/atak:
Korona - 3 nowych zawodników, z których 2 gra dużo od początku sezonu, wszyscy z nich w klubie pojawili się w okresie koniec czerwca/początek lipca. Średnia liczba minut na boisku w tym sezonie - 793.
Wisła - 5 nowych zawodników - daty przyjścia 22 czerwca/ 3 lipca/ 10 sierpnia/ 31 sierpnia/ 9 września. Średnia liczba minut na boisku w tym sezonie - 552.
Myślę, że komentarz jest zbędny.
Ostatnio edytowane przez Adasss : 30.10.2017 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów