|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W pierwszej połowie to Legia prowadziła grę, w drugiej robiła to Wisła. Mieliśmy w 2. połowie kilka dobrych sytuacji, niestety zabrakło szczęścia. Równie dobrze mogliśmy ten mecz wygrać, choć akurat na zwycięstwo nie zasłużyliśmy (tak, jak na karnego - dobrze, że go nie podyktowano).
Zabrakło mi pełnego depnięcia w rywala, doskoku, agresji. Widziałem to tylko u kilku zawodników, ale to chyba nieuniknione przy części piłkarzy. Kiedy do zdrowia wróci Velez? Na duży + Sadlok i Basha. Głowa w bardzo dobrej dyspozycji. Z Arsenica będą piłkarscy ludzie. Niezrozumiała była dla mnie zmiana Bashy i to, że zagrali ze Manuel (nie było go tyle spotkań w składzie i nagle wchodzi na w prestiżowym meczu - gdzie tu sens?) oraz Perez (hamulcowy). Wojtkowski dał bardzo słabą zmianę, a do tego jest leniem. Dwadzieścia lat starszy Brożek się może wracać, a on nie? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|